Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής παράδοξο. Έχω 24αρα γραμμή forthnet. Σύμφωνα με το ρούτερ (DSL-2750B  D-LINK )  συγχρονίζω στα 17Mbps-1.2 upload, με speedtest γύρω στα 15Mbps. Στο ps4 τώρα, στο connection test από 9-13Mbps ενώ κλειδώνω σε 700-800 kbs upload. Όλα αυτά σε οποιοδήποτε παιχνίδι πλην του Call of duty Infinite Warfare. Όταν προσπαθώ να παίξω online τόσο το Call of duty Infinite Warfare όσο και το Call of duty remastered, με το που μπω στο παιχνίδι η ταχύτητά μου πέφτει κατευθείαν στα 2Mbps και 100-200 kbs με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Έχω κάνει κανονικά portforward τις πόρτες για το παιχνίδι, έχω δώσει στατική ip, καμία λύση. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τα φώτα σας για το εξής παράδοξο. Έχω 24αρα γραμμή forthnet. Σύμφωνα με το ρούτερ (DSL-2750B  D-LINK )  συγχρονίζω στα 17Mbps-1.2 upload, με speedtest γύρω στα 15Mbps. Στο ps4 τώρα, στο connection test από 9-13Mbps ενώ κλειδώνω σε 700-800 kbs upload. Όλα αυτά σε οποιοδήποτε παιχνίδι πλην του Call of duty Infinite Warfare. Όταν προσπαθώ να παίξω online τόσο το Call of duty Infinite Warfare όσο και το Call of duty remastered, με το που μπω στο παιχνίδι η ταχύτητά μου πέφτει κατευθείαν στα 2Mbps και 100-200 kbs με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Έχω κάνει κανονικά portforward τις πόρτες για το παιχνίδι, έχω δώσει στατική ip, καμία λύση. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Kαταρχην το speedtest του ps4 ειναι γτπ.Οσον αφορα το παιχνιδι δοκιμασε να βγαλεις τα port και να βαλεις την ip του ps4 σε dmz.

Αν μπορεις ακομα καλυτερα δοκιμασε καλωδιο ethernet.

Δημοσ.

Kαταρχην το speedtest του ps4 ειναι γτπ.Οσον αφορα το παιχνιδι δοκιμασε να βγαλεις τα port και να βαλεις την ip του ps4 σε dmz.

Αν μπορεις ακομα καλυτερα δοκιμασε καλωδιο ethernet.

Με ethernet είμαι κι έχω αυτό το πρόβλημα. Πώς θα βάλω την ip σε dmz?? Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο?

Δημοσ.

Με ethernet είμαι κι έχω αυτό το πρόβλημα. Πώς θα βάλω την ip σε dmz?? Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο?

Θα πας στο ρουτερ σου και εκει που εχει τα port καπου θα υπαρχει και μια επιλογη DMZ και θα σου ζηταει να δωσεις μια ip.

Θα δωσεις του ps4.

Δε ξερω τι ρουτερ εχεις για να σου πω ακριβως που θα το βρεις.

Τα περισσοτερα ρουτερ το εχουν ετσι

image005ab.jpg

20160707062902.jpg

Δημοσ.

και τι κανει το dmz? γιατι και μενα το call of duty μια μου λεει moderate μια open.. στο dmz  μου το εχει enable απο μονο του και την ip  του pc

Εγω αν απενεργοποιησω dmz εχω moderate sto cod,

Δημοσ.

Θα πας στο ρουτερ σου και εκει που εχει τα port καπου θα υπαρχει και μια επιλογη DMZ και θα σου ζηταει να δωσεις μια ip.

Θα δωσεις του ps4.

Δε ξερω τι ρουτερ εχεις για να σου πω ακριβως που θα το βρεις.

Τα περισσοτερα ρουτερ το εχουν ετσι

image005ab.jpg

20160707062902.jpg

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, θα το δώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...