Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όποτε αναμονή μόνο; αύριο μεθαύριο θα ξενοίκιασω το σπίτι και ακόμα δεν θα το έχουν φέρει! Αν ξανικοιασεις ζητα πισω τα 45 ευρω . Λυση δυστυχως δεν μπορω να σου προτεινω ...Το γιατι εχει προβλημα ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι θεμα κυβερνητικων...αποφασεων και οχι ευθυνη των εργαζομενων. Για ολα υπεθυνη ειναι η ΡΑΕ που κοιμαται τον υπνο... του δικαιου .
kristosfm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Μπήκα στο ebill της ΔΕΗ σήμερα να δω κάτι στον λογαριασμό μου και επιτέλους καθιερώνεται ο μηνιαίος λογαριασμός που θα αποστέλλεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή!!! Μένει να δω μόνο πως θα ισομοιραστεί.
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ειναι σε γενικη ελλειψη σε ΔΕΔΔΗΕ . Δυστυχως... Τι θα πει έλλειψη Ferrari να είχα παραγγείλει 7 μήνες θα είχε φτιαχτεί. Εγώ νομίζω το κάνουν επίτηδες. Αν χαλάσει τελείως δε θα μου φέρουν άλλο? Δε θα πληρώνω καθόλου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τι θα πει έλλειψη Ferrari να είχα παραγγείλει 7 μήνες θα είχε φτιαχτεί. Εγώ νομίζω το κάνουν επίτηδες. Αν χαλάσει τελείως δε θα μου φέρουν άλλο? Δε θα πληρώνω καθόλου? Αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οντως υπαρχει ελλειψη σε νυχτερινους μετρητες ειδικα αν ειναι και τριφασικοι . Το γιατι ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο και σιγουρα οχι των υπαλληλων.
giorgosvet Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 http://www.skai.gr/news/greece/article/362898/auxiseis-sti-dei-apo-tin-piso-porta-efere-i-kuvernisi/ Ouch... Ενταξει απο τον ΣΚΑΙ τι περιμενεις ειναι γνωστη η προπαγανδα του καθε μερα.Η αληθεια ειναι οτι εως τωρα η χρεωση ΥΚΩ για το νυχτερινο ηταν 0,00889 ανεξαρτητως καταναλωσης.Τωρα μεχρι τις 1600 kwh ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ειναι 0.00690 ευρω.Δηλαδη το 99% θα πληρωσουν λιγότερα.Που είναι η αυξηση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ενταξει απο τον ΣΚΑΙ τι περιμενεις ειναι γνωστη η προπαγανδα του καθε μερα.Η αληθεια ειναι οτι εως τωρα η χρεωση ΥΚΩ για το νυχτερινο ηταν 0,00889 ανεξαρτητως καταναλωσης.Τωρα μεχρι τις 1600 kwh ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ειναι 0.00690 ευρω.Δηλαδη το 99% θα πληρωσουν λιγότερα.Που είναι η αυξηση? Αν και δεν ξερω απο τιμολογησεις ρωτα τον skai και τα αλλα ΜΜΕ. Ξερολες στα παντα . 1
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιάννης platanos μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσο στοιχίζει το πιστοποιητικό για την αλλαγή ονόματος από την μητέρα μου που έχει πεθάνει σε εμένα η την αδερφή μου,επειδή το έχουμε μισό μισό?Αφορά ένα εξοχικό στην Εύβοια στα στυρα που μένει πλέον μόνιμα ο πατέρας μας.Εναν που ρώτησε εκεί ηλεκτρολόγο που ασχολείται και με τα κοινά του είπε 200!!! ευρώ.Ενταξει είναι δυνατόν? Και να σου πω κάτι?Θα το αφήναμε έτσι από το 2007 που πέθανε η μητέρα,αλλά αφενός η αδερφή μου δικαιούται κοινωνικό λόγω παιδιού αμεα,αφετέρου ήρθε ένας μεγάλος λογαριασμός επειδή το τσούζει ο πατέρας,και δεν μπορούμε να κάνουμε ρύθμιση.Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τοσα του λειπουν φαινεται ....Ακου 200 ευρω !!! Αττικη βρισκεις με 50-70 ευρω...Υπαρχουν καποιοι εδω που κακως μεν εκδιδουν εξ αποστασεως πιστοποιητικα .
nipoa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 νταξει μας κανανε μπανανια, οτι τσιμπησει ο καθενας
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ε ναι εντάξει ρε παιδιά εκμεταλλεύεται ότι εκεί παίζει μπάλα μόνος του και ότι εγώ δεν μπορώ η δεν συμφέρει να φέρω κάποιον από Αθήνα.Και λέει του πατέρα μου εγώ δεν παίρνω τίποτα όλα στο σύλλογο πάνε.Ευχαριστω.
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ε ναι εντάξει ρε παιδιά εκμεταλλεύεται ότι εκεί παίζει μπάλα μόνος του και ότι εγώ δεν μπορώ η δεν συμφέρει να φέρω κάποιον από Αθήνα.Και λέει του πατέρα μου εγώ δεν παίρνω τίποτα όλα στο σύλλογο πάνε.Ευχαριστω. Όσα και να ζητήσουν η δικαιολογία είναι πάντα η ίδια, πως τα περισσότερα πάνε στο σύλλογο τους. Πάντως σίγουρα ρωτώντας θα βρεις πολύ φτηνότερα, ρώτα και αυτούς: http://www.keyvart.gr/deh_pistperioches.html http://www.texnikografeio.eu/επικοινωνία/ https://www.xo.gr/dir-az/H/Ilektrologoi/Eyvoia/
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ε ναι εντάξει ρε παιδιά εκμεταλλεύεται ότι εκεί παίζει μπάλα μόνος του και ότι εγώ δεν μπορώ η δεν συμφέρει να φέρω κάποιον από Αθήνα.Και λέει του πατέρα μου εγώ δεν παίρνω τίποτα όλα στο σύλλογο πάνε.Ευχαριστω. Μ...κιες λεει . Οι αλλοι δεν δινουν στον Συλλογο ?Αν εχεις καποιον Αθηνα και το σπιτι ειναι σε καλη ηλεκτρολογικη εγκατασταση στειλε ενα σκαριφημα να στο φτιαξουν εδω .
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.Joshua21 το πρώτο link έχει και στυρα.Γιάννη έχω φίλο ναι αλλά είναι λίγο δύσκολος να τον βρεις.Θα τον βρω όμως μετά τις γιορτές.Ευχομαι καλές γιορτές σε σας και τις οικογένειές σας με υγεία. 2
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.Joshua21 το πρώτο link έχει και στυρα.Γιάννη έχω φίλο ναι αλλά είναι λίγο δύσκολος να τον βρεις.Θα τον βρω όμως μετά τις γιορτές.Ευχομαι καλές γιορτές σε σας και τις οικογένειές σας με υγεία. Για αυτό το έβαλα πρώτο, Στύρα είναι το ένα από τα γραφεία τους, ΔΕΝ "παίζει μπάλα μόνος του" εκεί αυτός που ζήτησε 200. Καλές γιορτές και σε σένα. 1
fakiris31 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μ...κιες λεει . Οι αλλοι δεν δινουν στον Συλλογο ?Αν εχεις καποιον Αθηνα και το σπιτι ειναι σε καλη ηλεκτρολογικη εγκατασταση στειλε ενα σκαριφημα να στο φτιαξουν εδω . Οι ΔΕ δίνουνε στο σύλλογο οι ΠΕ και ΤΕ δεν δίνουν. Εκεί είναι η διαφορά και βρίσκεις φθηνά πιστοποιητικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις