nite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μου ειπε οτι το κοιταξε οτι δεν χανει απο καπου δεν θα μου το ελεγε οτι παιζει και αυτο; τουλαχιστον για να ξερω α και τα νερα στο δοχειο ειναι κομπλε..α και κατι αλλο το αμαξι με καμμενη φλατζα ποσο αντεχει;
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μου ειπε οτι το κοιταξε οτι δεν χανει απο καπου δεν θα μου το ελεγε οτι παιζει και αυτο; τουλαχιστον για να ξερω α και τα νερα στο δοχειο ειναι κομπλε..α και κατι αλλο το αμαξι με καμμενη φλατζα ποσο αντεχει; Oπως σου ειπα, αν εχεις οντως καμμενη φλατζα, που τα συμπτωματα οπως τα περιγραφεις για καμμενη φλατζα δειχνουν, καθε χιλιομετρο που το κυκλοφορεις του κανεις επιπλεον ζημια που μετατρεπεται σε επιπλεον κοστος, μεχρι να ραγισει το καπακι μηχανης/να καταστραφει η μηχανη. Ειναι θεμα χρονου να παρεις την μηχανη στο χερι αν δεν την επισκευασεις, ειδικα οσο ζεσταινει και ο καιρος (αν προλαβεις να φτασεις ως την ανοιξη). Επιμενω, πηγαινε αμεσα σε σοβαρο μηχανικο που θα σου απαντησει σοβαρα στο ερωτημα γιατι χανει νερα συνεχως. Ο θερμοστατης που σου ειπε ο παραλιας που το πηγες, δεν αποτελει αιτια απωλειας νερων, ουτε αιτια να βρωμιζουν τα νερα με λαδια... Σε καθε περιπτωση μεχρι να παρεις σοβαρη απαντηση, απεφευγε να το κυκλοφορεις.
nite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ξερω εγω τι να σου πω γνωστος του θειου μου που πηγαινει χρονια σε αυτον....Γιατι το ειχα παει σε πριν 1μιση χρονο σε ενα αλλο τυπο και μου ειπε οτι εχω παθει φλατζα καθρεπτη και οτι ειναι 300 ευρω και πιο πριν μου ειχε πει οτι ειχα χαλασμενο ψυγειο...και μετα εχασα την εμπιστοσυνη μου σε αυτον γιατι μου τα μασαγε και μετα πηγα στον γνωστο του θειου μου ...
liakinen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τα νερά σου είναι τελικά κομπλέ; ή είναι βρώμικα; γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει.
nite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τα νερά σου είναι τελικά κομπλέ; ή είναι βρώμικα; γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει. κοιτα στο δοχειο ποτε δεν ειχα ποτε θεμα στα δεικτη λαδιων εβλεπα κατι περιεργο.τωρα που το ειδα παλι κομπλε μου φανηκε . Με το νερο το μονο που θεμα ειχα ηταν εχανε γρηγορα
liakinen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τις επόμενες μέρες να κοιτάς συνέχεια τα νερά. Εγώ από αυτά που ξέρω μέχρι τώρα είναι ότι διαρροή εσωτερική είναι φλάντζα. 2
nite Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Τις επόμενες μέρες να κοιτάς συνέχεια τα νερά. Εγώ από αυτά που ξέρω μέχρι τώρα είναι ότι διαρροή εσωτερική είναι φλάντζα. ε τοτε γιατι δεν μου το ειπε να εχω στον νου μου δεν εχει λογικη!!!!
liakinen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ε τοτε γιατι δεν μου το ειπε να εχω στον νου μου δεν εχει λογικη!!!! Κοίτα εσύ τα νερά και άσε τι σου είπε, δεν χάνεις τίποτα.
nite Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Κοίτα εσύ τα νερά και άσε τι σου είπε, δεν χάνεις τίποτα. καλα ναι απλα συνηθως αυτα τα λενε !!! ετσι ξερω τουλαχιστον
madx2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αρκετοί είναι άσχετοι ή βαριούνται , έτσι ξεκινάνε από το ψυγείο , μετά θερμοστάτη , σωληνάκια κ μετά αφού δεν διορθώνεται βρίσκουν οτι είναι η φλάντζα . Μου έχει παλιότερα κ μάλιστα σε αντιπροσωπεία, βέβαια τους πλήρωσα με μεγάλη έκπτωση γιατι αποδείχθηκε οτι δεν είχαν πρόβλημα αυτά που είχαν αντικαταστήσει
nite Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αρκετοί είναι άσχετοι ή βαριούνται , έτσι ξεκινάνε από το ψυγείο , μετά θερμοστάτη , σωληνάκια κ μετά αφού δεν διορθώνεται βρίσκουν οτι είναι η φλάντζα . Μου έχει παλιότερα κ μάλιστα σε αντιπροσωπεία, βέβαια τους πλήρωσα με μεγάλη έκπτωση γιατι αποδείχθηκε οτι δεν είχαν πρόβλημα αυτά που είχαν αντικαταστήσει Μαλλον εχεις δικιο γιατι σημερα μου αναψε το κιτρινο λαμπακι του κινητηρα στο ταμπλο το αμαξι το αφηνω εκει και δεν το ξαναπαιρνω μου προτεινεις κατι αλλο να κανω ωστε να αποφυγω καποια χρηματα;
futureshock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 nite , μπες στην ομαδα των opel https://www.facebook.com/groups/299825846803470/?ref=ts&fref=ts επισης αν εισαι απο θεσσαλονικη υπαρχουν 2-3 ατομα με συνεργεια που μπορουν να σε εξυπηρετησουν με χαμηλο κοστος αν χρειαστει κατι αλλαγη.
nite Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 nite , μπες στην ομαδα των opel https://www.facebook.com/groups/299825846803470/?ref=ts&fref=ts επισης αν εισαι απο θεσσαλονικη υπαρχουν 2-3 ατομα με συνεργεια που μπορουν να σε εξυπηρετησουν με χαμηλο κοστος αν χρειαστει κατι αλλαγη. δυστυχως μενω αθηνα
nite Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια καλημερα δεν ξερω τι γινετε με το αμαξι τελικα εχθες το πηγα μια βολτα για να δω τι παιζει. Σε καποια φαση το αμαξι μου εδειξε την ενδειξη του λαδιου ενω ειχα συμπληρωσει λαδια πριν κανενα 2μηνο το αφησα εκει που εινα και πηγα με τα ποδια. Αφου γυρισα απο τι δουλεια που ειχα το ξαναπηρα και δεν μου εδειχνε την ενδειξη του λαδιου ωραια λεω...Λιγο πριν φτασω στο σπιτι μου εδειχνε την ενδειξη του κινητηρα και φανηκε οτι σαν ειχε πεσει η αποδοση του αυτοκινητου.Το αφησα μια ωριτσα το αμαξι να κρυωσει το ξαναεβαλα μπροστα χωρις να παω πουθενα δεν μου αναψε το κιτρινο λαμπακι.Ολα αυτα μια μερα μετα αφου αλλαξα τον θερμοστατη.Ξερετε τι παιζει ;
meletis_m Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Ειχα το ιδιο αυτοκίνητο Opel Corsa C του 2004 με κινητήρα Ζ12ΧΕ όχι το Twinport. Εάν σου ανάβει η ένδειξη λαδιού σε πορεία , ρίξε μια ματιά στην βαλβίδα πιέσεως του λαδιού. Την άλλαξα μόνος μου (γνήσια) 12 ευρώ. Ανάβει το Check , σύνδεσε το σε 1 διαγνωστικό , να σε διευκολύνει στο κωδικό βλάβης. Πιθανόν να έχει μπεί σε Safe Mode. Τα νερά τα ξανα έλενξες έχει μειωθεί η στάθμη? Τα λάδια τα ξανα είδες? Πόσα χιλιόμετρα εχει ο κινητήρας σου? Να ξέρεις οτι το βεντιλατέρ του έχει 2 σκάλες. Πηγαινε το και σε άλλο μάστορα να πάρεις γνώμη. Εάν έχει κάψει φλάντζα κεφαλής και το αφήνεις , περισσότερη ζημιά θα σου κάνει εαν το αφήνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα