kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μ'αρέσει που δίνουν τόση έμφαση στην όψη, στα αλουμίνια, στα παχη τους στα στα στα και το 95% του κόσμου, βάζει θήκες κουρσούμια, tempered glass για να σπασει πρωτα αυτο και μετά η οθόνη, και το κόσμημα που λεει ο φιλος, γίνεται μια μινι παντοφλίτσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς δεν βλέπεις αλλαγή; Εχει αλλάξει τα buttons σε εικονικα. Εχει μεγαλώσει αρκετά την οθονη χωρίς να μεγαλώσει την συσκευή. Συν οτι (λογικά) θα έχει την καλύτερη οθονη, καμερα, μνημη της αγοράς και τον δευτερο/πρώτο επεξεργαστη GPU. Tι αλλο θες δηλαδή; buttons σε εικονικα τι εννοεις? καλυτερη οθονη?ακομα και να ειναι αμφιβαλλω αν θα διακρινουμε διαφορες σε αυτο το μεγεθος,καμερα οκ πες οτι θα ειναι καλυτερη ας γινει και 16 Mp ε και? τελεια ειναι και τωρα an exei dual lens παω πασσο και θα ειναι ενδιαφερον τωρα λιγο καλυτερος επεξεργαστης εντελος αδιαφορο για να γινει αλαγη μοντελου (αυτα ειναι ταχαλια του iphone τα τελευταια χρονια ολα λιγο καλυτερα αλλα τιποτα συνταρακτικο) οσο για το δαχτυλικο αποτυπωμα πισω ,δεν ξερω εχω κανει κατι δοκιμες με το δικο μου οτι ταχα το δαχτυλικο ειναι απο πισω και δυσκολα να πιστεψω οτι βολευει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ελα πες την αληθεια, εχεις να πιασεις Samsung απο το S5. Ασε που ουτε καν touchwiz δεν λεγεται πια. Οπως και να λεγεται, η γυναικα μου εχει το s7 και το εχω δουλεψει. Είναι λοιπόν άθλιο και παιδικό αισθητικά το UI αν δεν του βαλεις καποιο θέμα, το android vanilla rom του ειναι bloated με άχρηστες custom λειτουργίες και services να τρέχουν (σε επίπεδο kernel) χωρίς δυνατοτητα τροποποίησης ή απενεργοποίησης χωρίς root. ps και σύμφωνα με το wikipedia ναι! Aκομα Touchwiz λεγεται για την ακριβεια touchwiz 6 ? https://en.wikipedia.org/wiki/TouchWiz#TouchWiz_6.0_.28Supports_Android_6.0_-_Android_6.0.1.29_.282016.29 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μ'αρέσει που δίνουν τόση έμφαση στην όψη, στα αλουμίνια, στα παχη τους στα στα στα και το 95% του κόσμου, βάζει θήκες κουρσούμια, tempered glass για να σπασει πρωτα αυτο και μετά η οθόνη, και το κόσμημα που λεει ο φιλος, γίνεται μια μινι παντοφλίτσα! +100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν είμαι 100% σίγουρος οτι δεν σκάει δεν το αγοραζω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οπως και να λεγεται, η γυναικα μου εχει το s7 και το εχω δουλεψει. Είναι λοιπόν άθλιο και παιδικό αισθητικά το UI αν δεν του βαλεις καποιο θέμα, το android vanilla rom του ειναι bloated με άχρηστες custom λειτουργίες και services να τρέχουν (σε επίπεδο kernel) χωρίς δυνατοτητα τροποποίησης ή απενεργοποίησης χωρίς root. ps και σύμφωνα με το wikipedia ναι! Aκομα Touchwiz λεγεται για την ακριβεια touchwiz 6 ? https://en.wikipedia.org/wiki/TouchWiz#TouchWiz_6.0_.28Supports_Android_6.0_-_Android_6.0.1.29_.282016.29 μαλλον μιλας για αλλο τηλεφωνο..αυτα που λες απλα δεν ισχυουν και σου μιλαω εγω που σιχαινομουν samsung λογω TW κυριως. Τωρα το οτι εχει πολλες ρυθμισεις και επιλογες το ανδροιδ, δε σημαινει οτι ειναι κακο, απλα θελει λιγο χρονο να το στησεις γιατι αξιζει να ξερεις καθε ρυθμιση τι κανει.. Αλλιως παρε αι φον που για να αλλαξεις αναλυση στην καμερα θες 10 κινησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς δεν βλέπεις αλλαγή; Εχει αλλάξει τα buttons σε εικονικα. Εχει μεγαλώσει αρκετά την οθονη χωρίς να μεγαλώσει την συσκευή. Συν οτι (λογικά) θα έχει την καλύτερη οθονη, καμερα, μνημη της αγοράς και τον δευτερο/πρώτο επεξεργαστη GPU. Tι αλλο θες δηλαδή; προσωπικα μπαταρια και νορμαλ μεγεθος..δυστυχως ειναι ολα σε υπερβολη και η ουσια δεν ειναι.. Νορμαλ μεγεθος δεν ειναι οι 6" σε μικρα μπεζελ, ειναι οι ιντσες που μπορεις να τις χειριστεις με το ενα χερι στο μεγαλυτερο μερος τουλαχιστον, αρα μεχρι 5,5" το πολυ, αρα ας εβγαζαν ενα πιο μικρο σε μεγεθος απο το s7 edge... με 5,5". Τωρα για τη μπαταρια, οταν δινεις 3600 σε 5,5...ειναι θεμα να δινεις λιγοτερα μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ...εγώ από την άλλη δηλώνω "παρών" για τη συσκευή, όταν τιμολογιακά πέσει σε "νορμάλ" επίπεδα (<500€)... τοτε μαλλον θα περιμενεις να βγει το galaxy 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον μιλας για αλλο τηλεφωνο..αυτα που λες απλα δεν ισχυουν και σου μιλαω εγω που σιχαινομουν samsung λογω TW κυριως. Τωρα το οτι εχει πολλες ρυθμισεις και επιλογες το ανδροιδ, δε σημαινει οτι ειναι κακο, απλα θελει λιγο χρονο να το στησεις γιατι αξιζει να ξερεις καθε ρυθμιση τι κανει.. Αλλιως παρε αι φον που για να αλλαξεις αναλυση στην καμερα θες 10 κινησεις. Κατ αρχήν δεν μίλησα για ρυθμίσεις και android μην μπερδεύεσαι, Η Cyanogen MOD rom για παράδειγμα ειχε άπειρες ρυθμίσεις τοσο σε normal user οσο και σε σε superuser mode αλλά δεν σημαίνει οτι έπρεπε να τρέχουν ενα σωρό services της Samsung απο πίσω χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης. Μπες λιγο xda και δες το τι σαβουρα τρέχει. Οσο και καλό kernel governor και ΙΟ scheduler να εχει βαλει η samsung τρώει περισσότερη μπαταρία σε idle mode σε σχεση με άλλα κινητά στην ιδια εκδοση Android πχ HTC 10 αλλά και περισσοτερη CPU power σε χρήση. Φυσικά στο τέλος το τι ζηταει ο καθένας απο το smartphone του και με τι ειναι ευχαριστημενος ο καθένας ειναι υποκειμενικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rolexakias2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ένα S8+ παρακαλώ για μένα, ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τελος εποχης για τα bezels φετος. Επιτελους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 επιτελους ξεφυγαμε απο τις εποχες με bezels 65-70% Το επομενο βημα μετα απο 10 χρονια smartphone και επιλεον,σωστο μεγεθος,μεγαλη οθονη,φοβερα specs και ταυτοχρονα πανεμορφο... Το επομενο κινητο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackSunrise Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ομορφη συσκευή αλλά πανασχημο και bloated AF το touchwiz . To TW απο την εποχή του S5 και μετά το θεωρώ ομορφο. Με αποκορύφωμα το Note 7 οπου το θεωρώ το πιο ομορφο UI. Τα πολύχρωμα icons με χαλάνε λίγο αλλά πλέον με το theme store βάζεις ενα dark material theme και εισαι αρχοντας. Ασε που πλέον ειναι ταχυτατο. Οπως και να λεγεται, η γυναικα μου εχει το s7 και το εχω δουλεψει. Είναι λοιπόν άθλιο και παιδικό αισθητικά το UI αν δεν του βαλεις καποιο θέμα, το android vanilla rom του ειναι bloated με άχρηστες custom λειτουργίες και services να τρέχουν (σε επίπεδο kernel) χωρίς δυνατοτητα τροποποίησης ή απενεργοποίησης χωρίς root. ps και σύμφωνα με το wikipedia ναι! Aκομα Touchwiz λεγεται για την ακριβεια touchwiz 6 ? https://en.wikipedia.org/wiki/TouchWiz#TouchWiz_6.0_.28Supports_Android_6.0_-_Android_6.0.1.29_.282016.29 ΤΟ S7 έχει λιγότερο bloat απο το iPhone 7. Το Note 7 είχε ακομα λιγότερο. Και πλεον λέγεται Grace UX buttons σε εικονικα τι εννοεις? καλυτερη οθονη?ακομα και να ειναι αμφιβαλλω αν θα διακρινουμε διαφορες σε αυτο το μεγεθος,καμερα οκ πες οτι θα ειναι καλυτερη ας γινει και 16 Mp ε και? τελεια ειναι και τωρα an exei dual lens παω πασσο και θα ειναι ενδιαφερον τωρα λιγο καλυτερος επεξεργαστης εντελος αδιαφορο για να γινει αλαγη μοντελου (αυτα ειναι ταχαλια του iphone τα τελευταια χρονια ολα λιγο καλυτερα αλλα τιποτα συνταρακτικο) οσο για το δαχτυλικο αποτυπωμα πισω ,δεν ξερω εχω κανει κατι δοκιμες με το δικο μου οτι ταχα το δαχτυλικο ειναι απο πισω και δυσκολα να πιστεψω οτι βολευει αυτο Εννοώ πως δεν εχει πλέον τα hardware buttons. H οθονη ακομα και αν δεν βλέπεις τεραστιες διαφορές δεν παυει να ειναι πολυ καλύτερη και πιο εξελιγμένη. Επίσης κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας. Δεν διαφωνώ πως οι διαφορές ειναι μικρές. Αλλά οσο να πεις η τεχνολογία αυτή εχει φτάσει στα οριά της. Δεν μπορούν ετσι κι αλλιως να δινουν παραπάνω. Θα αλλαξει οταν θα εχουμε νεες εντελώς καινουριες τεχνολογίες. ΠΧ μέσα στο 17 η Samsung θα βγαλει foldable phone. Τώρα για δαχτυλικό αποτύπωμα δεν ξέρω. Φίλος που εχει της Xiaomi μου λεει οτι ειναι απίστευτα βολικό. Προσωπική γνώμη δεν εχω προσωπικα μπαταρια και νορμαλ μεγεθος..δυστυχως ειναι ολα σε υπερβολη και η ουσια δεν ειναι.. Νορμαλ μεγεθος δεν ειναι οι 6" σε μικρα μπεζελ, ειναι οι ιντσες που μπορεις να τις χειριστεις με το ενα χερι στο μεγαλυτερο μερος τουλαχιστον, αρα μεχρι 5,5" το πολυ, αρα ας εβγαζαν ενα πιο μικρο σε μεγεθος απο το s7 edge... με 5,5". Τωρα για τη μπαταρια, οταν δινεις 3600 σε 5,5...ειναι θεμα να δινεις λιγοτερα μετα Normal για σένα. Για μένα νορμάλ ειναι να εχει τεράστια οθονη, ωστε να μπορώ να διαβαζω βιβλία, να παιζω παιχνιδια και να βλέπω multimedia content. Ο καθενας εχει αλλη λογική και χρήση. Για την μπαταρία το μονο που μπορώ να πω ςειναι πως τα ιδια λεγανε και για το S7 Edge αλλα η μπαταρία του είναι αψογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ΤΟ S7 έχει λιγότερο bloat απο το iPhone 7. Το Note 7 είχε ακομα λιγότερο. Και πλεον λέγεται Grace Touchwiz UX Fixed https://en.wikipedia.org/wiki/TouchWiz#TouchWiz_Grace_UX_.28Supports_Android_6.0.1_-_Android_7.0.29_.282016-2017.29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά μέχρι να βγάλουν σοβαρό κινητό με αποσπώμενη μπαταρία δεν δίνω ούτε μισό € όσο σούπερ ντούπερ ουάου κινητό και να είναι. Το note3 μια χαρά κάνει την δουλειά του και νομίζω ότι θα το χαίρομαι για πολλά χρόνια ακόμα όπως το πάνε όλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα