adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τι δουλειά έχει η δεη με τον δεδδηε; Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που σου έγραψε παραπάνω ο Γιάννης Platano. Είναι θυγατρικα τρωκτικά του δημοσίου
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τι δουλειά έχει η δεη με τον δεδδηε; Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που σου έγραψε παραπάνω ο Γιάννης Platano. Εσι ακριβως. Είναι θυγατρικα τρωκτικά του δημοσίου Μπορεις να το εξηγησεις λγο αυτο ?? https://www.youtube.com/watch?v=MXGw52NxsmM Αρχικος μισθος εναεριτη μονιμου χωρις οικογενειακα βαρη και προυπηρεσια 620 ευρω καθαρα .
tsioulak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εσι ακριβως. Μπορεις να το εξηγησεις λγο αυτο ?? https://www.youtube.com/watch?v=MXGw52NxsmM Αρχικος μισθος εναεριτη μονιμου χωρις οικογενειακα βαρη και προυπηρεσια 620 ευρω καθαρα . Μικτά ή καθαρά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μικτά ή καθαρά; Το εγραψα καθαρα .Πολλα ειναι για αυτη τη δουλεια ?
nvel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αν είναι οι συνολικές αποδοχές είναι λίγες, τις οποίες θα είχαν και ως μισθωτοί σε ιδιωτική εταιρία. Επιδόματα επί το μισθού δεν υπαρχουν;
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για εναερίτη είναι στην καλύτερη ψίχουλα. Πόσα παίρνουν οι μεγαλοθεσίτες/γραφειάδες όμως;
moure Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Για εναερίτη είναι στην καλύτερη ψίχουλα. Πόσα παίρνουν οι μεγαλοθεσίτες/γραφειάδες όμως; Μην πας στους μεγαλοθεσιτες,το ποσό που αναφέρει ο Γιάννης είναι σε έναν νεοπροσλαμβανομενο με τα νέα δεδομένα,τον μισθό ενός χειριστή μηχανήματος η ενός εργοδηγου στα ορυχεία με 15-20 χρόνια προυπηρεσία να μάθεις και θα σου πέσουν τα αυτιά. 1
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Γι' αυτό μίλησα συγκεκριμένα για εκείνους του γραφείου και όχι για χειριστές με πολλά έτη προϋπηρεσίας. Και επειδή έχω κάνει για μερικά φεγγάρια τη δουλειά του εναερίτη, δε μου λέει κάτι αν κάποιος είναι καινούργιος στη συγκεκριμένη δουλειά. Είναι κάποιες δουλειές που δεν πρέπει να πληρώνεσαι τόσο πενιχρά, ανεξάρτητα αν είσαι νέοπας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 αν είναι οι συνολικές αποδοχές είναι λίγες, τις οποίες θα είχαν και ως μισθωτοί σε ιδιωτική εταιρία. Επιδόματα επί το μισθού δεν υπαρχουν; Αυτα που ειπα ειναι με τα επιδοματα ...Εκτος συζυγου και παιδιων ολα τα αλλα . Βαρδια 24ωρη με γυναικα και παιδι συναδελφος 740 ευρω. Γι' αυτό μίλησα συγκεκριμένα για εκείνους του γραφείου και όχι για χειριστές με πολλά έτη προϋπηρεσίας. Και επειδή έχω κάνει για μερικά φεγγάρια τη δουλειά του εναερίτη, δε μου λέει κάτι αν κάποιος είναι καινούργιος στη συγκεκριμένη δουλειά. Είναι κάποιες δουλειές που δεν πρέπει να πληρώνεσαι τόσο πενιχρά, ανεξάρτητα αν είσαι νέοπας. Μπορω να πω μονο για τα δικα μου ...Με 25 χρονια , πτυχιο ΑΕΙ και επιδομα ευθυνης 1700 ευρω.Μαζι με επιδομα συζυγου αφου τα παιδια μεγαλωσαν ή εργαζονται οποτε εχουν βγει . Ξερω πολλους σε ιδιωτικο τομεα με αντιστοιχα προσοντα και παραπανω λεφτα . Υπαρχουν βεβαια και με πιο λιγα .
Dim(debian.gr) Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 ειχα θειο στην ΔΕΗ , στουρναρι αγραματο , οδηγος στην ειδικοτητα 30 χρονια τα εξηνε οπως σχεδον ολοι εκει μεσα , ειχε φτασει να παιρνει με τα επιδοματα τους κατι τρελα νουμερα βγηκε συνταξη με 3000
moure Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα που ειπα ειναι με τα επιδοματα ...Εκτος συζυγου και παιδιων ολα τα αλλα . Βαρδια 24ωρη με γυναικα και παιδι συναδελφος 740 ευρω. Μπορω να πω μονο για τα δικα μου ...Με 25 χρονια , πτυχιο ΑΕΙ και επιδομα ευθυνης 1700 ευρω.Μαζι με επιδομα συζυγου αφου τα παιδια μεγαλωσαν ή εργαζονται οποτε εχουν βγει . Ξερω πολλους σε ιδιωτικο τομεα με αντιστοιχα προσοντα και παραπανω λεφτα . Υπαρχουν βεβαια και με πιο λιγα . Τα χρήματα που παίρνεις για την προϋπηρεσία σου και τα προσόντα σου είναι πολύ λογικά έως και λίγα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τα χρήματα που παίρνεις για την προϋπηρεσία σου και τα προσόντα σου είναι πολύ λογικά έως και λίγα. Με τις δεδομενες συνθηκες συμφωνω . Εχω χασει απο το 2009 σε ετησια βαση 11.500 .Μεγαλη χασουρα αλλα δεν ειμαι ο μονος φυσικα .Χωρις το επιδομα ευθυνης που παιρνουμε 7 ατομα σε συνολο 195 θα ημουν -250 κατω. ειχα θειο στην ΔΕΗ , στουρναρι αγραματο , οδηγος στην ειδικοτητα 30 χρονια τα εξηνε οπως σχεδον ολοι εκει μεσα , ειχε φτασει να παιρνει με τα επιδοματα τους κατι τρελα νουμερα βγηκε συνταξη με 3000 Συναδελφοι που εφυγαν μεχρι το 2009 με 2800-2900 καθαρα εχουν πεσει στα 1600. Τωρα κανεις δεν φευγει .
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Γνωριζει καποιος που εχει κανει προσφατα αλλαγη ονοματος στην δεη,τι κοστος εχει και τι διαδικασια?Αν πρεπει να εξοφληθει υπολοιπο δεν χρωσταω παρα μονο τον τρεχοντα λογαριασμο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Γνωριζει καποιος που εχει κανει προσφατα αλλαγη ονοματος στην δεη,τι κοστος εχει και τι διαδικασια?Αν πρεπει να εξοφληθει υπολοιπο δεν χρωσταω παρα μονο τον τρεχοντα λογαριασμο. Αλλαγη για ποιο λογο ??? Αλλαζεις σπιτι ?
fastnq2 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αλλαγη για ποιο λογο ??? Αλλαζεις σπιτι ? Οχι στο ιδιο σπιτι,ιδιοκτητο,ειναι στο ονομα του παππου μου που δεν ζει.Εκτος αμα δεν ειναι αναγκη να αλλαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις