chsam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα..Είχες κάνει διακοπή ρεύματος όταν έφυγες από το σπίτι; Είχε βγει εκκαθαριστικος λογαριασμός; Μετά δεν πήγες να ρωτήσεις; Είναι ακομα στο όνομα σου το ρεύμα αυτό; Λαθος παραθεση εκανες.Εγω απανταω στην φιλη, δεν εχω εγω καποιο προβλημα.👍
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 On 11/04/2019 at 10:16, phanispal said: Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι ακριβώς υπολογίζεται και βγαίνει ο Έναντι. Ίσως βγαίνει από περσινή κατανάλωση. Παλιότερα, ήξερα ότι το έναντι υπολογίζεται κατά 3/5 απ' το αντίστοιχο περσινό διάστημα και κατά 2/5 απ' τον προηγούμενο λογαριασμό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
zeta37 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Είναι στο όνομα μου αλλά έχουμε κάνει λήξη συμβολαίου με το σπίτι.Απλα έχει μείνει ως οφειλή.Εκκαθαριστικο δεν έχω ακόμα έχω το περσινό.Περιμενω να μου το βγάλει ο λογιστης
takoulou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, zeta37 είπε Είναι στο όνομα μου αλλά έχουμε κάνει λήξη συμβολαίου με το σπίτι.Απλα έχει μείνει ως οφειλή.Εκκαθαριστικο δεν έχω ακόμα έχω το περσινό.Περιμενω να μου το βγάλει ο λογιστης Γειά σου...Θα πρέπει να πας στην ΔΕΗ και να σου εκδώσει τον τελευταίο λογαριασμο άμεσα.. Όταν κάνεις λήξη συμβολαίου κάνεις και διακοπή στο ρεύμα για να μην χρεωθείς μετά.. Γιατί μπορεί να βρίσκεται άλλος στο σπίτι τώρα...Και να χρεωνεσαι εσύ .
zeta37 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στη λήξη συμβολαίου του σπιτιού αναφέρει ότι δεν οφείλω κατι
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, zeta37 είπε Στη λήξη συμβολαίου του σπιτιού αναφέρει ότι δεν οφείλω κατι Βρες τον τελευταιο λογαριασμο απο οταν εληξε το συμβολαιο .. Βαλε ενα δικηγορο και καντε αγωγη σε ιδιοκτητη και τωρινο ενοικιαστη. Φαινεται ποτε εμενες εκει απο το TAXIS. Οποτε θα κερδισεις οποια δικαστικη διαμαχη. ΥΓ.Κοινοποιησε την αγωγη στην ΔΕΗ για να γινει παυση οποιας κινησης σκοπευει να κανει προς εσενα μεχρι την εκδικαση.
takoulou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, zeta37 είπε Στη λήξη συμβολαίου του σπιτιού αναφέρει ότι δεν οφείλω κατι Όταν φεύγεις από κάποιο σπίτι ζητάς ταυτόχρονα να κάνεις και διακοπή στο ρεύμα.. Γιατί μετά εσύ έχεις το πρόβλημα.. Γιατί ανοίκει σε εσένα η παροχή...Και η κατανάλωση βαραίνει εσένα..Άντε μετά να αποδείξεις εσύ ότι δεν οφείλεις..Και άντε μετά να τα βρεις με το άτομο που κατοικεί στο σπίτι.. Φαντάζομαι ότι μπορεί να μην έχει γίνει η αλλαγή στο όνομα της παροχής.. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από takoulou
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, takoulou είπε Όταν φεύγεις από κάποιο σπίτι ζητάς ταυτόχρονα να κάνεις και διακοπή στο ρεύμα.. Γιατί μετά εσύ έχεις το πρόβλημα.. Γιατί ανοίκει σε εσένα η παροχή...Και η κατανάλωση βαραίνει εσένα..Άντε μετά να αποδείξεις εσύ ότι δεν οφείλεις..Και άντε μετά να βρεις με το άτομο που κατοικεί στο σπίτι.. Πλεον φαινεται στο TAXIS . Καθε συμβολαιο πρεπει να εχει τον αριθμο παροχης. Απλα πρεπει να ασχοληθει δικηγορος
takoulou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Πλεον φαινεται στο TAXIS . Καθε συμβολαιο πρεπει να εχει τον αριθμο παροχης. Απλα πρεπει να ασχοληθει δικηγορος Αυτό δεν σημαίνει κάτι..Στο όνομα παροχής μπορεί να υπάρχει ακόμα το ίδιο όνομα..Αν δεν πάει κάποιος να το ζητήσει να το αλλάξει..
1988panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Πήγα σήμερα να ρωτήσω για έναρξη καινούργιας σύνδεσης και διακοπή της παλιάς μιας και αλλάζω οικία και μου ζήτησαν 130€. Πριν 2.5 χρόνια ανάθεμα αν είχα πληρώσει 40€, έχω χάσει επεισόδια;
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Αυτό δεν σημαίνει κάτι..Στο όνομα παροχής μπορεί να υπάρχει ακόμα το ίδιο όνομα..Αν δεν πάει κάποιος να το ζητήσει να το αλλάξει.. Επειδη ξερω παρομια περιπτωση εγινε δικαστηριο και το κερδισε ο πρωην ενοικιαστης. Μόλις τώρα, 1988panos2171 είπε Πήγα σήμερα να ρωτήσω για έναρξη καινούργιας σύνδεσης και διακοπή της παλιάς μιας και αλλάζω οικία και μου ζήτησαν 130€. Πριν 2.5 χρόνια ανάθεμα αν είχα πληρώσει 40€, έχω χάσει επεισόδια; Ναι πλεον ειναι στα 130€ η εγγυηση . Την παλια που κανεις διακοπη θα στην αφαιρεσουν απο τον τελικο λογαριασμο.
zeta37 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μα ξέρω ότι είχα οφειλή προς την ΔΕΗ.Προφανως όταν δεν πληρώνεται πάει εφορία η κάτι τέτοιο.
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, zeta37 είπε Μα ξέρω ότι είχα οφειλή προς την ΔΕΗ.Προφανως όταν δεν πληρώνεται πάει εφορία η κάτι τέτοιο. Αρα πηγαινε να κανεις διακανονισμο. Επειδη το συμβολαιο εγραφε οτι δεν ειχες καμια οφειλη δεν εχει να κανει με την ΔΕΗ αλλα με τον ιδιοκτητη. (Κοινοχρηστα,νερο,ενοικιο κτλ)
greengr21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, zeta37 είπε Μα ξέρω ότι είχα οφειλή προς την ΔΕΗ.Προφανως όταν δεν πληρώνεται πάει εφορία η κάτι τέτοιο. αμα εφυγες απο το σπιτι εκανες διακοπη στην ΔΕΗ ναι η οχι?
zeta37 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Αυτό που ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος είναι αν γίνεται διακανονισμος σε κάτι που δεν "τρέχει" αλλά υπάρχει καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις