Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Θελει τιτλους ιδιοκτησιας ή υπεθυνη δηλωση οτι εισαι μοναδικος κληρονομος . Επισης πιστοποιητικο ηλεκτρολογου που μαλλον εχει ληξει .Ισυχυει για 14 χρονια με κοστος 60-70 ευρω Εγγυηση 0,50 ευρω ανα τετραγωνκο περιπου για μονοφασικη παροχη.Αν δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο εεγγυηση 20 ευρω σε 6 δοσεις στον λογαριασμο . Καλο ειναι να αλλαξεις το ονομα . Ο ΔΕΔΔΗΕ το ζηταει η παροχη να ειναι στο ονομα του χρηστη αλλα δεν μπορει να το ελεγξει ευκολα αν δεν τυχει κατι. 1
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση,κατατοπιστικοτατος.Το πιστ. ηλεκτρολογου εχει ληξει σιγουρα,κοινωνικο δεν δικαιουμαι.Αν εχει συνιδιοκτητες θελει τιτλους του καθενος ετσι? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση,κατατοπιστικοτατος.Το πιστ. ηλεκτρολογου εχει ληξει σιγουρα,κοινωνικο δεν δικαιουμαι.Αν εχει συνιδιοκτητες θελει τιτλους του καθενος ετσι? Ναι και υπεθυνη δηλωση του αλλου οτι σου επιτρεπει να παρεις την παροχη στο ονομα σου. Αν ο αλλος δεν εχει και φαινεται στον δικο σου τιτλο ιδικτησιας ισως φτανει η υπαυθυνη δηλωση. Σε καθε περιπτωση και ενας λογαριασμος για να φαινεται ο αριθμος παροχης. 1
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Το εγραψα καθαρα .Πολλα ειναι για αυτη τη δουλεια ? Ναι εχεις δικιο, 620 καθαρα ειναι περιπου τα λεφτα ενος δημοσιου υπαλληλου σχετικα νεοπροσληφθεντου με βαση το εννιαιο μισθολογιο (Μ.Κ. 1 ή 2), λιγα παραπανω απο τον κατωτατο (καμια 40αρα), και με παγωμενες τις ωριμανσεις εδω και χρονια το νεοπροσληφθης μπορει να σημαινει μερικα χρονακια. Οχι τα χρηματα δεν ειναι καθολου καλα, θα επρεπε να παιρνουν το επιδομα βαρεων και ανθυγιεινα*, για μια τοσο επικίνδυνη δουλεια, θα επρεπε να πληρώνονται πολυ καλύτερα. ΥΓ. Ξερεις ποσα παίρνανε πριν την κριση; *νομιζα οτι το ειχαν αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο φαινεται οτι δεν το εχουν ολοι οι εναεριτες
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ναι εχεις δικιο, 620 καθαρα ειναι περιπου τα λεφτα ενος δημοσιου υπαλληλου σχετικα νεοπροσληφθεντου με βαση το εννιαιο μισθολογιο (Μ.Κ. 1 ή 2), λιγα παραπανω απο τον κατωτατο (καμια 40αρα), και με παγωμενες τις ωριμανσεις εδω και χρονια το νεοπροσληφθης μπορει να σημαινει μερικα χρονακια. Οχι τα χρηματα δεν ειναι καθολου καλα, θα επρεπε να παιρνουν το επιδομα βαρεων και ανθυγιεινα*, για μια τοσο επικίνδυνη δουλεια, θα επρεπε να πληρώνονται πολυ καλύτερα. ΥΓ. Ξερεις ποσα παίρνανε πριν την κριση; *νομιζα οτι το ειχαν αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο φαινεται οτι δεν το εχουν ολοι οι εναεριτες Επιδομα επικυνδινης και ανθυγιεινης εργασιας παιρνουν ολοι οι εναεριτες. Πριν την κριση εχω γνωση για το 2010 καπου 150 ευρω πιο πολλα. Οσο για τα υψηλομισθα στελεχη υπαρχει πλαφον καπου 4600 μικτα που καθαρα σημαινει καπου 2700 με καθε επιφυλλαξη. Υπαρχουν τεχνιτες παλιοι που εχουν υψηλο μισθολογικο κλιμακιο και με βαρδιες , αργιες κλπ το ξεπερνουν αλλα δεν πληρωνοντε τα επι πλεον.
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα νεο για την αλλαγη του νυχτερινου μετρητη που χαλασε Αν χαλασει και ο ημερησιος θα ερθουν να μου τον αλλαξουν ή θα μου πουν παλι οτι υπαρχει ελλειψη και θα εχω 0 ρευμα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Κανενα νεο για την αλλαγη του νυχτερινου μετρητη που χαλασε Αν χαλασει και ο ημερησιος θα ερθουν να μου τον αλλαξουν ή θα μου πουν παλι οτι υπαρχει ελλειψη και θα εχω 0 ρευμα? Καταγγελια σε ΡΑΕ
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καταγγελια σε ΡΑΕ Εχω κανει αλλα κανενα νεο Αν χαλασει τελειως τι γινεται ? Παλι θα μου πουν δεν εχουμε αλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εχω κανει αλλα κανενα νεο Αν χαλασει τελειως τι γινεται ? Παλι θα μου πουν δεν εχουμε αλλο? Με 50 ευρω εξωδικο στον ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 http://www.skai.gr/news/greece/article/362898/auxiseis-sti-dei-apo-tin-piso-porta-efere-i-kuvernisi/ Ouch...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 http://www.skai.gr/news/greece/article/362898/auxiseis-sti-dei-apo-tin-piso-porta-efere-i-kuvernisi/ Ouch... Οχι η ΔΕΗ αλλα το κρατος και αφορα ολους τους παροχους. 1
txcellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Από καλοκαίρι περιμένω τον μετρητή για το νυχτερινό και είναι σε έλλειψη μου είπαν. Μπορώ να κάνω κάτι; πλήρωσα τον Ιούνιο στις αρχές!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Από καλοκαίρι περιμένω τον μετρητή για το νυχτερινό και είναι σε έλλειψη μου είπαν. Μπορώ να κάνω κάτι; πλήρωσα τον Ιούνιο στις αρχές! Αυτο ειναι σε γενικη ελλειψη σε ΔΕΔΔΗΕ . Δυστυχως...
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Το δυστυχώς θα είναι να γράφει μόνο το ρολόι ημέρας και για τη νύχτα και να του πουν να πληρώσει τα κερατιάτικα.
txcellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Όποτε αναμονή μόνο; αύριο μεθαύριο θα ξενοίκιασω το σπίτι και ακόμα δεν θα το έχουν φέρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις