Panagiotis32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εχω την ταινία στο pc, το οποίο είναι συνδεδεμένο στο router του σπιτιού ενσύρματα. Η smart tv είναι συνδεδεμένη με το router μεσω wifi. πως μπορώ να κάνω κοινή χρήση αρχείων?
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Οι Samsung συνήθως τις βλέπουν μέσα από Media Player και ίσως θα πρέπει να την βάλεις στον φάκελο με τα Κοινόχρηστα Βίντεο
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Οι Samsung συνήθως τις βλέπουν μέσα από Media Player και ίσως θα πρέπει να την βάλεις στον φάκελο με τα Κοινόχρηστα Βίντεο πως μπαίνω όμως στα κοινόχρηστα του pc απο την tv?
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Θεωρητικά θα στην έχει βγάλει στην μπάρα όταν πατάς το source(εκει που διαλέγεις από ποιά πηγή θα παίζει). 2
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Στην δικη μου lg smart εχω κατεβασει το software της lg στο pc και λεγεται smart share. Νομιζω λιγο-πολυ το ιδιο συμβαινει με ολες...Π.χ η σαμσουνγκ το λεει σαμσουνγκ λινκ http://www.samsung.com/ca/support/skp/faq/1067630. Ειδ'αλλως με εναν μιντια σερβερ οπως ο πλεξ.. 2
yositosi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μέσω DLNA η Samsung όποτε θέλει, άμα θέλει, όπως θέλει και το βασικότερο όσα αρχεία θέλει (όταν λειτουργεί βλέπει κάποια μόνο από τα αρχεία, ασχέτως format)!! Ο παλιός κλασσικός εξωτερικός media player μου έλυσε το πρόβλημα και απλά είμαι με το σπάσιμο το ότι δεν υποαστηρίζει 4Κ αρχεία. Γενικά ο media player της Samsung, σε εμένα τουλάχιστον, είναι "κάπως"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα