Melissa_virus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν χτες έτοιμα ένα πρόγραμμα που η υποστήριξή του ήταν έως windows xp. Πρόγραμμα που συνδέετε με κάποια συσκευή που αξίζει πολλά... Λοιπόν αυτή για να δουλέψει η εφαρμογή της όταν την περνάς έπρεπε εκεί που πας για τις γλώσσες στα xp μέσα, να εγκαταστήσεις απο το μεσσαίο παράθυρο δεν ξέρω αν το θυμάστε, να κάνεις τικ σε 2 επιλογές για εγκατάσταση κινέζικων και εγκατάσταση γλωσσών ανατολικής Ασίας. Αυτές οι 2 επιλογές υπάρχουν εκεί μονο. Χωρίς αυτό δεν μπαίνει η εφαρμογή. Έτσι και αλλιώς ο κατασκευαστής είπε ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει σωστά σε νεότερα λειτουργικά. Αλλά θέλω να το δοκιμάσω, αλλά ΔΕΝ βρίσκω στα windows 10 που σκατά είναι η επιλογή αν υπάρχει στο να τικάρω αυτές τις 2 επιλογές και να κατεβάσει τις εν λόγω γλώσσες πχ από windows update. στα XP ότι έκανα το έκανα μέσω του cd των xp που πρόσθεσα γλώσσες. καμιά ιδέα με τα κινέζικα κλπ? ευχαριστώμια φώτο με το τι εννοώ
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο εννοεις? Ελα εδω εισαι! Καταλαβα τι θελεις να κανεις.. http://www.pinyinjoe.com/faq/change-language-for-non-unicode-programs.htm Το 2ο part ειναι η λυση. Install Microsoft AppLocale or Locale Emulator 1
Melissa_virus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 thanks a lot. θα το δοκιμάσω. είχα πάει στο μενού αυτό, αλλά μετά λέω χέστο . έτσι και αλλιώς ο κατασκευαστής του λογισμικού που μίλησα μαζί του μου είπε ότι κάποιοι που το προσπάθησαν είχανε πρόβληματα. και δεν δούλευε σωστά το σύστημα στα windows 10. αλλά είπα να το κάνω γιατί τα xp έχουν πεθάνει εντός εισαγωγικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα