bookkostiniogr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτο το μοντέλο της sumsung αν αξίζει για gaming ταινίες κ αν έχει πολυ input lag
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτο το μοντέλο της sumsung αν αξίζει για gaming ταινίες κ αν έχει πολυ input lag Δεν αξιζει, εχει pwm dimming που προκαλει motion artifacts στο gaming και ενδεχεται να κουραζει, καθως και κακα color presets. Απο τις μη OLED τηλεορασεις μονο η Sony βγαζει flicker-free μοντελα, αποτελουν μονοδρομο για σοβαρη τηλεοραση. https://www.skroutz.gr/s/8602981/Sony-KDL-40WD650.html
bookkostiniogr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Έχω μια Samsung tv- monitor T24D390 όποτε καλύτερα να κάτσω με αυτοί παρά να να πάρω τη 40
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Έχω μια Samsung tv- monitor T24D390 όποτε καλύτερα να κάτσω με αυτοί παρά να να πάρω τη 40 Tα tv monitors της ειναι καλα ναι.
ASDIC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 εχω την 32αρα απο το μοντελο που ανεφερες, σαν τηλεοραση καλη ειναι αλλα για παιχνιδια δεν την εχω δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα