polteris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δυσκολεύτηκα πολύ για να μπορέσω να δουλέψω το s7 Edge γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει palm rejection ή και να υπάρχει είναι ανύπαρκτο/δεν δουλεύει σωστά-καθόλου!! Αν και δοκιμάζω όλες τις ναυαρχίδες κάθε χρόνο για το συγκεκριμένο πολύ πιθανό να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πρακτικότητα 0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackSunrise Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οπα κάτσε ...σαν πολλά τα είπες. Μη μου πεις ότι η Samsung τα κάνει update μαζί με το android, όπως κάνει η Apple με το iOS ?(και μετά την κράζετε ότι μόνο που άλλαξε είναι τα emoticons). Tα apps της Samsung γίνονται πολυ συχνά update. Εχει θεμα με τα updates του λειτουργικου αλλα οι εφαρμογές της ειναι αψογες. Και ξαναλέω δεν τα θεωρώ bloat ούτε στην Apple ούτε στην Samsung. Αλλά μου την σπάει η λογική οτι το προεγκατεστημενο calendar στην apple ειναι σημαντικο ενω στην samsnug ειναι bloat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouskmech Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Tα apps της Samsung γίνονται πολυ συχνά update. Εχει θεμα με τα updates του λειτουργικου αλλα οι εφαρμογές της ειναι αψογες. Και ξαναλέω δεν τα θεωρώ bloat ούτε στην Apple ούτε στην Samsung. Αλλά μου την σπάει η λογική οτι το προεγκατεστημενο calendar στην apple ειναι σημαντικο ενω στην samsnug ειναι bloat Δεν ξέρω τι εννοείς bloat ware σε iOS ,αλλά όπως σου είπα είναι μέρος του λειτουργικού. Είναι άριστα δεμένο και γίνεται update μαζί με το λειτουργικό. Δεν είναι κάτι extra που προστέθηκε αργότερα, σαν τσόντα . Δεν πρόκειται να ασχοληθεί η google αν η τελευταία έκδοση του android υποστηρίζει το calendar της Samsung... ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά τώρα και το γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να πάρει update ένα Samsung ή ένα οποιοδήποτε android , στην τελευταία έκδοση του android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι προκλητικός. Μα λεμε λάθος ορολογίες και συμπεράσματα. Τι περιμένεις σαν απάντηση, σοβαρά επιχειρήματα για το αν είναι bloatware ο dialer και τα contacts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μα λεμε λάθος ορολογίες και συμπεράσματα. Τι περιμένεις σαν απάντηση, σοβαρά επιχειρήματα για το αν είναι bloatware ο dialer και τα contacts? Αφού τα θεωρεί άχρηστα, δε μπορείς να του ισιώσεις το μυαλό. Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τις "διαμάχες" γιατί χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δυσκολεύτηκα πολύ για να μπορέσω να δουλέψω το s7 Edge γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει palm rejection ή και να υπάρχει είναι ανύπαρκτο/δεν δουλεύει σωστά-καθόλου!! Αν και δοκιμάζω όλες τις ναυαρχίδες κάθε χρόνο για το συγκεκριμένο πολύ πιθανό να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πρακτικότητα 0 Μεταξύ μας τώρα, προφανώς και θα πας να το δεις από κοντά όπως όλοι οι σχετικοί κοιτάμε από iPhone jet black κι ας ξεβάφει, μέχρι Note 7 και ας ζεματάει. Το S7 δεν έχει καν finger/palm rejection. Το αστείο είναι πως όταν το κρατάς, πολλές φορές δε δουλευει η οθόνη, γιατι ακουμπας τα κυρτώματα και όταν θέλεις να τραβήξεις το edge panel, το πετυχαίνεις με τη 2η ή και την 3η προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskirza Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που εγώ παρατήρησα είναι ότι εμφανισιακά ειναι ίδιο με το S7/note 7 και μικρέτερα bezel,άρα μεγαλύτερη οθόνη.σαφώς και θα έχει καλύτερη οθόνη από άποψη φωτεινότητα,απόδοση χρωμάτων και καλύτερη κάμερα.Εκεί που πρέπει να εστιάσουν είναι στην μπαταρία. Αν τώρα το S8 γίνει πιο λεπτό και θυσιαστεί χωρητικότητα μπαταρίας είναι λάθος κίνηση.Από την άλλη η qualcomm ανακοίνωσε ότι ο snapdragon 835 θα χρησιμοποιεί 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. θα έχουμε και ένα quick charge 4.0 να φορτίζει στο τσακ μπαμ (όχι μπουμ) Γενικά θα είναι μια top συσκεύη για όλο το 2017.Εν αναμονή για να δούμε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει υ.γ: συμφωνώ με όσους ανάφεραν για το κουμπί στην πλάτη του κινητού.Όυτε εμένα μου αρέσει καθόλου.Το δοκίμασα και .....μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ειδικά αυτό το stocks ποτέ δεν καταλαβα γιατί υπηρχε. Γιατί να παρεις tablet ενώ μπορείς να εχεις κινητό που θα σε βολευει και σε αυτό; Γιατί να πρεπει να βγάλεις το 10αρι το tablet στο μετρό (ατυχές παραδειγμα το ξέρω) ενώ με το κινητό μπορείς να περασεις την ώρα σου βλέποντας ενα επεισόδιο ή διαβαζοντας ένα ebook στην διαδρομή; Ναι τωρα μιλας σοβαρα? ειναι απαντηση αυτη? Γιατι να υποχρεωθω εγω που θελω ενα κινητο σε λογικες διαστασεις να κουβαλαω το τηλεκοντρολ, επειδη εσυ θες να δεις ταινια απο αυτο? Μονο 10αρια ταμπλετ υπαρχουν? Παρε 7αρι,8αρι, μια χαρα θα βολευτεις εφοσον θες κουβαλημα, δεν εχει διαφορα απο τις 6 οσο αφορα την μη πρακτικοτητα σαν κινητο. Στην τελικη εγγραψα ολοκληρη εκθεση, για την επιχειρηματολογια του να δωσει και μικρο και μεγαλο, και απαντας αυτο? ελεος μερικοι ομως, διαβαστε τι σας λεει ο αλλος και απαντησε σε αυτο, οχι να πετατε την πατατα σας ετσι.. Οσο το να δεις ταινια στο δρομο, προσωπικα το βρισκω τραγικο και θεωρω λιγες τις στιγμες που χρειαζεσαι κατι τετοιο, που παιρνεις ενα ταμπλετ φθηνο και το κανεις. Αν η καθημερινοτητα σου επιβαλει να βλεπεις ταινιες, εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας που θα ηθελε 6 ιντσες κινητο... Τελος παντων, εδω θα ειμαστε και θα φανει σε 1-2 χρονια ποσο τραγικο ειναι αυτο το μεγαλωμα που θα αρχισει ο κοσμος να αναζητα τις λογικες ιντσες μεχρι 5,5".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagus. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ti ομορφο που ειναι το LG G6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagus. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 To S8 μπορει να ανακυρυχθει απο τωρα ως η συσκευη των περισσοτερων ακουσιων εντολων, στον 21ο αιωνα. Και της πιο δαχτυλωμενης καμερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Me gusta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pekolo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ στενά περιθώρια. Εργονομικά βολεύει άραγε στο χέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ολοι εσεις που σας φαίνεται μεγάλη η οθονη, εχετε παρει καθόλου χαμπαρι οτι αλλαξε η αναλογία μηκους/πλατους οποτε οι 5.8 δεν είναι ιδιου μεγέθους με 5.8 προηγ αναλογιας. Ουσιαστικά εμεινει ιδιο το πλατος και μεγαλωσε μονο το υψος γι αυτο η διαγωνιος τώρα "βγαινει" 5.8 Αν βαλεις και το χωρο των onscreen button, τότε έχουμε μια οφελιμη οθονη καπου 5.3-5.5 ιντσες "προηγ αναλογιας". Δεν ξερω πως μπορω να το κανω ποιο κατανοητο. Το μέγεθος είναι μικροτερο αρκετα μαλιστα απο το s7 edge, ενω το δάχτυλο για να ακουμπήσει τα onscreen button παει οπου πηγαινε πρωτα να ακουμπήσει τα hardbutton, μιας και τα bezel ειναι πολυ μικρα. Με απλα λογια κερδιζεις στα παντα: Μικροτερο μεγεθος, παρομοια οθονη με πριν οταν εχεις τα onscreen button και μεγαλύτερη στο μηκος τουλάχιστον, οταν τα κρύβεις. Ηλικρινα δε χανεις πουθενα, μονο κερδίζεις. Οταν το δείτε απο κοντα θα καταλαβετε οτι στο μικρο μοντέλο και το μέγεθος είναι μικρό και η οθονη μια χαρα. Το μεγαλο είναι αλλη ιστορία μιας και το πλατος της οθόνης μεγαλώνει στο πλατος του note 4 (μαζι με τα μεγαλα bezel του νοτε 4, ποιο μεγάλη απ του νοτε 4 δηλαδή. Και το μηκος ανεβαίνει, αλλα το συνολ μέγεθος ειναι ισα με ενα νοτε 4 που εχει 5.7 οθονη παλαιας αναλογιας). Επειδη εχω δει διαστάσεις και τα εχω συγκρινει, εφοσον οι φημες αληθευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagus. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ στενά περιθώρια. Εργονομικά βολεύει άραγε στο χέρι; Οχι. Ειχα A5 (2016), με στενα bezels αλλα οχι σε τετοιο βαθμο, η χρηση με το ενα χερι ηταν αδυνατη. Ακουσιες εντολες διαρκως. Στην προκειμενη του S8, τα ακριανα εικονίδια φαινονται ετοιμα να φυγουν απο την οθόνη. Ποσο ακριβης χρηση μπορει να γινει υπο αυτες τις συνθηκες ; Τα ανυπαρκτα bezels ειναι η μεγαλυτερη πατατα της δεκαετιας. Αυτο που χρειαζομαστε είναι κινητα με μικρα bezels πανω κατω, οχι δεξια αριστερα, χωρις touch keys, με σαρωτη δαχτυλικων επι της οθονης. Και οθονες χωρις το μαύρο τους πλαισιο εμφανες. Τα bezels ειναι απολύτως απαραιτητα για το κρατημα και τη σωστη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα