Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελει τιτλους ιδιοκτησιας ή υπεθυνη δηλωση οτι εισαι μοναδικος κληρονομος .

Επισης πιστοποιητικο ηλεκτρολογου που μαλλον εχει ληξει .Ισυχυει για 14 χρονια με κοστος 60-70 ευρω

Εγγυηση 0,50 ευρω ανα τετραγωνκο περιπου για μονοφασικη παροχη.Αν δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο εεγγυηση 20 ευρω σε 6 δοσεις στον λογαριασμο .

Καλο ειναι να αλλαξεις το ονομα .

Ο ΔΕΔΔΗΕ το ζηταει η παροχη να ειναι στο ονομα του χρηστη αλλα δεν μπορει να το ελεγξει ευκολα αν δεν τυχει κατι.

• Like 1
  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση,κατατοπιστικοτατος.Το πιστ. ηλεκτρολογου εχει ληξει σιγουρα,κοινωνικο δεν δικαιουμαι.Αν εχει συνιδιοκτητες θελει τιτλους του καθενος ετσι?

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση,κατατοπιστικοτατος.Το πιστ. ηλεκτρολογου εχει ληξει σιγουρα,κοινωνικο δεν δικαιουμαι.Αν εχει συνιδιοκτητες θελει τιτλους του καθενος ετσι?

Ναι και υπεθυνη δηλωση του αλλου οτι σου επιτρεπει να παρεις την παροχη στο ονομα σου. Αν ο αλλος δεν εχει και φαινεται στον δικο σου τιτλο ιδικτησιας ισως φτανει η υπαυθυνη δηλωση.

Σε καθε περιπτωση και ενας λογαριασμος για να φαινεται ο αριθμος παροχης.

• Like 1
Δημοσ.

Το εγραψα καθαρα .Πολλα ειναι για αυτη τη δουλεια ?

Ναι εχεις δικιο, 620 καθαρα ειναι περιπου τα λεφτα ενος δημοσιου υπαλληλου σχετικα νεοπροσληφθεντου με βαση το εννιαιο μισθολογιο (Μ.Κ. 1 ή 2), λιγα παραπανω απο τον κατωτατο (καμια 40αρα), και με παγωμενες τις ωριμανσεις εδω και χρονια το νεοπροσληφθης μπορει να σημαινει μερικα χρονακια.

Οχι τα χρηματα δεν ειναι καθολου καλα, θα επρεπε να παιρνουν το επιδομα βαρεων και ανθυγιεινα*, για μια τοσο επικίνδυνη δουλεια, θα επρεπε να πληρώνονται πολυ καλύτερα.

ΥΓ. Ξερεις ποσα παίρνανε πριν την κριση;

*νομιζα οτι το ειχαν αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο φαινεται οτι δεν το εχουν ολοι οι εναεριτες

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο, 620 καθαρα ειναι περιπου τα λεφτα ενος δημοσιου υπαλληλου σχετικα νεοπροσληφθεντου με βαση το εννιαιο μισθολογιο (Μ.Κ. 1 ή 2), λιγα παραπανω απο τον κατωτατο (καμια 40αρα), και με παγωμενες τις ωριμανσεις εδω και χρονια το νεοπροσληφθης μπορει να σημαινει μερικα χρονακια.

Οχι τα χρηματα δεν ειναι καθολου καλα, θα επρεπε να παιρνουν το επιδομα βαρεων και ανθυγιεινα*, για μια τοσο επικίνδυνη δουλεια, θα επρεπε να πληρώνονται πολυ καλύτερα.

ΥΓ. Ξερεις ποσα παίρνανε πριν την κριση;

*νομιζα οτι το ειχαν αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο φαινεται οτι δεν το εχουν ολοι οι εναεριτες

Επιδομα επικυνδινης και ανθυγιεινης εργασιας παιρνουν ολοι οι εναεριτες.

Πριν την κριση εχω γνωση για το 2010 καπου 150 ευρω πιο πολλα.

Οσο για τα υψηλομισθα στελεχη υπαρχει πλαφον καπου 4600 μικτα που καθαρα σημαινει καπου 2700 με καθε επιφυλλαξη.

Υπαρχουν τεχνιτες παλιοι που εχουν υψηλο μισθολογικο κλιμακιο και με βαρδιες , αργιες κλπ το ξεπερνουν αλλα δεν πληρωνοντε τα επι πλεον.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανενα νεο για την αλλαγη του νυχτερινου μετρητη που χαλασε 

Αν χαλασει και ο ημερησιος θα ερθουν να μου τον αλλαξουν ή θα μου πουν παλι οτι υπαρχει ελλειψη και θα εχω 0 ρευμα?

Δημοσ.

Κανενα νεο για την αλλαγη του νυχτερινου μετρητη που χαλασε 

Αν χαλασει και ο ημερησιος θα ερθουν να μου τον αλλαξουν ή θα μου πουν παλι οτι υπαρχει ελλειψη και θα εχω 0 ρευμα?

Καταγγελια σε ΡΑΕ

Δημοσ.

Καταγγελια σε ΡΑΕ

Εχω κανει αλλα κανενα νεο

Αν χαλασει τελειως τι γινεται ? 

Παλι θα μου πουν δεν εχουμε αλλο?

Δημοσ.

Από καλοκαίρι περιμένω τον μετρητή για το νυχτερινό και είναι σε έλλειψη μου είπαν. Μπορώ να κάνω κάτι; πλήρωσα τον Ιούνιο στις αρχές!

Δημοσ.

Από καλοκαίρι περιμένω τον μετρητή για το νυχτερινό και είναι σε έλλειψη μου είπαν. Μπορώ να κάνω κάτι; πλήρωσα τον Ιούνιο στις αρχές!

Αυτο ειναι σε γενικη ελλειψη σε ΔΕΔΔΗΕ . Δυστυχως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...