popi_ko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους!Σαν πιο έμπειροι σχετικά με τα iPHONE,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω? 1-2 πραγματα οπως αν θα ειναι κλειδωμενο σε παροχο κινητης κτλ και πως μπορω να τα ελεγξω πριν την αγορα του μεταχειρισμενου?
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 θα παρεις κινητο του 2011 το 2017??? αν ειναι δυνατον...
kriosgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Η ιστορία μια αγοροπωλησίας ενός iphone. 1 Αγοράζεις μια καινούργια Apple συσκευή. 2 Φτιάχνεις ένα Apple ID για σένα στο icloud Site: www.icloud.com 3 Περνάς το ID αυτό στο itunes,Applestore,icloud,find my iphone της συσκευής. 4 Βαριέσαι την συσκευή 5 Μπαίνεις στο itunes,icloud,Applestore,find my iphone και κάνεις LOG OUT το Apple ID σου από αυτά και μετά κάνεις RESET AS NEW. 6 Τώρα πια η συσκευή είναι ακριβώς όπως την πρωτοαγόρασες και μπορείς να την πουλήσεις. Αυτά από άποψη κλειδώματος και software. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πόπη αν είναι να πάρεις iPhone λόγω μάρκας και ονόματος καλύτερα βάλε δόσεις σε ένα iPhone SE παρά να πάρεις με 70-80 ευρώ ένα κινητό 4αετίας που με το ζόρι μπαίνει στο facebook...
popi_ko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 θα παρεις κινητο του 2011 το 2017??? αν ειναι δυνατον... Το οτι μπαινει καποιος σε διαδικασια να απαντησει για να κριτικαρει και οχι επειδη θελει να δωσει απαντησεις στα ερωτηματα μου, με ξεπερνα! Η ιστορία μια αγοροπωλησίας ενός iphone. 1 Αγοράζεις μια καινούργια Apple συσκευή. 2 Φτιάχνεις ένα Apple ID για σένα στο icloud Site: www.icloud.com 3 Περνάς το ID αυτό στο itunes,Applestore,icloud,find my iphone της συσκευής. 4 Βαριέσαι την συσκευή 5 Μπαίνεις στο itunes,icloud,Applestore,find my iphone και κάνεις LOG OUT το Apple ID σου από αυτά και μετά κάνεις RESET AS NEW. 6 Τώρα πια η συσκευή είναι ακριβώς όπως την πρωτοαγόρασες και μπορείς να την πουλήσεις. Αυτά από άποψη κλειδώματος και software. ευχαριστω για την απαντηση!παρολαυτα το εχω ηδη διαβασει αυτο που μου ποσταρες!δν μου λυνει ομως τις αποριες!αν εχω ενα κινητο στα χερια μου και θελω να ελεγξω αν ειναι πχ κλειδωμενο απο την εταιρια δικτυο(εξωτερικου) αρκει να βαλω την καρτα σιμ κ αν δεν εμφανιστει το δικτυο μου να υποθεσω οτι ειναι κλειδωμενο?σε περιπτωση που ειναι κλεμμενο πως θα το ελεγξω?τι αλλο πρεπει να ελεγξω πριν την αγορα ωστε να μην τρεχω αργοτερα? Πόπη αν είναι να πάρεις iPhone λόγω μάρκας και ονόματος καλύτερα βάλε δόσεις σε ένα iPhone SE παρά να πάρεις με 70-80 ευρώ ένα κινητό 4αετίας που με το ζόρι μπαίνει στο facebook... ευχαριστω για την απαντηση!το κιν δεν ειναι για μενα και προκειται να χρησιμοποιηθει σαν δευτερο αλλα πριν γινει η αγορα πρεπει εγω σαν πιο ''της τεχνολογιας'' να φροντισω να μην γινει κατι μετα την αγορα!αν μπορει καποιος να μου πει τι περιπτωσεις απο κλειδωματα υπαρχουν στο iPHONE γενικα κ πως να τα ελεγξω πριν,θα ηταν πολυ βοηθητικο!!!
CheOnWeb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους!Σαν πιο έμπειροι σχετικά με τα iPHONE,μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω? 1-2 πραγματα οπως αν θα ειναι κλειδωμενο σε παροχο κινητης κτλ και πως μπορω να τα ελεγξω πριν την αγορα του μεταχειρισμενου? Αν κατά το setup as new (μετά το erase) δεν ζητάει κάποιο Apple ID password, δεν είναι κλειδωμένο στο iCloud. Αν με την κάρτα σου έχει σήμα είσαι οκ από άποψη κλειδώματος παρόχου. Για το αν είναι κλεμμένο δεν μπορείς να το ξέρεις, εκτός αν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο στον πάροχο, οπότε δεν θα συνδεθεί στο δίκτυο. Ιδανικά μπορείς να ζητήσεις και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. 2
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Προσπάθησε να μεταπείσεις τον αγοραστή να μην το πάρει. Θα μετανιώσει για την αγορά. Αν θελει iphone να κοιτάξει για πιο συγχρονες εκδόσεις. Εξαιρεση στο παραπάνω αν εχει ήδη 4s και θελει ίδιο δευτερο για καβάτζα ή ανταλλακτικά.
misailm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή έχω ένα 4s μπορώ να πω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα παρά την παλαιότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνει αναβάθμιση. Το κινητό είναι αρκετά γρήγορο. Πέρα από το να μην είναι κλειδωμένο να προσέξεις μπαταρία και home button . Αν θες να μπεις στον κόσμο της apple και δεν θες να δώσεις πάνω από 80 ευρώ για μεταχειρισμένο είναι η μόνη λύση. 2
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Να έχεις μαζί σου μια σιμ να δοκιμάσεις για το σήμα και στις ρυθμίσεις να είναι κλειστό το find my phone. Μετά τσεκάρεις οθόνη, πλήκτρα, wifi, ηχείο, μικρόφωνα (σε κλήση και σε ανοιχτή ακρόαση), κάμερες, gps. Μπαταρία δεν μπορείς να τεστάρεις εύκολα, θέλει πρόγραμμα σε υπολογιστή. Δες κι αν έχει και τις δύο βιδούλες στο κάτω μέρος!
wired_1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι κάποιος θέλει να πάρει 4s είτε ειναι θέμα εμφάνισης, επιλογής , τιμής πρέπει να σχολιαστεί ειρωνικά; πόσος στοκος θα χωρέσει πια στο forum;
isay Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι κάποιος θέλει να πάρει 4s είτε ειναι θέμα εμφάνισης, επιλογής , τιμής πρέπει να σχολιαστεί ειρωνικά; πόσος στοκος θα χωρέσει πια στο forum; Υπάρχει και κάτι αλλο που λεγεται αλληλεγγύη και θες να βοηθήσεις κάποιους, οχι γιατί θα πληρωθείς, αλλά γιατί ειναι έμφυτο. Επιπλέον όταν 9/10 αντίστοιχα μηνύματα ανοίγονται από άτομα που δεν ξέρουν και μετά πέφτουν θύματα, ο κανονας ειναι οτι τετοια μηνύματα παίρνουν απαντήσεις αποτρεπτικές της αγοράς. Ο ts είναι η εξαίρεση, αλλά με το να μη δώσει context πήγε στην κλασσική ομάδα. Αντίστοιχο παράδειγμα θα ήταν αν κάποιος ρωτούσε "τι κανω αμα αγοράσω ενα laptop turbox" που η απάντηση ειναι "μην το πάρεις" Με την ίδια λογική και εσύ άνοιξες θέμα για τα ρολόγια replica, έτσι δεν ειναι; 1
onelonelystar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πόπη αν είναι να πάρεις iPhone λόγω μάρκας και ονόματος καλύτερα βάλε δόσεις σε ένα iPhone SE παρά να πάρεις με 70-80 ευρώ ένα κινητό 4αετίας που με το ζόρι μπαίνει στο facebook... FYI έχω το 4s εδώ και 3 χρόνια και μια χαρά μπαίνει στο facebook 1
AggelosTz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 θα παρεις κινητο του 2011 το 2017??? αν ειναι δυνατον... Μήπως να πάρει ένα Doogee και τα κινεζικά σκουπίδια που προτείνεται οι περισσότεροι εδώ μέσα και χαλάνε στο εξάμηνο?
zourman1981 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παντως αν παρει ενα καινουριο mls σε αυτα τα χρήματα το iPhone θα ειναι σίγουρα καλύτερο Κατα τα αλλα κοιτά για σημάδια απο καμια αλλαγή οθόνης Γενικα η aftermarket οθόνες εχουν κάπως περίεργα χρώματα και μια χαρακτηριστική θαμπαδα
slk200gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 θα παρεις κινητο του 2011 το 2017??? αν ειναι δυνατον... τα iphone λογο προχορημενης τεχνολογιας παλιονουν μετα απο 10 χρονια ,μεχρι τα 10 ειναι τοπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα