Nauths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι πελάτης τους 2,5 χρόνια με ενημερωμένους λογαριασμούς κάθε μήνα και πρώτη φορά δεν μπόρεσα να εξοφλήσω εντός του ορισμένου χρονικού διαστήματος το ευτελές ποσό των 22 ευρώ και έγινε φραγή μετά από 20 ημέρες (όχι 5-6 μήνες). Να σημειώσω ότι με τον προπερασμένο λογαριασμό είχα δώσει αντί για 18€, 20€ δηλαδή τα 2€ πήγαν στο λογαριασμό των 22€ που αντιστοιχεί στο 10%, δηλαδή ο λογαριασμός εν μέρει ήταν ενημερωμένος. Εν αντιθέσει χρεώθηκα το ποσό των 5€ για μηνιαίο πάγιο 16€ ήτοι 31% νταβαντζιλίκι. Γίνεται αυτό το πράγμα ενώ έχει ενημερωθεί ο λογαριασμός. Όπως ξέρω από προμηθευτές άμα ο άλλος σου ενημερώνει το ποσό έστω και σε λογικά πλαίσια το μήνα δε γίνονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης. Καλά κρατάει το καρτέλ πάντως!
Nauths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σορρυ δεν κατάλαβα λέξη Νταξει ναι μεν λίγο άναρχα γραμμένο αλλά με λίγη προσπάθεια βγαίνει. ????
Fearless7life Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου και μενα μου κρατησαν 5 ευρω και αργησα μονο 10 ημερες απο την ληξη του λογαριασμου!! το καρτελ εχει γινει πολυ επικινδυνο τωρα στο 2024..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα