Speculoos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ένα χρόνο μετά το Man from U.N.C.L.E. και αφού δε θέλει να κάνει καινούργιο Σέρλοκ, ο Guy Ritchie πιάνει τον μύθο του Αρθούρου σε μια ταινία που φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ενός νέου franchise για την Warner (φήμες λένε ότι υπάρχουν ιδέες ακόμα και για...έξι ταινίες). Tο πρώτο τρέιλερ λίγους μήνες πριν ήταν σε κλασικό Ritchie style, με τα γκρίζα δρομάκια του Λονδίνου και την παρανοϊκή τρέλα του lock stock και του snatch, ντυμένο με τη διασκευή του παραδοσιακού wild wild berry. Στο ολόφρεσκο χτεσινό τρέιλερ o κόσμος γίνεται πολύ περισσότερο Jax και hard rock από ποτέ (βοηθάνε βέβαια και οι Led Zeppelin για αυτό). Αφού είπαμε Jax, στο ρόλο του Αρθούρου ο Charlie Hunnam μαζί με Eric Bana, Jude Law, Djimon Hounsou, μια δόση Game of Thrones (δες φάδερ Μπόλτον και Littlefinger) και φήμες για καμεο του David Beckham. Kάποια στιγμή θα την δω όσο πατάτα και ιερόσυλη κι αν είναι, αλλά ως γνήσιος γερομπισμπίκης δε νομίζω να τη θεωρήσω τόσο μέταλ όσο την πιο μέταλ ταινία για τον μύθο του Κάμελοτ, το Excalibur. Δείτε και κρίνετε. https://www.youtube.com/watch?v=6rbPTQIdjmY
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ο Hunnam αντί για άλογο θα έχει Harley? 1
arxaggelos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τα trailer είναι εντελώς ασυνάρτητα και σχεδόν ψυχεδελικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα και καμία συνοχή. Πιστεύω η ταινία θα είναι είτε υπεργ@μ@τη είτε η απόλυτη φλόμπα της χρονιάς. Πάντως πρίν πατήσω play μου φάνηκε ότι τον Αρθούρο τον παίζει ο Τσάνιγκ Τέιτουμ με μούσια :shock: 2
Speculoos Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το βατόμουρο της χρονιάς μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους κριτικούς.
Rockavlon Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το βατόμουρο της χρονιάς μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους κριτικούς. Οποτε θα ειναι καλη. 1
Str Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 πήγα, είδα, εγύρισα!!!Βλέπεις Guy Richie σε φαντααστικό περιβάλλον... ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχε μόνο μια σκηνή "αυθεντική" του σκηνοθέτη, την οποία λάτρεψα, η υπόλοιπη ταινία είναι πολύ προσεγμένη. Σενάριο όχι κάτι το ιδιαίτερο, τεχνικά (φωτογραφία, μοντάζ-έτνιτινγκ, cgi, κοστούμια κτλ) πολύ περιποιημένο, ηθοποιία όσο τόσο για να μην είναι άσχημο. Για τον μηχανόβιο προταγωνιστή θα πω ότι εμένα μου άρεζε και στη σειρά, και στην ταινία με τα Μέκα. Νομίζω όμως ότι έχει αρχίσει να χάνει την ομορφιά του επειδή στην ουσία έχει 2-3 φάτσες όλες κι όλες, και ίσως αν τον δούμε σε μερικές ταινίες ακόμα θα καταλάβουμε ότι δεν μπορεί το παιδί να παίξει τίποτα άλλο... Γενικά, πηγαίνοντας με αγάπη για το σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή, έμεινα ευχαρηστημένος με μερικά σημεία αρνητικά που δεν είχαν όμως μεγάλο βάρος.Πάλι μια ταινία του Ρίτσι που οι γυναίκες ηθοποιοί είναι για να γεμίσει η ταινία, μια μάγισα που δεν κατάλαβα γιατί είχε τόσο φλάτ απόδοση... τέτοια πράγματα... νομίζω έναν 1+1 το αξίζει σε σινεμά, δε θα το ευχαρηστηθείτε τόσο στο σπίτι... 1
Edel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ταινία καθαρά για κινηματογράφο. Μια χαρά ήταν, δε φάνηκε τόσο πολύ το στυλ του Ρίτσι βέβαια παρά μόνο σε 2-3 σκηνές, αλλά ωραία αξιονιλα βάσισμένη στο μύθο του Αρθούρου, ωραίες επιλογές μουσικής, καλή ηθοποιία, γρήγορος ρυθμός, και φύγαμε χαρούμενοι από τη σκοτεινή αίθουσα. Τα 3 ευρώ της προσφοράς τα κερδίζει τιμιότατα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η καλύτερη ταινία by far σε σχέση με τις προηγούμενες και ίσως από τις καλύτερες medieval fantasy που έχω δει. Αν και ο Hunnam δεν με πείθει σε αυτήν ήταν άψογος. Μακάρι να βγει δυο. Απορώ τι καπνίζουν όλοι αυτοί οι "κριτικοί". 3
dekulinkgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Η καλύτερη ταινία by far σε σχέση με τις προηγούμενες και ίσως από τις καλύτερες medieval fantasy που έχω δει. Αν και ο Hunnam δεν με πείθει σε αυτήν ήταν άψογος. Μακάρι να βγει δυο. Απορώ τι καπνίζουν όλοι αυτοί οι "κριτικοί". To θεμα ειναι ποιοι δινουν και τι τους δινουν για να γραφουν τις κριτικες τους. 1
moumos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ωραία ταινία, την απόλαυσα. Θα την ξαναδώ σύντομα για να δώσω περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στη μουσική. Από μένα τον ταπεινό ένα 8/10. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Η Elsa, ήταν η Morgana στην σειρά Μερλιν, όποιος την θυμάται. Ωραία ταινιούλα πάντως. Δεν καταλαβαίνω γιατί την κράζουν αρκετοί. 1
Getta Robo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ειχα υψηλες προσδοκιες, αλλα η ταινια ηταν τραγικη. Απαισια σκηνοθεσια, κακιστη χορογραφια, εκτος τοπου και χρονου Charlie Hunnam, βλακωδης ιστορια. Δεν περιμενα να ακολουθησει την μυθολογια πιστα, αφου ετσι και αλλιως εχει τροποποιηθει πολλακις στο παρελθον, αλλα αυτο το πραγμα που κανανε ειναι προσβλητικο. Στα θετικα κραταω μερος της φωτογραφιας και της μουσικης. Οαση μεσα στην ερημο, αλλα και παλι. Δειτε οσοι απολαυσατε την λαιλαπα των world of warcraft, clash of titans και το λοιπο συφερτο των αντιστοιχων ταινιων. Δεν ειναι ουτε καλη ταινια επικης/ηρωικης φαντασιας, ουτε αξιολογη εκδοχη του μυθου. Το "The last legion" μοιαζει ανυπερβλητο αριστουργημα μπροστα στο Arthur, και αυτο λεει πολλα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2017 από Getta Robo 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Σωστά, έμαθε τώρα και ο Ritchie και το παίζει σκηνοθέτης, έπρεπε ο Adi Shankar να κάνει την ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα