Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα με την ανάλυση εικόνας στο PS3

Καλησπέρα,

το θέμα μου είναι η ανάλυση εικόνας στην κονσόλα του PS3 που ξαφνικά από 1080p,φαίνεται σα να έχει

πέσει στα 640Χ480 περίπου . Η εικόνα φαίνεται χάλια.

Έχω ελέγξει τα πάντα από της ρυθμίσεις της κονσόλας αλλά και της τηλεόρασης και άλλαξα και καλώδιο HDMI ,μήπως έφταιγε αυτό(λέω εγώ τώρα...).Επίσης έχω κάνει και επανεκκίνηση την κονσόλα αλλά τίποτα. Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχω κάνει μόνο,αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνω όλα τα backup των παιχνιδιών μου ,έτσι δεν είναι?

Τώρα αν και με την επαναφορά δεν διορθωθεί, υπάρχει περίπτωση να έχει κάψει τίποτα εσωτερικά η κονσόλα? καμιά κάρτα γραφικών?

Εχει κανείς καμια ιδέα???Βοήθεια παιδιά!!!!???

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το hard reset στην κονσόλα. Αν δεν πετύχει αυτό, δοκίμασε να κάνεις ένα reset και στις ρυθμίσεις της TV σου, μήπως εκεί είναι το πρόβλημα με κανένα setting που ενδεχομένως έχεις βάλει.

Δημοσ.

Hard reset,πως θα το κανω ακριβως?Ευχαριστω.

ΣΤΟΟΟΟΟΠ!

Πριν κανεις οτιδηποτε, παρε backup σε στικακι ή εξωτερικο δισκο. Υπαρχει τροπος στο μενου. Ετσι δε χανεις τα saves.

Αν τα χασεις, θα κλαις με μαυρο δακρυ για χρονια.

Τι θα πει επεσε η αναλυση και δε ξερεις ποσο επεσε.

Δε λενε οι ρυθμισεις της κονσολας ποση αναλυση εχεις?

Με το ματι μετρας πιξελ?

Τι ρυθμιζεις? Απο που?

Αφου παρεις backup για ασφαλεια...

Turn off the PS3.

Plug in the HDMI cable to the PS3 and the TV.

Remove the A/V multi-out composite cable from the PS3.

Turn the TV on and switch it over to the HDMI input where the PS3 is plugged in.

Press, and hold, the power button on the PS3 until you hear a 2nd beep. It will beep once when you initially press it, and a 2nd time shortly thereafter. Once you hear the 2nd beep you can remove your finger from the power button.

The PS3 should handshake with the TV via HDMI and automatically select the appropriate resolutions.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια κλείνεις κονσόλα.

Ανοίγεις και κρατάς πατημένο το power button μέχρι η κονσόλα κλείσει μόνη της

Την ανοίγεις πάλι και περιμένεις να σου βγάλει μνμα για καλώδιο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ,μολις ξελασκάρω λίγο το δοκιμάζω και ενημερώνω για το αποτέλεσμα.Ευχαριστώ.

Φίλε Le Perv η ανάλυση στις ρυθμίσεις του PS3 λένε 1080p,δεν φαίνεται κάτι στις ρυθμίσεις να έχει πειραχτεί και στην τηλεόραση όλα είναι οκ,απλά ξαφνικά η ποιότητα εικόνας έπεσε αρκετά και είναι σα να παιζεις παιχνίδι για παράδειγμα στο ps2 η εικόνα.

Θα δοκιμάσω να κάνω τα παραπάνω που μου έγραψες και επανέρχομαι αργότερα.

Δημοσ.

Εχω μονιμα καρφωμενο στικακι μνημης, στο ps3.

Ειναι το πιο μικρο, επωνυμο και διακρυτικο που βρηκα στην αγορα. Κανω συχνα backup, για ασφαλεια.

Δημοσ.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση σου; Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τηλεόραση samsung .

Έπρεπε απο τις ρυθμίσεις της tv να θέσω την hdmi που σύνδεω το ps3 σε dvi.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση σου; Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τηλεόραση samsung .

Έπρεπε απο τις ρυθμίσεις της tv να θέσω την hdmi που σύνδεω το ps3 σε dvi.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με X360 και σε Samsung και LG τηλεόραση.Δοκίμασε να μετονομασεις το κανάλι σε Pc ή Game ή οτιδήποτε άλλο που θα δεις διαφορά στην εικόνα.
Δημοσ.

Πήγα τελικά στα Video Settings και ενώ φαίνονταν ότι ήταν στα 1080ι το ξαναπάτησα και προσαρμόστηκε η εικόνα στην οθόνη.

Φαίνεται πολύ καλύτερα από πριν, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν όντως έτσι η εικόνα πριν ,διότι γράφω για λογαριασμό του γιου μου ο οποίος παίζει τα παιχνίδια του στο ps3,αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα απ΄οτι ήταν πριν.

Δεν χρειάστηκε Hard reset,αλλά προσπάθησα να πάρω backup τα save's του για παν ενδεχόμενο, όμως όταν έβαλα το στικάκι στην υποδοχή δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει πουθενά. Σε fat32 ή ntsc πρέπει να είναι το στικάκι?παίζει ρόλο αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...