Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε στον επόμενο να περιμένω πολύ μικρό ποσό γιατί όλο το Μάρτιο και μισό Απρίλιο έλειπα από το σπίτι οπότε κατανάλωση δεν υπήρχε πλην του ψυγείου.

ο επόμενος θα είναι έναντι και δεν θα έχει σχέση την μικρή κατανάλωση που έκανες αλλά με αυτή που είχες πριν ένα χρόνο άρα εξαρτάται

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο επόμενος θα είναι έναντι και δεν θα έχει σχέση την μικρή κατανάλωση που έκανες αλλά με αυτή που είχες πριν ένα χρόνο άρα εξαρτάται

Απολυτως σωστα .

Δεν ειχα προσεξει οτι ο λογαριασμος ειναι εκκαθαριστικος .Μονο αν προλαβινει να καταχωρησει ενδειξη στο site του ΔΕΔΔΗΕ θα ειναι αντικειμενικος ο εναντι λογαριασμος .

https://ivr.deddie.gr/(S(r4q4vqi2xqfpag55tmpzmj55))/Login.aspx

Εκανα διορθωση στο post 135.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε κατανάλωση. Πρώτη φορά εγώ έκανα σύνδεση. Απλά σε αυτό το λογαριασμό περίμενα μικρότερο νούμερο. Σαφώς μέχρι τον Ιανουάριο άναβα σόμπα αλογόνου και μου ρθαν φουσκωμένοι τόσο ο έναντι όσο και ο εκκαθαριστικός και τώρα βλέπω άλλο ένα 90αρι. Μιλάμε για ούτε 40τμ γκαρσονιέρα στην επαρχία με ένα λαπτοπ και ένα ψυγείο σε χρήση.

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε κατανάλωση. Πρώτη φορά εγώ έκανα σύνδεση. Απλά σε αυτό το λογαριασμό περίμενα μικρότερο νούμερο. Σαφώς μέχρι τον Ιανουάριο άναβα σόμπα αλογόνου και μου ρθαν φουσκωμένοι τόσο ο έναντι όσο και ο εκκαθαριστικός και τώρα βλέπω άλλο ένα 90αρι. Μιλάμε για ούτε 40τμ γκαρσονιέρα στην επαρχία με ένα λαπτοπ και ένα ψυγείο σε χρήση.

Δεν ειναι μονο η αξια του ρευματος αλλα πολλα που επιβαρυνουν τον λογαριασμο ανεξαρτητα απο παροχο .

• Like 1
Δημοσ.

ξερεις κανεις να μου πει αν και ποσο χρεωνεται το sms για την εκδοση λογαριασμου? στο e-bill δεν το λεει καπου

Δημοσ.

καλημερα εχω κανει ενα διακανονισμο στην δεη και μενουν ακομα 220 ευρω να αποπληρωθουν μου ηρθε ομως ενας πιστωτικος λογαριασμος 260 ευρω μπορει να γινει συμψηφισμος με το διακανονισμενο ποσο και οχι με τους μετεπειτα λογαριασμους? πρεπει να κανω κατι?

Δημοσ.

καλημερα εχω κανει ενα διακανονισμο στην δεη και μενουν ακομα 220 ευρω να αποπληρωθουν μου ηρθε ομως ενας πιστωτικος λογαριασμος 260 ευρω μπορει να γινει συμψηφισμος με το διακανονισμενο ποσο και οχι με τους μετεπειτα λογαριασμους? πρεπει να κανω κατι?

Μια χαρα μπορει να γινει σε οποιοδηποτε Πρακτορειο ΔΕΗ .Δεν ξερω αν μπορει απο το 11770 γιατι δεν ειναι υπαλληλοι ΔΕΗ αλλα εταιριας αλλης .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Στο κοινωνικό τιμολόγιο, στην κατηγορία Α (κριτήρια εισοδήματος) το όριο 4μηνης κατανάλωσης είναι 1500 kwh.

1) Σε περίπτωση που κάποιος ξεπερνάει το όριο, αν στους 2 μήνες καταχωρήσει την ένδειξη του μετρητή και μοιραστούνε οι μετρήσεις έχει νόημα; 

2) Στον δικό μου λογαριασμό είχα 4μηνη κατανάλωση 2005 Kwh και η χρέωση ήταν ως εξής:
1538 Χ 0,04922

468  Χ  0,09461
Πως εξηγείται;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήρθε στο μαγαζί μας ένας υπάλληλος που προμοταρει εναλλακτικό παροχο ρεύματος.

Μέσα σε όλα μας είπε κιόλας ότι το 2017 με 18 θα βγει από την ΔΕΗ το 15%έκπτωση καλοπληρωτη, και άλλα διάφορα περί αλλαγής διοίκησης δεη

Παίζει να ισχύει??

Δημοσ.

Καλημέρα. Στο κοινωνικό τιμολόγιο, στην κατηγορία Α (κριτήρια εισοδήματος) το όριο 4μηνης κατανάλωσης είναι 1500 kwh.

1) Σε περίπτωση που κάποιος ξεπερνάει το όριο, αν στους 2 μήνες καταχωρήσει την ένδειξη του μετρητή και μοιραστούνε οι μετρήσεις έχει νόημα;

2) Στον δικό μου λογαριασμό είχα 4μηνη κατανάλωση 2005 Kwh και η χρέωση ήταν ως εξής:

1538 Χ 0,04922

468 Χ 0,09461

Πως εξηγείται;

Το 1500 παει με μερες και γενικα ολα. Αν ειναι πανω απο 120 μερες ο λογαριασμος σου για αυτο
Δημοσ.

Ήρθε στο μαγαζί μας ένας υπάλληλος που προμοταρει εναλλακτικό παροχο ρεύματος.

Μέσα σε όλα μας είπε κιόλας ότι το 2017 με 18 θα βγει από την ΔΕΗ το 15%έκπτωση καλοπληρωτη, και άλλα διάφορα περί αλλαγής διοίκησης δεη

Παίζει να ισχύει??

99% σου ειπε ψεματα, αυτο κανουν οι εναλλακτικοι παροχοι.

• Like 1
Δημοσ.

99% σου ειπε ψεματα, αυτο κανουν οι εναλλακτικοι παροχοι.

Ετσι ακριβως και στα συμβολαια τους εχου πολλους διφορουμενους και κρυμενους ορους που προφορικα δεν τους λενε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...