Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ξεπερασμένο Soc. Πάρτε xiaomi με 650 soc τουλάχιστον. 650 (2014, 28nm) - 625 (2016, 14nm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μακάρι να βγάζανε εντελώς τα νούμερα γενικότερα από μοντέλα τεχνολογιών. Να μην μπορούν να έχουν καν κάποιο δήθεν μέτρο σύγκρισης οι μη σχετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JackoLantern Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σκυλιά στην μπαταρία τα Redmi 4...απλά απολαυστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nighthawk6969 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ το έχω στα χέρια μου και δηλώνω πολύ πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή! Πραγματικά δεν τις λείπει κάτι,ίσως να υστερεί λίγο η κάμερα αλλά πετάει σαν τηλέφωνο. Μεγάλη αυτονομία και πολύ γρήγορο. Πραγματικά ένα πολύ δυνατό τηλέφωνο. Ίσως το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η xiaomi !1! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από nighthawk6969 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonioTerzito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Επισης, για οποιον ενδιαφερει το SAR: Head: 0.77 W/kg Body: 0.83 W/kg Συγγνωμη αλλα εχω φαει τον τόπο και δεν μπορεσα να βρω το δείκτη SAR μπορεις να ανεβάσεις το link pls?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonioTerzito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε από που τις βρήκες αυτέ τις τιμές SAR? Με ψήνει πολύ αυτό το κινητό να το αγοράσω αλλά από ξένα sites που έψαχνα έβρισκα SAR 1,49!!!! κι εγω εκει γυρω τις εβρισκα αν μπορει ο φιλος ας τις ανεβασει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα