ravend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Χρονια χρηστης υπολογιστών apple αλλα οχι κινητων. Εχω το συμβολαιο που ανανεωνει και στις επιλογες ειναι και το 7 . Χρονια χρηστης android,τωρα εχω το p8 απτη μερα που βγηκε αλλα σκεφτηκα μηπως κανω την αλλαγη,ετσι για αλλαγη! Υπάρχουν κοινά προβληματα στη συσκευη που θα πρεπει να γνωριζω; bugs,hardware, το οτιδηποτε? Απο ληψη σηματων πως παει; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από ravend
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 εχει να γινει χαμος παλι ,η συσκευη ειναι μια χαρα απροβληματιστη,αξιοπιστη αυτα στα θετικα ,στα αρνητικα ειναι οτι ειναι βαρετη λογο κλειστου οικοσυστηματος
kriosgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πραγματικά απορώ πως γίνεται να έχεις χρόνια Mac και να χρησιμοποιείς android κινητό. Ειδικά το iphone 7 είναι τρελά δυνατό και με IOS λειτουργικό κιόλας και όλο το Office του MacOS. Το ρωτάς; Πλάκα μας κάνεις; Όχι μην το πάρεις !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ
ravend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θελω να δημιουργήσω flame,οντως ρωταω για προβλήματα τυπου ληψη,μπαταρια,υπερθέρμανσεις κτλ. Android χρησιμοποιω καθως δεν θα εδινα ποτε τοσα χρηματα για ενα τηλέφωνο,τωρα το σκεφτομαι μονο και μονο γιατι δεν θα το πληρωσω! Συν οτι το p8 μαρεσε σχεδιαστικα. Τωρα τα κλειστα-ανοιχτα συστηματα ειναι αναλογα τη χρηση υποθετω,πλεον δεν ασχολουμαι με root κτλ και το vodafone branded p8 μου ειναι σαν κλειστο!ασε που κανει και τις περιστασιακες του επανεκκίνησεις,ετσι γιατι γουσταρει!
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θελω να δημιουργήσω flame,οντως ρωταω για προβλήματα τυπου ληψη,μπαταρια,υπερθέρμανσεις κτλ. Android χρησιμοποιω καθως δεν θα εδινα ποτε τοσα χρηματα για ενα τηλέφωνο,τωρα το σκεφτομαι μονο και μονο γιατι δεν θα το πληρωσω! Συν οτι το p8 μαρεσε σχεδιαστικα. Τωρα τα κλειστα-ανοιχτα συστηματα ειναι αναλογα τη χρηση υποθετω,πλεον δεν ασχολουμαι με root κτλ και το vodafone branded p8 μου ειναι σαν κλειστο!ασε που κανει και τις περιστασιακες του επανεκκίνησεις,ετσι γιατι γουσταρει! δεν εννουσα ουτε root ουτε jailbreak ,τα σιχαθηκα και εγω
ravend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 εχω την εντυπωση οτι καποιες συσκευες πλεον προσφερουν οσα εδινε το ρουτ παλαιωτερα και εχουν καλυψει το κενο για πειραματισμους καθιστωντας το περιττο και χρησιμο μονο για οσους θελουν να το σκαλισουν αρκετα παραπανω.
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αν εχεις συνηθισει android και πας σε ios και δεν κανεις απλη χρηση θα βλαστημας
ravend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπαταρια τη βγαζει μια μερα με ολη την ωρα 4g ανοιχτό;τυπου 9 το πρωι 10 το βραδυ;φωτεινοτητα στο φουλ και μετρια χρηση voip τυπου 30 λεπτα τη μερα κληση σκαιπ; αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα. Γιατι τωρα κανω υποχώρησεις για να γυρισω σπιτι και να μην εχω κατω απο 20%.
slk200gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπαταρια τη βγαζει μια μερα με ολη την ωρα 4g ανοιχτό;τυπου 9 το πρωι 10 το βραδυ;φωτεινοτητα στο φουλ και μετρια χρηση voip τυπου 30 λεπτα τη μερα κληση σκαιπ; αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα. Γιατι τωρα κανω υποχώρησεις για να γυρισω σπιτι και να μην εχω κατω απο 20%. αν και δεν ειμαι υπερ του 7αρι για αυτην την χρηση ειναι πολυ καλο
kriosgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θελω να δημιουργήσω flame,οντως ρωταω για προβλήματα τυπου ληψη,μπαταρια,υπερθέρμανσεις κτλ. Android χρησιμοποιω καθως δεν θα εδινα ποτε τοσα χρηματα για ενα τηλέφωνο,τωρα το σκεφτομαι μονο και μονο γιατι δεν θα το πληρωσω! Συν οτι το p8 μαρεσε σχεδιαστικα. Τωρα τα κλειστα-ανοιχτα συστηματα ειναι αναλογα τη χρηση υποθετω,πλεον δεν ασχολουμαι με root κτλ και το vodafone branded p8 μου ειναι σαν κλειστο!ασε που κανει και τις περιστασιακες του επανεκκίνησεις,ετσι γιατι γουσταρει! Πέρα από την πλάκα για αυτά που ρώτησες. Το 7 plus έχω από Οκτώβριο και μέχρι σήμερα του έχω βάλει όλα τα updates λειτουργεί άψογα. Αν του βάλεις και ίδιο Apple ID με το mac σου θα αισθάνεσαι σαν να κουβαλάς ένα μικρό mac μαζί σου με όλα τα αρχεία σου ή ένα τερματικό του mac σου. Γιαυτό και είναι τόσο ακριβό συν ότι ο επεξεργαστής του τα σπάει.
zourman1981 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το κινητο σαν iOS θα σε βολέψει δεν υπαρχει περίπτωση Το μοναδικό θέμα ΟΛΩΝ των iPhone ειναι η μικρές μπαταρίες σκέψου δλδ οτι σου δίνει περίπου 4 5 ωρες χρήση Σε αναμονή οκ ειναι σκυλιά μπορει να βγαλει 3 μέρες με την μισή μπαταρια μιας android ναυαρχίδας
ravend Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν βγαζει ενα δεκαωρο με μετρια χρηση για μενα ειναι υπεραρκετά,το 7+ παει καλυτερα σε διαρκεια;
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ποσες ωρες οθονη βγαζει το 7? Σου λυνει τα χερια η μεγαλη μπαταρια Εγω απο τοτε που πηρα κινητο με μπαταρια 5000 και ταχεια φορτιση σωθηκα Με απλη χρηση φορτιση μια φορα την εβδομαδα
paylidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 To 7αρι ειναι το καλύτερο Iphone που εχω αγοράσει μεχρι σήμερα και ειναι το 5ο σε σειρα!! Από μπαταρία πάει πολυ καλα σε εμενα με 3g/wifi ανοιχτο ολη μερα viber + messenger να παίζουν στο υποβαθρο το βράδυ μένει παντα 40-50% μπαταρία. απο κλήσεις κάνω περιπου 1 ωρα την ημέρα συνολο, καποιες μερες ισως και παραπάνω και καταλήγω με μπαταρία ~30-35% φωτεινότητα οθονης στη μέση.
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 και για μένα το 7άρι είναι κινητάρα δεν το μετάνοιωσα καθόλου που έδωσα το 6S kαι η μπαταρια του ακόμα καλύτερη και εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα