nite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , εχω ενα θεματακι με το αμαξι αρχες γεναρη αλλαξα ψυγειο αλλα πριν 2 εβδομαδες μου ανεβαζε παλι θερμοκρασια δηλαδη ξεπερναγε του 90 βαθμους και οταν ημουν σε πορεια ανεβοκατεβαινε η θερμοκρασια το νερο στο δοχειο τελειωνε ξερετε τι παιζει;
Timour21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, οπότε καλύτερα να το πας σε συνεργείο. Μπορεί να τα έχει παίξει ο θερμοστάτης, μπορεί κάτι άλλο. Για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά, συνεργείο άμεσα.
nite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, οπότε καλύτερα να το πας σε συνεργείο. Μπορεί να τα έχει παίξει ο θερμοστάτης, μπορεί κάτι άλλο. Για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά, συνεργείο άμεσα. Aπλα μου λενε οτι εκμεταλευονται πολλοι μηχανικοι και σου λενε παπατζες
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ενώ εδώ είμαστε κοιτιδα της μηχανολογικής γνώσης... αν δε το δει μηχανικός όλα τα υπολοιπα ειναι εικασίες... 3
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για τα υγρα του ψυγειου που χανονται 2 σεναρια παιζουν: 1. Ειτε εχεις διαροη απο καποιο σωληνακι ή το ψυγειο (καλο σεναριο). Κανε οπτικο ελεγχο και δες αν σταζει πουθενα νερο. 2. Ειτε εχεις καψει φλατζα καπακιου και τα υγρα περνανε μεσα στον κινητηρα (κακο σεναριο).Σε αυτη την περιπτωση τα υγρα μεσα στο ψυγειο δεν θα ειναι ιδιαιτερα καθαρα, ενω και τα λαδια θα εχουν διαφορετικη υφη απο την κανονικη τους καθως θα ειναι ανανεμειγμενα με ψυκτικο υγρο. Πηγαινε το σε μηχανικο αμεσα. 1
nite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για τα υγρα του ψυγειου που χανονται 2 σεναρια παιζουν: 1. Ειτε εχεις διαροη απο καποιο σωληνακι ή το ψυγειο (καλο σεναριο). Κανε οπτικο ελεγχο και δες αν σταζει πουθενα νερο. 2. Ειτε εχεις καψει φλατζα καπακιου και τα υγρα περνανε μεσα στον κινητηρα (κακο σεναριο).Σε αυτη την περιπτωση τα υγρα μεσα στο ψυγειο δεν θα ειναι ιδιαιτερα καθαρα, ενω και τα λαδια θα εχουν διαφορετικη υφη απο την κανονικη τους καθως θα ειναι ανανεμειγμενα με ψυκτικο υγρο. Πηγαινε το σε μηχανικο αμεσα. ναι εχουν χρωμα σαν μυξα!!!
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οποτε πιθανως να ισχυει το 2. Σε καθε περιπτωση πηγαινε σε μηχανικο αμεσα , διοτι αν μιλαμε για την 2η περιπτωση οσο το αφηνεις η ζημια θα χειροτερευει.
nite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οποτε πιθανως να ισχυει το 2. Σε καθε περιπτωση πηγαινε σε μηχανικο αμεσα , διοτι αν μιλαμε για την 2η περιπτωση οσο το αφηνεις η ζημια θα χειροτερευει. ποσο παει αν ισχυει το 2ο; αν ξερεις
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πάνω από 500 ανάλογα το μάστορα και το αμάξι.
liakinen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 opel corsa του 02 1200cc Ότι σου έγραψε ο Pavlidis και ο YourTrueLegend δυστυχώς έκαψε φλάντζα. Τιμές ανάλογα, από 350€ - 600€. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ; συνεργείο άμεσα. Απλά μου κάνει εντύπωση που συνέπεσε με την αλλαγή ψυγείου.
nite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ότι σου έγραψε ο Pavlidis και ο YourTrueLegend δυστυχώς έκαψε φλάντζα. Τιμές ανάλογα, από 350€ - 600€. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ; συνεργείο άμεσα. Απλά μου κάνει εντύπωση που συνέπεσε με την αλλαγή ψυγείου. τελικα το πηγα το κοιταξε και μου ειπε αλλαγη θερμοστατη του ειπα οτι χανονται νερα ευκολα και μου ειπε οτι ο θερμοστατης ειναι για πεταμα,τον αλλαξε πηγε και μια βολτα το αμαξι και μου ειπε κομπλε....τωρα τι να πω...
The_Judas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φθηνά την γλίτωσες. Τώρα πλέον δεν ανεβάζει θερμοκρασία;
nite Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 φτανει 90 βαθμους και μου ειπε ο μαστορας το πρωι να συμπληρωσω παραφλου
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Φθηνά την γλίτωσες. Τώρα πλέον δεν ανεβάζει θερμοκρασία; To ερωτημα ειναι αν οντως την γλυτωσε ή αν ο μαστορας του εκανε την ευκολη δουλεια στα γρηγορα για να βγαλει ενα μεροκαματο. Διοτι το οτι χανει νερα και πολυ περισσοτερο οτι τα νερα ειναι βρωμικα, δεν εχει ουδεμια σχεση με το θερμοστατη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα