Ultimategr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, μπερδεψα καταλαθος τους φορτιστες των κινητών και φορτισα μερικες φορες το δικο μου(Sony Xperia M5) με τον φορτιστη των γονιων μου(Αlcatel 2001X) που ειναι 5V και 550 mah,ενώ o δικος μου είναι 5V και 850 mah. Για λιγες φορες δεν νομιζω να επηρεαστηκε η μπαταρια,αλλωστε οι usb 2.0 του υπολογιστη εχουν 500 mah. Γενικα ξερω ότι αν φορτιζεις μια μπαταρια με λιγοτερα amp είναι καλυτερο για την διαρκεια ζωης της. Ποια είναι η γνωμη σας σχετικα με την φορτιση κινητών με ιδια volt αλλα διαφορετικα mah σε σχεση με τον εργοστασιοκο φορτιστη? 1
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα πάθει κάτι, απλά αργεί λίγο περισσότερο να φορτίσει. 3
AggelosTz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παίζει ρόλο. Άλλωστε οι περισσότεροι φορτιστές που έρχονται με τις συσκευές κινητών είναι κάτι φθηνιάρικες ούτε καν 1000mAh και βλέπεις ταινία του Αγγελοπουλου μέχρι να φορτίσει. Πάρε έναν καλό πάνω από 1000mAh, το Moro G3 που είχα είχε έναν τραγικό 500 mAh και απορούσα γιατί όταν το έβαζα να φορτίζει μόλις τελείωνε είχα άσπρα μαλλιά. Αγόρασα έναν 1500mAh Sony και σούπερ όλα. 2 χρόνια η μπαταρία του κινητού κρατάει όσο κράταγε κρίνοντας από ότι το φόρτιζε μια φορά την μέρα με την χρήση που του κάνω. *φορτιζω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα