papajohn87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Εχω το εξής πρόβλημα. Εχω το logitech g510s πληκτρολόγιο. Έκανα αναβάθμιση απο amd σε intel. Και στη καινούργια μητρική δεν μπαίνει στο bios οταν πατάω delete ή F2 (asrock z270 gaming k4). Με άλλο πληκτρολόγιο που δοκίμασα μπαίνει κανονικά στο bios και λειτουργεί. Τι μπορεί να φταίει; Στα windows δουλεύει κανονικά.
Tenshi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στο BIOS της νέας μητρικής υπάρχει επιλογή για USB legacy support;Αν ναί, δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις μπάς και...
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης δοκίμασε να βάλεις το πληκτρολόγιο σε usb 2,0 θύρα
papajohn87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στο BIOS της νέας μητρικής υπάρχει επιλογή για USB legacy support;Αν ναί, δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις μπάς και... Το δοκίμασα αν και ήταν ήδη ενεργοποιημένο. Αλλά τίποτα.
papajohn87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Από Bios είδα πως έχει το τελευταίο. Δεν βρίσκω άκρη. Η μόνη λύση είναι να έχω 2 πληκτρολόγια συνδεδεμένα και όταν θέλω να μπώ στο bios ή και να κάνω format ακόμα να χρησιμοποιώ το άλλο πληκτρολόγιο. Αλίως με βλέπω να αγοράζω πληκτολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα