Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ακριβως και στα συμβολαια τους εχου πολλους διφορουμενους και κρυμενους ορους που προφορικα δεν τους λενε.

Γιάννη μπορείς να μου αναφέρεις τι κρυμμένους όρους? (χοντρικά)

Ενημερωτικά έτσι απλά όταν ξανάρθει να ρωτήσω

• Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιάννη μπορείς να μου αναφέρεις τι κρυμμένους όρους? (χοντρικά)

Ενημερωτικά έτσι απλά όταν ξανάρθει να ρωτήσω

Καποιες ελαχιστες παραμονες , ποινη αν σπασεις το συμβολαο , εγγυηση τιμης μονο για ορισμενο χρονικο διαστημα κλπ

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/109636/o-ti-prepei-na-kserete-gia-na-allaksete-promithefti-ilektrikis-energeias

Για ΔΕΔΔΕΗ  ΑΔΜΗΕ , ΥΚΩ , κλπ κλπ κλπ οπου και αν εισαι οι χρεωσεις ειναι ιδιες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες μου ηρθε λογαριασμος και παρατηρησα μια επιλογη που δεν την εχω ξαναδει ''διαφορα''.

Αν γνωριζει περι τηνος προκειται ας με ενημερωσει.

post-218027-0-64522900-1510688048_thumb.png

Δημοσ.

Προφανως ειναι εκκαθαριστικος και  στον εναντι ειχες πληρωσει πιο πολλα απο οτι επρεπε.

Αυτο πρεπει να ειναι. Ευχαριστω πολυ και καλο βραδυ!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα μου έχει χαλάσει από τον Ιούλιο ο μετρητης του νυχτερινού και τα χρεώνομαι όλα στο ημερήσιο. Μου ειχαν πει από το δεδηε ότι θα έρθουν να το αλλάξουν και μετά θα μου κάνουν πίστωση όσα παραπάνω πληρώνω. Σήμερα που ξαναπήρα μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη μετρητών και μπορεί να κάνει και ένα χρόνο να μου το φτιάξουν αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα μου επιστρέψουν τα κερατιάτικα τότε. Αν φυσικά ζω και αν δεν έχω χρεοκοπήσει μέχρι τότε. Μπράβο οργάνωση

Δημοσ.

Εμένα μου έχει χαλάσει από τον Ιούλιο ο μετρητης του νυχτερινού και τα χρεώνομαι όλα στο ημερήσιο. Μου ειχαν πει από το δεδηε ότι θα έρθουν να το αλλάξουν και μετά θα μου κάνουν πίστωση όσα παραπάνω πληρώνω. Σήμερα που ξαναπήρα μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη μετρητών και μπορεί να κάνει και ένα χρόνο να μου το φτιάξουν αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα μου επιστρέψουν τα κερατιάτικα τότε. Αν φυσικά ζω και αν δεν έχω χρεοκοπήσει μέχρι τότε. Μπράβο οργάνωση

Δυστυχως ειναι αληθεια αλλα μονο οι υπαλληλοι δεν εχουν ευθυνη .Ελπιζω να το καταλαβαινεις ...Κανε  μια καταγγελια σε ΡΑΕ .

Δημοσ.

Δυστυχως ειναι αληθεια αλλα μονο οι υπαλληλοι δεν εχουν ευθυνη .Ελπιζω να το καταλαβαινεις ...Κανε  μια καταγγελια σε ΡΑΕ .

Ευχαριστω πολυ, μολις εκανα αν και δε νομιζω να βγει κατι 

Δεν ξερω ποιος φταιει αλλα αισθανομαι λαλακας που ενω μπορουσα να μη πληρωσω αυτα που χρωστουσα στη δεη αφου εφυγα και πηγα σε αλλο παροχο, τα πληρωνω κανονικα και το αποτελεσμα ειναι να με γραφουν κανονικα (ο Δεδηε)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα μου έχει χαλάσει από τον Ιούλιο ο μετρητης του νυχτερινού και τα χρεώνομαι όλα στο ημερήσιο.

Να περιμένετε την σειρά σας κύριε. :P

Μας έχει χαλάσει από το 2009-2010, το πήραμε χαμπάρι πέρσι το καλοκαίρι κι ακόμα να φτιαχτεί.

Ευτυχώς είναι στο εξοχικό οπότε μιλάμε για 2 με 2.5 μήνες το πολύ το χρόνο ρεύμα και χωρίς A/C...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, μολις εκανα αν και δε νομιζω να βγει κατι 

Δεν ξερω ποιος φταιει αλλα αισθανομαι λαλακας που ενω μπορουσα να μη πληρωσω αυτα που χρωστουσα στη δεη αφου εφυγα και πηγα σε αλλο παροχο, τα πληρωνω κανονικα και το αποτελεσμα ειναι να με γραφουν κανονικα (ο Δεδηε)

Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κανει διακρισεις σε παροχους .Οτι ισχυει για πελατες ΔΕΗ ισχυει για ολους . Οσο κακως θα περιμενει καποιος πελατης ΔΕΗ τοσο θα περιμενει και αλλου παροχου .

• Like 1
Δημοσ.

Τι δουλειά έχει η δεη με τον δεδδηε;

Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που σου έγραψε παραπάνω ο Γιάννης Platano.

• Like 1
Δημοσ.

Τι δουλειά έχει η δεη με τον δεδδηε;

Κατά τ' άλλα ισχύει αυτό που σου έγραψε παραπάνω ο Γιάννης Platano.

Είναι θυγατρικα τρωκτικά του δημοσίου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...