Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγο κινητό 2 χρόνια περίπου το προσέχω πολύ τώρα τελευταία παρατήρησα ότι η μπαταρία κανα 2 φορές από το 60πεφτει απότομα στο 20 τι μπορεί να συμβαίνει μήπως θέλει αλλαγή μπαταρίας και ποσό πάει εννοείτε επίσημο service και το κόστος σε δεύτερη μοίρα

Δημοσ.

Αν το έχεις λιγότερο από 2 έτη μιλάς με document. Αν πάλι το έχεις πάνω από 2 έτη επίσημο service είναι πολύ ακριβό γύρω στα 130€.. καλύτερα σε μαγαζί τύπου irepair να στην αλλάξουν με μια καλής ποιότητας με λίγα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το έχεις λιγότερο από 2 έτη μιλάς με document. Αν πάλι το έχεις πάνω από 2 έτη επίσημο service είναι πολύ ακριβό γύρω στα 130€.. καλύτερα σε μαγαζί τύπου irepair να στην αλλάξουν με μια καλής ποιότητας με λίγα χρήματα.

νομιζω τωρα οπου να ναι κλεινω 2 ετη θεσσαλονικη ντοκουμεντ εχει?

Δημοσ.

νομιζω τωρα οπου να ναι κλεινω 2 ετη θεσσαλονικη ντοκουμεντ εχει?

Όχι δεν έχει αλλά υπάρχουν αλλά στην Θεσσαλονίκη isquare istore δες τέτοια μαγαζιά... θα σου την αλλάξουν δωρεάν με απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.

το αγόρασα από ιστορμ λες από εκεί να μου το αλλαξουν?

εαν όχι θα προτιμήσω μια αυθεντική μπαταρία γιατί θα πάει και για μεταπώληση η συσκευή θέλω να είναι άριστη εξάλλου 130 δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι το πήρα 860

Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα μετά απο 2 έτη λειτουργίας ακριβώς. Όταν φτάσει 20% εμένα κλείνει.

Άρα πρέπει να είναι γενικό το πρόβλημα στα iPhone 6.

Επίσης, να πω ότι οι τιμές που αναφέρετε είναι αστρονομικές. Εγώ άλλαξα τον Οκτώβρη μπαταρία σε iPhone 5S στα iRED (Γλυφάδα) με 40 ευρώ.

Δημοσ.

μην πηγαινετε στους χασαπηδες τυπου ired και irepair και μεσα στισ συσκευεςσ βαζουν αυτοκολλητακι της επωνυμιας τους.Αν κλεινει το κινητο σε τυχαιες τιμες π.χ 20-30-40% μην κανεις restore,πας κατευθειαν στην Document στην Νεα Σμυρνη,βλεπουν τα logs και σου κανουν αντικασταση μπαταριας ή στσκευης.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού το πήρες από την istorm και θέλεις τέλεια μπαταρία γιατί δεν απευθύνεσαι σε αυτούς; 

Μια χαρά επίσημοι Apple μεταπωλητές είναι. Παρά να το δώσεις στον κάθε άσχετο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητά μου παιδιά,

Στο σύνολο των περιπτώσεων δεν φταίει η μπαταρία του κινητού. Μάλιστα, με λίγο google search θα διαπιστώσετε πως το πρόβλημα είναι γενικό σε iphones 6 and 6S. Το πρόβλημα οφείλεται στο λειτουργικό, κοινώς στο ios 10. Το ίδιο πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει κι εγώ στο δικό μου (iphone 6), κάτι το οποίο δημιουργήθηκε μετά το 10.1. Με το 9 ήταν όλα καλά. Τέτοια 'ξαφνικά' λοιπόν προβλήματα δεν αποτελούν συμπτώσεις. 

Η δε apple μάλιστα, αντί ν'απαποκριθεί και να λύσει το θέμα άμεσα, ασχολείται με νέα emojis (τουλάχιστον στο 10.2) το οποίο μάλιστα (10.2) επιδείνωσε την κατάσταση της μπαταρίας. 

Σαφέστατα σε ορισμένες περιτπώσεις υπήρξαν προβλήματα με την μπαταρία, αλλά στο γεγονός πως κλείνει στο 20-30-40% δεν φταίει η μπαταρία. 

Αυτά τα ολίγα.

Υ.Γ Στο δικό μου, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε εν μέρη με restore και στη συνέχεια με απενεργοποίηση αυτού του 'health app' που μετράει πόσες θερμίδες καίει κάποιος κι άλλα τέτοια πολλά 'χρήσιμα' καλούδια που μας απασχολούν όλους καθημερινά :P

UPDATE

Σύμφωνα με τα τελευταία άρθρα (δημοσιεύθηκε κι εδώ στο forum) το 10.2.1 ios update διορθώνει αρκετά προβλήματα 'ξαφνικού κλεισίματος'. Οπότε αν έχεις τόσο σημαντικό πρόβλημα κάνε πρώτα το update. 

Επεξ/σία από mistr4l
  • Like 1
Δημοσ.

πηρα istorm και ρωτησα ελεγχος χωρις να εκπεσω στην εγγυηση 25 ευρω και επιπλεον 130 για αλλαγη μπαταριας

προς το παρον δε μου το ξανακανε, οτι και να κανω θα ενημερωσω παιδια το τοπικ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...