Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εχω ενα  θεματακι με το αμαξι αρχες γεναρη αλλαξα ψυγειο αλλα πριν 2 εβδομαδες μου ανεβαζε παλι θερμοκρασια δηλαδη ξεπερναγε του 90 βαθμους και οταν ημουν σε πορεια ανεβοκατεβαινε η θερμοκρασια το νερο στο δοχειο τελειωνε   ξερετε τι παιζει;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, οπότε καλύτερα να το πας σε συνεργείο. Μπορεί να τα έχει παίξει ο θερμοστάτης, μπορεί κάτι άλλο. Για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά, συνεργείο άμεσα.

Δημοσ.

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, οπότε καλύτερα να το πας σε συνεργείο. Μπορεί να τα έχει παίξει ο θερμοστάτης, μπορεί κάτι άλλο. Για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά, συνεργείο άμεσα.

Aπλα μου λενε οτι εκμεταλευονται πολλοι μηχανικοι και σου λενε παπατζες

Δημοσ.

Για τα υγρα του ψυγειου που χανονται 2 σεναρια παιζουν:

1. Ειτε εχεις διαροη απο καποιο σωληνακι ή το ψυγειο (καλο σεναριο). Κανε οπτικο ελεγχο και δες αν σταζει πουθενα νερο.

2. Ειτε εχεις καψει φλατζα καπακιου και τα υγρα περνανε μεσα στον κινητηρα (κακο σεναριο).Σε αυτη την περιπτωση τα υγρα μεσα στο ψυγειο δεν θα ειναι ιδιαιτερα καθαρα, ενω και τα λαδια θα εχουν διαφορετικη υφη απο την κανονικη τους καθως θα ειναι ανανεμειγμενα με ψυκτικο υγρο.

Πηγαινε το σε μηχανικο αμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα υγρα του ψυγειου που χανονται 2 σεναρια παιζουν:

1. Ειτε εχεις διαροη απο καποιο σωληνακι ή το ψυγειο (καλο σεναριο). Κανε οπτικο ελεγχο και δες αν σταζει πουθενα νερο.

2. Ειτε εχεις καψει φλατζα καπακιου και τα υγρα περνανε μεσα στον κινητηρα (κακο σεναριο).Σε αυτη την περιπτωση τα υγρα μεσα στο ψυγειο δεν θα ειναι ιδιαιτερα καθαρα, ενω και τα λαδια θα εχουν διαφορετικη υφη απο την κανονικη τους καθως θα ειναι ανανεμειγμενα με ψυκτικο υγρο.

Πηγαινε το σε μηχανικο αμεσα.

ναι εχουν χρωμα σαν μυξα!!!

Δημοσ.

Οποτε πιθανως να ισχυει το 2. Σε καθε περιπτωση πηγαινε σε μηχανικο αμεσα , διοτι αν μιλαμε για την 2η περιπτωση οσο το αφηνεις η ζημια θα χειροτερευει.

Δημοσ.

Οποτε πιθανως να ισχυει το 2. Σε καθε περιπτωση πηγαινε σε μηχανικο αμεσα , διοτι αν μιλαμε για την 2η περιπτωση οσο το αφηνεις η ζημια θα χειροτερευει.

ποσο παει αν ισχυει το 2ο; αν ξερεις

Δημοσ.

opel corsa του 02 1200cc

Ότι σου έγραψε ο Pavlidis και ο YourTrueLegend δυστυχώς έκαψε φλάντζα. Τιμές ανάλογα, από 350€ - 600€. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ; συνεργείο άμεσα. Απλά μου κάνει εντύπωση που συνέπεσε με την αλλαγή ψυγείου.

Δημοσ.

Ότι σου έγραψε ο Pavlidis και ο YourTrueLegend δυστυχώς έκαψε φλάντζα. Τιμές ανάλογα, από 350€ - 600€. Πόσα χιλιόμετρα έχει το μοτέρ; συνεργείο άμεσα. Απλά μου κάνει εντύπωση που συνέπεσε με την αλλαγή ψυγείου.

τελικα το πηγα το κοιταξε και μου ειπε αλλαγη θερμοστατη του ειπα οτι χανονται νερα  ευκολα και μου ειπε οτι ο θερμοστατης ειναι για πεταμα,τον αλλαξε  πηγε και μια βολτα το αμαξι  και μου ειπε κομπλε....τωρα τι να πω...

Δημοσ.

Φθηνά την γλίτωσες.

Τώρα πλέον δεν ανεβάζει θερμοκρασία;

To ερωτημα ειναι αν οντως την γλυτωσε ή αν ο μαστορας του εκανε την ευκολη δουλεια στα γρηγορα για να βγαλει ενα μεροκαματο.

Διοτι το οτι χανει νερα και πολυ περισσοτερο οτι τα νερα ειναι βρωμικα, δεν εχει ουδεμια σχεση με το θερμοστατη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...