Προς το περιεχόμενο

King Arthur Legend of the sword (Μάιος '17)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα drone πλανα, με ισως εξαιρεση στην αρχη, ηταν απαραδεκτα. Οι εναλλασσόμενες σκηνες, δρασης αλλα ειδικα στις ομιλιες, ηταν απλα ερασιτεχνικες. Ευτυχως που δεν εβαλε και bullet time.

Στο μεταξυ ο Guy Ritchie εχει βγαλει και καποιες αξιολογες ταινιες. Απλα τωρα συμπύκνωσε ολη την καταντια του Hollywood, και αυτο το πραγμα που κανουν στις ταινιες φαντασιας εδω και καποια χρονια (βλεπε παραπανω παραδειγματα) σε μια.

Ελπιζω να πατωσε για να αποφευχθούν στο μελλον τετοιες αντιστοιχες προσπαθειες.

Δημοσ.

H πιο ασυνάρτητη ταινία που έχω δει. Δεν καταλάβαινα τί γινόταν. Ούτε αρχή ούτε τέλος. Δεν μπόρεσα να την δω μέχρι το τέλος και εγκατέλειψα την προσπάθεια. Πάιρνει άνετα υποψηφιότητα για μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει (ή καλύτερα προσπαθήσει να δω) ποτέ μαζί με το Arrival (2016)

Δημοσ.

Τα drone πλανα, με ισως εξαιρεση στην αρχη, ηταν απαραδεκτα. Οι εναλλασσόμενες σκηνες, δρασης αλλα ειδικα στις ομιλιες, ηταν απλα ερασιτεχνικες. Ευτυχως που δεν εβαλε και bullet time.

Στο μεταξυ ο Guy Ritchie εχει βγαλει και καποιες αξιολογες ταινιες. Απλα τωρα συμπύκνωσε ολη την καταντια του Hollywood, και αυτο το πραγμα που κανουν στις ταινιες φαντασιας εδω και καποια χρονια (βλεπε παραπανω παραδειγματα) σε μια.

Ελπιζω να πατωσε για να αποφευχθούν στο μελλον τετοιες αντιστοιχες προσπαθειες.

Μιλάς λες και έχεις την παραμικρή ιδέα περί σκηνοθεσίας ή του χώρου γενικά, κάποια στιγμή μάθε να ξεχωρίζεις το "δεν μου άρεσε" με το "δεν είναι καλή"...επίσης ελπίζεις να πατώσει η δουλειά μιας ομάδας ατόμων επειδή απλά δεν σου άρεσε?! Περαστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάς λες και έχεις την παραμικρή ιδέα περί σκηνοθεσίας ή του χώρου γενικά, κάποια στιγμή μάθε να ξεχωρίζεις το "δεν μου άρεσε" με το "δεν είναι καλή"...επίσης ελπίζεις να πατώσει η δουλειά μιας ομάδας ατόμων επειδή απλά δεν σου άρεσε?! Περαστικά.

Αυτο τωρα ειναι επιχειρημα μετα απο σχολιο σου τυπου "Η καλύτερη ταινία by far σε σχέση με τις προηγούμενες και ίσως από τις καλύτερες medieval fantasy που έχω δει."

;

Ελπιζω να σταματησουν να χανοντε τοσα χρηματα για ταινιες που κρεατουργουν αγαπημενη μυθολογια και υποβαθρο, και μιλαμε για πολλα χρηματα και πολλες τετοιες ταινιες.

Τωρα περι της σχεσης/γνωσης μου περι σκηνοθεσιας και του χωρου γενικοτερα υπαρχει και υφισταται, εσυ καλυτερα να το κοιταξεις παντως.

Η τελος παντως κοιταξε να παρακολουθησεις και μια σοβαρη ταινια του χωρου. Δεν καπνιζουν κατι περιεργο οι κριτικοι που (ορθος) την εθαψαν, απλα εχουν δει και σοβαρες ταινιες επικης φαντασιας και ξεχωριζουν τα διαμαντια απο τα σκουπιδια.

Δημοσ.

Δεν έγραψα εγώ πουθενά για τα στοιχεια της ταινίας και ούτε έκανα κριτική όπως εσύ την γνώμη μου είπα ότι μου "άρεσε", key word, δεν το παίζω γνωστης. Τώρα για τα υπόλοιπα sorry δεν ήξερα ότι ήσουν σκηνοθέτης, από τον Adi έμαθες?! :D Whatever bud, από μένα τέλος εδώ.

Δημοσ.

Κανω κριτικη γιατι την παρακολουθησα και την κρινω βαση του γουστου και της ενασχολησης μου με την επικη φαντασια γενικοτερα. Απαγορευεται κατι τετοιο; Γιατι;

Και εσυ ενταξει μπορει να βλεπεις τετοιες ταινιες και να σου αρεσε, υπαρχει και κοσμος ομως που ας πουμε μπορει να δει αλλες ανωτερες ταινιες και να μην χασει τον χρονο του. Γιατι πχ με το 7.0 που του βαζουνε παιδακια στο imdb δεν μπορεις να εμπιστευτεις βαθμολογιες.

Για το τι εχει κανει ο Adi τωρα αφου δεν ξερεις, ψαξτο αφου σε ενδιαφερει και το αναφερεις διαρκως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...