g8anos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Γεία σας γνώστες κ μη, εχω παρει ενα moto g4 plus (lenovo motorola), 3 μήνες πριν, το οποιο το συνδεω με ενα bluetooth receiver στο αμαξι για να ακουω μουσικη. (streambot mini) Εδω κ καμία βδομάδα οταν ανοιγω το bluetooth δεν συνδεεται στο receiver, γενικα λεει connecting αλλα δεν κανει τιποτα. Εαν κανω restart το κινητο δουλευει μια χαρα, συνδεεται κ παιζει μουσικη. Να σημειώσω οτι παλιοτερα συνδεόταν κανονικα, δεν ειχα θεματα. Δεν αλλαξα κατι στο κινητο. Απο την μια μερα στην αλλη το παρουσιασε το θεμα. Γνωρίζει κανείς τιποτα? Ειναι πολυ κουραστικο 2 φορές την ημέρα να κανω restart το κινητο οταν μπαινω στο αυτοκινητο, μονο κ μονο για να συνδεθει στο receiver. 1
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 διέγραψε τις συσκευές (και απο το κινητό και απο την πηγή αυτοκινήτου) και κάν τις σύνδεση απο την αρχή
g8anos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 διέγραψε τις συσκευές (και απο το κινητό και απο την πηγή αυτοκινήτου) και κάν τις σύνδεση απο την αρχή Ξέχασα να αναφέρω οτι το εκανα ηδη αυτο αλλα δεν υπηρξε αποτελεσμα. Επισης εκανα wipe cache απο το κινητο, αλλα ουτε αυτο εφερε αποτελεσμα. Η καθημερινότητα εχει ως εξης, παω στο αμαξι το πρωι να παω για δουλεια κ δεν συνδεεται, κανω επανεκκίνηση κ δουλευει μια χαρα. Το απογευμα που ξαναπαω στο αμαξι για να παω σπιτι, ξανα δεν συνδεεται, κανω επανεκκινηση κ δουλευει παλι. Και ξανα απο την αρχη
SuPerMaNrE Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ιδέα Δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό μόλις ξυπνήσεις και μετά , όταν πας στο αυτοκίνητο, δες εάν συνδέεται. Οι λύσεις είναι : Να κάνεις ένα hard reset το τηλέφωνο μπας και ... Να ψάξεις στο αυτοκίνητο καμία επαναφορά αν έχει ( δεν τα ξέρω αυτά). Αν με το hard reset δε γίνει τίποτα , τότε λογικά θα φταίει το αυτοκίνητο ή θα έχει πάθει κάτι ο ανταπτορας bluetooth του κινητού. Και κάτι άλλο. Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό μέσω bluetooth με ένα άλλο κινητό. Έπειτα κλείσε το bluetooth σου και την άλλη μέρα άνοιξε το πάλι κοντά στο άλλο κινητό. Εαν γίνει το pairing , τότε λογικά ο ανταπτορας δεν έχει πρόβλημα. Αυτά από εμένα . Ούτε ειδικός είμαι ούτε τίποτα. Απλά σκέφτηκα
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ξέχασα να αναφέρω οτι το εκανα ηδη αυτο αλλα δεν υπηρξε αποτελεσμα. Επισης εκανα wipe cache απο το κινητο, αλλα ουτε αυτο εφερε αποτελεσμα. Η καθημερινότητα εχει ως εξης, παω στο αμαξι το πρωι να παω για δουλεια κ δεν συνδεεται, κανω επανεκκίνηση κ δουλευει μια χαρα. Το απογευμα που ξαναπαω στο αμαξι για να παω σπιτι, ξανα δεν συνδεεται, κανω επανεκκινηση κ δουλευει παλι. Και ξανα απο την αρχη δοκίμασε να βγάλεις τον πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου και άστο καμία ώρα για να κανεί reset η πηγή
g8anos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ιδέα Δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό μόλις ξυπνήσεις και μετά , όταν πας στο αυτοκίνητο, δες εάν συνδέεται. Οι λύσεις είναι : Να κάνεις ένα hard reset το τηλέφωνο μπας και ... Να ψάξεις στο αυτοκίνητο καμία επαναφορά αν έχει ( δεν τα ξέρω αυτά). Αν με το hard reset δε γίνει τίποτα , τότε λογικά θα φταίει το αυτοκίνητο ή θα έχει πάθει κάτι ο ανταπτορας bluetooth του κινητού. Και κάτι άλλο. Δοκίμασε να συνδέσεις το κινητό μέσω bluetooth με ένα άλλο κινητό. Έπειτα κλείσε το bluetooth σου και την άλλη μέρα άνοιξε το πάλι κοντά στο άλλο κινητό. Εαν γίνει το pairing , τότε λογικά ο ανταπτορας δεν έχει πρόβλημα. Αυτά από εμένα . Ούτε ειδικός είμαι ούτε τίποτα. Απλά σκέφτηκα Αξιζει μια δοκιμή σιγουρα.. Hard reset το σκέφτηκα αλλα θελω να το αποφυγω γιατι εχει διαδικασία να το φέρω πάλι στα μέτρα μου. Το αυτοκίνητο δεν φταίει, γιατι δεν εχεί μαμα bluetooth. Εχει aux-in πανω στο οποιο εχω συνδέσει με καλώδιο το bluetooth receiver (streambot mini) 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αχααα Εν τέλει παίρνεις ένα καλωδιάκι aux και τελείωσες Και κάτι άλλο ρε συ, δοκίμασε με κάνα αλλο κινητό αν έχεις διαθέσιμο.
panos- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το Receiver λειτουργεί με μπαταρία η απλά ρεύμα από το Aux?
g8anos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εχω aux καλώδιο, εκει εχω συνδεσει το bt receiver. Απλα ήθελα να αποφυγω το βαλε βγαλε στο κινητο κ το καλωδιο να περνάει διαγώνια μεσα στο αυτοκινητο (το auxin βυζμα το εχουν βαλει στο ντουλαπακι μεσα, του συνοδηγου, μην με ρωτησετε γιατι?! lol ) To receiver εχει μπαταρία που αντέχει 10 ώρες περίπου, ομως το εχω συνδεδεμένο μόνιμα με το microusb charger καλώδιο απο το βύσμα του αναπτήρα, απο εκει παίρνει μόνιμα ρεύμα. Νομίζω πως το πρόβλημα ειναι κατα 90% απο το κινητό 1
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εχω aux καλώδιο, εκει εχω συνδεσει το bt receiver. Απλα ήθελα να αποφυγω το βαλε βγαλε στο κινητο κ το καλωδιο να περνάει διαγώνια μεσα στο αυτοκινητο (το auxin βυζμα το εχουν βαλει στο ντουλαπακι μεσα, του συνοδηγου, μην με ρωτησετε γιατι?! lol ) To receiver εχει μπαταρία που αντέχει 10 ώρες περίπου, ομως το εχω συνδεδεμένο μόνιμα με το microusb charger καλώδιο απο το βύσμα του αναπτήρα, απο εκει παίρνει μόνιμα ρεύμα. Νομίζω πως το πρόβλημα ειναι κατα 90% απο το κινητό δοκίμασε το με άλλη συσκευή όπως είπαν πιο πάνω το bt του κινητού το χεις μόνιμα ανοιχτό?
g8anos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 δοκίμασε το με άλλη συσκευή όπως είπαν πιο πάνω το bt του κινητού το χεις μόνιμα ανοιχτό? θα το δοκιμάσω κ με αλλο κινητο με την πρωτη ευκαιρία. Οχι, το bluetooth εχω ενεργο μονο οταν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο.. Δηλαδη μιση ωρα στο πήγαινε κ αλλη μισή το απογευμα στο γυρνα.
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 δοκίμασε και αν το ενεργοποιήσεις πριν μπεις στο αυτοκίνητο τι γίνετε
g8anos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επαιξα με τις ρυθμίσεις και νομίζω πως με τις αλλαγες που εκανα λειτουργει τωρα .. τουλαχιστον σημερα το πρωι που το δοκίμασα. Απενεργοποιησα το battery optimization mode απο το bluetooth, και επίσης το improve location στο bluetooth scanning. img upload
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα