Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι τρελαμένος με τον προγραμματισμό και θέλω να γίνω elite επαγγελματίας όχι για τα πολλά χρήματα ή για να το μανατζεριλίκι.. αλλά για το ψώνιο μου.. θέλω να κάνω κάτι που να γράψω ιστορία.. δέν με νοιάζει άν είναι καλό ή κακό.. το μόνο που θέλω είναι να έχουν όλοι να λένε για μένα!

Sorry που στο χαλάω, αλλά δε θα γίνεις ποτέ elite επαγγελματίας εκτός κι αν μετά από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι έρθουν τα πάνω κάτω.

Μπορεί όμως να καταφέρεις πολύ ευκολότερα να έχουν να λένε για σένα ως elite troll. Ήδη στο insomnia το έχεις ψιλοκαταφέρει.

• Like 8
Δημοσ.

Sorry που στο χαλάω, αλλά δε θα γίνεις ποτέ elite επαγγελματίας εκτός κι αν μετά από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι έρθουν τα πάνω κάτω.

Μπορεί όμως να καταφέρεις πολύ ευκολότερα να έχουν να λένε για σένα ως elite troll. Ήδη στο insomnia το έχεις ψιλοκαταφέρει.

Σεβαστή η άποψή σου (https://www.youtube.com/watch?v=67Nrd8o2Aqw)

Δημοσ.

Καλά τα έλεγε ο φίλος όταν απαριθμούσε τα λάθη του, αλλά όταν άρχισε τις παρόλες για το ότι θα δουλεύει κάθε μέρα για να κοροϊδεύει ινδούς από την Goggle με έχασε.   

Δημοσ.

κολπάκια social engineering με ηλικίες απλά αγνοούνται..   

έγινα ρεζίλι των σκυλιών σήμερα.. μου είχαν βάλει απο μιά εταιρία να φτιάξω κάτι με αλγόριθμους και με κάλεσαν να τους εξηγήσω πώς το έκανα και γιατί το έκανα έτσι.. και σε ένα σημείο αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι πήρα έτοιμο κώδικα άλλου που βρήκα και αφού έπαιζα μαζί του και τον τροποποίησα γιατί μου άρεσε το προσάρμοσα...

μου βάλανε χέρι.. έπρεπε λένε να το είχα κάνει μόνος μου με το δικό μου τρόπο.. και τα παραδείγματα και eBooks είναι για να πέρνουμε ιδέες και όχι για να αντιγράφουμε..

Συγνώμη ρε παιδιά.. δηλαδή όταν εσάς σας δίνουν κάτι που δέν το έχετε ξαναδουλέψει και δέν το ξέρετε δέν θα ψάξετε κάτι έτοιμο να παίξετε και άμα χρειαστεί να το τροποποιήσετε και να το πάρετε? τροποποίηση δέν εννοώ να αλλάξουμε το όνομα των μεταβλητών και του συγγραφέα.. τη λογική και τη σχεδίαση..

Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω... βλέπω ένα εκπαιδευτικό βιντεάκι, διαβάζω κανα δυό eBooks με παραδείγματα.. τα χτυπάω για πρακτική.. διαβάζω και κανα tutorial.. κανα forum για παγίδες.. και μετά άμα βρώ κάτι κοντά σε αυτό που θέλω να κάνω το δανείζομαι..

Δημοσ.

κολπάκια social engineering με ηλικίες απλά αγνοούνται..   

έγινα ρεζίλι των σκυλιών σήμερα.. μου είχαν βάλει απο μιά εταιρία να φτιάξω κάτι με αλγόριθμους και με κάλεσαν να τους εξηγήσω πώς το έκανα και γιατί το έκανα έτσι.. και σε ένα σημείο αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι πήρα έτοιμο κώδικα άλλου που βρήκα και αφού έπαιζα μαζί του και τον τροποποίησα γιατί μου άρεσε το προσάρμοσα...

μου βάλανε χέρι.. έπρεπε λένε να το είχα κάνει μόνος μου με το δικό μου τρόπο.. και τα παραδείγματα και eBooks είναι για να πέρνουμε ιδέες και όχι για να αντιγράφουμε..

Συγνώμη ρε παιδιά.. δηλαδή όταν εσάς σας δίνουν κάτι που δέν το έχετε ξαναδουλέψει και δέν το ξέρετε δέν θα ψάξετε κάτι έτοιμο να παίξετε και άμα χρειαστεί να το τροποποιήσετε και να το πάρετε? τροποποίηση δέν εννοώ να αλλάξουμε το όνομα των μεταβλητών και του συγγραφέα.. τη λογική και τη σχεδίαση..

Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω... βλέπω ένα εκπαιδευτικό βιντεάκι, διαβάζω κανα δυό eBooks με παραδείγματα.. τα χτυπάω για πρακτική.. διαβάζω και κανα tutorial.. κανα forum για παγίδες.. και μετά άμα βρώ κάτι κοντά σε αυτό που θέλω να κάνω το δανείζομαι..

Αν περιμενει καποιος να γινει Elite και να γραψει ιστορια δανειζομενος (κλεβωντας) κωδικα θα περιμενει πολυ.

Ρητορικη ειναι η απαντηση μιας και ολοφανερα δεν ειναι να απαντησει καποιος σε ποστ σαν τα δικα σου σοβαρα.

Δημοσ.

Την άλλη εβδομάδα θα κάνω 2 ώρες τέστ σε Java, C/C++, C#, Visual Basic, SQL, JavaScript και IQ tests... σά να λέμε γενικές ιατρικές εξετάσεις ένα πράγμα.. αλλά είναι επίπεδο junior.. Πιστεύω να φανεί εκεί ότι είμαι ξεφτέρι.. 

Αν περιμενει καποιος να γινει Elite και να γραψει ιστορια δανειζομενος (κλεβωντας) κωδικα θα περιμενει πολυ.

Ρητορικη ειναι η απαντηση μιας και ολοφανερα δεν ειναι να απαντησει καποιος σε ποστ σαν τα δικα σου σοβαρα.

εγώ δέν έκλεψα έτοιμο κώδικα ούτε χρησιμοποίησα κώδικα που δέν ξέρω τί κάνει... απλά δέν έφτιαξα δικό μου κώδικα απο το μηδέν γιατί θεώρησα ότι δέν θα μπορούσα να το κάνω πιό απλό και ευχρηστο.. 

και δέν σε πάτησε κανένας στο σβέρκο να απαντήσεις στα πόστ μου.. ευχαριστούμε για τη συμετοχή σου πάντως

Δημοσ.

Για όσους παρακολουθούν το θρεντ όχι για διασκέδαση: κανονικά εκεί που διαβάζεις "αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι ο κώδικας είναι από αλλού" αμέσως το autocorrect στο αλλάζει σε "αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό που έδωσα για λύση", αλλά εδώ στη χώρα του παραμυθιού ισχύουν ιδιαίτεροι κανόνες.

Για όσους το παρακολουθούν για διασκέδαση: γιατί δεν τους δείχνεις αυτά που μας γράφεις εδώ; Θα φανεί ότι είσαι ξεφτέρι χωρίς να παλεύεις 2 ώρες test. Μη χάνεις τον καιρό σου μ' αυτούς, ο Δελαπόρτας θα καταλάβει αμέσως την αξία σου και θα σου δώσει δουλειά αντάξια της NASA τουλάχιστον. Ορίστε η γνωριμία: https://www.facebook.com/gdelaportas

• Like 3
Δημοσ.

Όλα αυτά για το κλέψιμο κώδικα είναι ανάλογα τι σου ζήτησαν να φτιάξεις. Αν απλά δανείστηκες την υλοποίηση μιας δομής δεδομένων σε μορφή βιβλιοθήκης δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Αλλά όπως λέει και ο φίλος πάνω θα ήταν καλύτερο να έλεγες, ναι δανείστηκα αυτό γιατί κάθε φορά που προγραμματίζω δεν χρειάζεται να εφεύρω τον τροχό από την αρχή. Λάθος αντιμετώπιση, έπρεπε να το πεις από την αρχή. Εκτός αν τα έκλεψες όλα από του άλλου τον κώδικα...  δηλαδή αυτό που πραγματικά σου ζήτησαν να φτιάξεις...

• Moderators
Δημοσ.

Για όσους παρακολουθούν το θρεντ όχι για διασκέδαση: κανονικά εκεί που διαβάζεις "αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι ο κώδικας είναι από αλλού" αμέσως το autocorrect στο αλλάζει σε "αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι δεν ξέρω πώς δουλεύει αυτό που έδωσα για λύση", αλλά εδώ στη χώρα του παραμυθιού ισχύουν ιδιαίτεροι κανόνες.

Για όσους το παρακολουθούν για διασκέδαση: γιατί δεν τους δείχνεις αυτά που μας γράφεις εδώ; Θα φανεί ότι είσαι ξεφτέρι χωρίς να παλεύεις 2 ώρες test. Μη χάνεις τον καιρό σου μ' αυτούς, ο Δελαπόρτας θα καταλάβει αμέσως την αξία σου και θα σου δώσει δουλειά αντάξια της NASA τουλάχιστον. Ορίστε η γνωριμία: https://www.facebook.com/gdelaportas

Μην είσαι ζηλιάρης που δεν ανήκεις στο 1% σαν τον Innovations Hacker εδώ.

post-284325-0-74352600-1487943328_thumb.png

EDIT: Απίστευτο, ακόμα και στο βιογραφικό του η πρώτη σελίδα είναι ass-kissing στον εαυτό του!

• Like 2
Δημοσ.

Αναγκάστηκα να παραδεχτώ γιατί ο άνθρωπος με ρώταγε τί κάνει η μιά μέθοδος και τί κάνει η άλλη και γώ τις κοιτούσα για να θυμηθώ τις παραμέτρους που περνούσα και μερικά σχόλια πόυ έγραψα.. αλλά δέν είπα καμιά κοτσάνα.. απλά ψαχνόμουν λίγο στην αρχή.. και για να είμαι εντάξει είπα απο μόνος μου ότι κάποια πράγματα που είδα απο άλλους μου άρεσαν πολύ γιατί ήταν έξυπνα βήματα.. 

Νομίζω ότι είναι λάθος να νομίζει κάποιος ότι θα πάει μπροστά γράφοντας κανα εκατομμύριο γραμμές κώδικα απο το πρωί μέχρι το βράδυ.. πιό σημαντικό είναι το communication και οι ιδέες του community.. εγώ τουλάχιστον πρίν κάνω οτιδήποτε θέλω να πάρω πολλές γνώμες και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης για να αρχίζει να δουλεύει πολυεπίπεδα το μυαλό μου.. Αν κάποιος μου προτείνει μιά έξυπνη λύση ναι ευχαρίστως να την επεξεργαστώ και να την προσαρμόσω.. 

Απλά έπρεπε να έχω προετοιμαστεί καλύτερα για την παρουσίαση και έδωσα την εντύπωση ότι κάνω δουλειές του ποδαριού.. και σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ ευαίσθητος.. Αλλο να φτιάχνεις προτζεκτάκι σπίτι σου για εξάσκηση και άλλο να γράφεις κώδικα επαγγελματικά.. 

Τί έχετε πάθει με αυτόν τον τύπο και τον κοροιδεύετε συνέχεια?

Δημοσ.

Απλά έπρεπε να έχω προετοιμαστεί καλύτερα για την παρουσίαση και έδωσα την εντύπωση ότι κάνω δουλειές του ποδαριού..

Μάλλον θα είναι επειδή κάνεις δουλειές του ποδαριού.

Τί έχετε πάθει με αυτόν τον τύπο και τον κοροιδεύετε συνέχεια?

Τίποτα. Απλά ήθελε να μιλάνε όλοι για το πρόσωπό του, και το έχει καταφέρει με το παραπάνω. Your move.

Μην είσαι ζηλιάρης που δεν ανήκεις στο 1% σαν τον Innovations Hacker εδώ.

Πφφφφ σιγά το γατάκι... και γω είμαι top 0.02% σε magic internet points στο SO.

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!!!11

/s

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...