Προς το περιεχόμενο

Epson inkjet ink tank L130 @ public 109 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ts, τον παρήγγειλα. Καιρό τον έχω στο μάτι λόγω πολύ φθηνής εκτύπωσης.

Το μόνο αρνητικό για εμένα οτι δεν εχει αυτόματη εκτύπωση στις δύο πλευρές.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εκτυπωτές Epson έχουν κάποιον counter που μετά από ένα όριο κλειδώνει και πρέπει να πας αντιπροσωπεία να στο ανοίξουν . Το έπαθα σε εναν px820fwd , αλλά πλήρωσα 8 ευρώ σε μία online υπηρεσία και τον ξεκλείδωσε

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ts, τον παρήγγειλα. Καιρό τον έχω στο μάτι λόγω πολύ φθηνής εκτύπωσης.

Το μόνο αρνητικό για εμένα οτι δεν εχει αυτόματη εκτύπωση στις δύο πλευρές.

Εχει χειροκινητη. Δεν εχει συνδεση με ethernet και αυτο τον κανει δισχρηστο. Μπλεκεις με πολλες ρυθμισεις...και εξαρτασαι απ τον H/Y.

Αν ειχε ethernet θα τον χτυπουσα χτες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω τον L110 που είναι ο προηγούμενος εδώ και 3 χρόνια και στο σπίτι και στο σχολείο που δουλεύω και δεν έχω λόγια.

Έχοντας εκτυπωτές εδώ και 30 χρόνια όλων των ειδών, απορώ τι μελάνια έχω πληρώσει τόσα χρόνια.

Μιλάμε για κατάχρηση της έγχρωμης εκτύπωσης και δεν τελειώνουν.

Πρέπει να έχω εκτυπώσει πάνω από 700-800 σελίδες σαν αφίσες Α4 για τα παιδιά με φουλ χρώμα και χιλιάδες με κειμένο ή κείμενο και φωτογραφίες.

Έχω αλλάξει μια φορά μελάνια όλο αυτό το διάστημα και όταν άλλαξα ο μετρητής έλεγε κάπου 2600 σελίδες.

Κι όλα αυτά με τα μελάνια 5,20 το ένα...

Δεν είναι καμμία στοιβαρή κατασκευή αλλά για αυτό το κόστος και τη δουλειά που κάνει είναι απίθανο VFM.

ΑΚόμα και αύριο να τον πέταγα έχει βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν ψάχνει την απίθανη φωτογραφική εκτύπωση, που παρεπιπτόντως αν χρησιμοποιήσεις φωτογαφικό χαρτί και φουλ ποιότητα βγαίνουν αξιοπρεπέστατες.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια επειδη δεν γνωριζω

τα μελανια ειναι ακριβα? τι παιζει?

επισης τα μελανια εχουν το ιδιο θεμα με τα κλασσικα που πρεπει να κανεις εκτυπωση μια φορα την εβδομαδα για να μη στεγνωσει?

δηλαδη τα μελανια ειναι οπως τα αλλα απλα σε μεγαλυτερη ποσοτητα δοχειου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν στεγνωνουν ευκολα οποιαδηποτε μελανια. 70ml εχει ενα απο τα δοχεια. Και ειναι παμφτηνα.

Στα 140 ευρω εχει ο ινκ τανκ με υψηλη αναλυση, καλυτερη ταχυτητα κ δεν ξερω αν εχει & duplex print

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν reviews για τη συγκεκριμένη σειρά (L); Φαίνεται πως κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες αγορές και όχι παντού. Σε Αμερική - Η.Β. τα μόνα μοντέλα που φαίνονται να μοιάζουν είναι αυτά της σειράς "ecotank" αλλά και πάλι δεν πρόκειται για τα ίδια.

Δημοσ.

Δεν στεγνωνουν ευκολα οποιαδηποτε μελανια. 70ml εχει ενα απο τα δοχεια. Και ειναι παμφτηνα.

απλα εχω διαβασει πως το σωστο ειναι να ριχνεις μια εκτυπωση ανα εβδομαδα για να ειναι οκ ο εκτυπωτης

Δημοσ.

Ολοι οι inkjet πασχουν απο τυχαια προβληματα στις κεφαλες. Εχει αυτο κεφαλες καταρχην ή ειναι πανω στο μελανι; Αν ειναι πανω στο μελανι δεν ασχολησαι.

Ερωτηση για κατοχους, στο περιπου, ποσα Α4 γεματα βγαζει ο συγκεκριμενος με καινουργια μελανια(οχι με αυτα που εχει μεσα); Δεν θελω μεγαλη ακριβεια στην απαντηση παιδια, να δω περιπου αν με συμφερει.

Δημοσ.

Ολοι οι inkjet πασχουν απο τυχαια προβληματα στις κεφαλες. Εχει αυτο κεφαλες καταρχην ή ειναι πανω στο μελανι; Αν ειναι πανω στο μελανι δεν ασχολησαι.

Ερωτηση για κατοχους, στο περιπου, ποσα Α4 γεματα βγαζει ο συγκεκριμενος με καινουργια μελανια(οχι με αυτα που εχει μεσα); Δεν θελω μεγαλη ακριβεια στην απαντηση παιδια, να δω περιπου αν με συμφερει.

δείχνει να εχει εξαντληθεί απο οτι ειδα στην σελιδα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...