Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για μενα προσωπικα η καλυτερη οθονη στα χρηματα αυτα ειναι η Dell U2414 βεβαια δεν ειναι gaming monitor. Και οσον αφορα το value for money η καλυτερη επιλογη ειναι η Dell P2717 με 5χρονια εγγυηση. http://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details.asp?productid=209-80-DEMSP2717W5
Inler Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Η P2717H εχει freesync; Για την Dell U2414 δεν δινω 240e χωρις freesync οταν εχω την PA238Q...Θεωρω οτι δεν αξιζει η διαφορα
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Απο οτι βλεπω μαλλον δεν εχει. Το θεμα παντως που σχολιαζουμε εχει τιτλο καινουργιο monitor 23-27ιντσες(freesync ή οχι) αρα δεν μπορω να καταλαβω πως προεκυψε απο το πουθενα το Freesync,ειδικα στα φθηνα monitor που δεν κανει και μεγαλη διαφορα. Υπαρχει λογος που η 23αρα LG,οπως και αλλες αντιστοιχες με Freesync κοστιζουν τα μισα χρηματα απο τις αντιστοιχες με Freesync και 144hz. Για μενα προσωπικα οταν μιλαμε για αναβαθμιση δεν ειναι μονο στις ιντσες αλλα σε ιδια αναλυση αλλα σε μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη που εχουμε. Κοινως απο full hd αναβαθμιση ειναι η 1440p αναλυση και πανω. Αρα για μενα η προσωπικη μου αποψη μιας και περασα απο ολους τους τυπους οθονων μεχρι τα 550ευρω(27αρα 1440p δηλαδη),ειναι οτι ή μενεις με αυτη που εχεις ή κοιτας σε 144hz monitor ή μετα πας σε 1440p monitor. Ultrawide δεν προτεινω γιατι δυστηχως αρκετοι ξενερωσαν απο τις μαυρες μπαρες σε βαθος χρονου(παρολο που οπου υποστηριζεται τα σπαει φυσικα). Και τα παραπανω τα γραφω γιατι φυσικα μιλαμε για απλη gaming χρηση οχι τιποτα ακραιο/hardcore. Freesync 60hz δεν εχω δοκιμασει προσωπικα,αλλα εχω δοκιμασει 144hz gsync(που ειναι ακριβοτερο δυστηχως)και κυριως στα γνωστα online παιχνιδια μετα απο λιγο καιρο εβλεπα πραγματικες/ουσιωδης διαφορες. Γενικα οι φθηνες Freesync οθονες δεν κανουν την τεραστια διαφορα που γινεται και τετοιος ντορος γιαυτο και δεν τις πολυ προτεινω ουτως ή αλλως.Βεβαια απο αυτες που ανεφερες συγκεκριμενα η Dell στα χαρτια ειναι η καλυτερη/ποιο ολοκληρωμενη αγορα αλλα δεν θεωρειται σε καμια περιπτωση μεγαλη αλλαγη/αναβαθμιση απο αυτη που εχεις τωρα.
XMorsX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τσέκαρε την LG 29um68 στα 260 από eshop. Είναι πολύ καλύτερη περίπτωση στο budget αυτό. 2
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τσέκαρε την LG 29um68 στα 260 από eshop. Είναι πολύ καλύτερη περίπτωση στο budget αυτό. Αντικειμενικα η παραπανω οθονη ειναι η καλυτερη επιλογη overall αλλα εχει 3 αρνητικα. 1)Παραεισαγωγης πιθανως με οτι αυτο συνεπαγεται στο θεμα εγγυησης(κυριως καμμενου Pixel που δεν υπαρχει) 2)ultrawide. Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι για ολους αυτη η αναλυση,ακριβως γιατι ειτε δεν υποστηριζεται απο ολα τα παιχνιδια(τα περισσοτερα συγχρονα παιχνιδια την υποστηριζουν αλλα καποια αλλα παλι οχι οπως πχ το Ds και αρκετα indie παιχνιδια),ειτε σε αλλα μεσα οπως youtube 3)2χρονια εγγυηση σε σχεση με τα 3 της dell. Φυσικα η ultrawide αναλυση οπου δουλευει σωστα(ειδικα σε strategy,moba και ισως και mmo)ειναι ονειρο(οπως και σε ταινιες και σειρες σωστα συγχρονισμενες),αλλα πρεπει να αναφερονται αυτα καλου κακου να εχει ο αλλος μια αποψη. Το ξαναλεω παντως οτι για οσους ειναι απο Αθηνα και τους ενδιαφερουν οι Ultrawide οθονες,σιγουρα το πλαισιο(και αρα πιθανως και αλλες αλυσιδες τυπου Κωτσοβολος να την εχουν)στο mall που ειχα παει εγω ειχε εκθεσιακη μια οπως αν θυμαμαι καλα και την εν λογω LG του τιτλου. Παντως μεγαλη προσοχη στις οθονες οπως η Dell που αναφερθηκε στο οτι δεν εχουν ρυθμιζομενη βαση και αρα ισως δεν βολεψουν μερικους(η Asus πχ του ts εχει ρυθμιζομενη βαση)
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τσέκαρε την LG 29um68 στα 260 από eshop. Είναι πολύ καλύτερη περίπτωση στο budget αυτό. Συμφωνώ. Inler εφόσον κοιτάς πιο πολύ για gaming με 480 φυσικά και θα κοιτάξεις για μια ταιριαστή με freesync.Έχεις κέρδος και στα 75-85hz (αν τη πας).Κοίτα από κοντά μια αντίστοιχη UWide για να χεις εικόνα.Τέλεια lcd δε θα βρεις πάντως.Όσο το παραψειρίζεις θα μπερδεύεσαι. Αν κοιτάς και από εξωτερικό θα βρεις κάποιες επιλογές ακόμα.
Inler Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας...Θα χρησιμοποιειται και για movies οχι μονο gaming Χθες εγινε αλλαγη απο rx470 σε rx480 αν παιζει ρολο σε οτι συζητηθει αργοτερα Fulgore η αναβαθμιση γινεται κυριως για το extra freesync ενδεχομενως τη μεταβαση απο 23 σε 27 και οτι επιπλεον feature προσφερει η καινουργια οθονη Χθες ετυχε να δω τη 23MP68VQ-P απο κοντα και με χαλασε πολυ η ψευτικη κατασκευη-βαση της για παραδειγμα Αυτη απορριπτεται λογω TN panel http://www.e-shop.gr/othoni-asus-vg245he-24-led-gaming-full-hd-p-PER.155906 Για ultrawide δεν εχω εικονα θα προσπαθησω μηπως δω απο κοντα....Για τι ποσοστο προβληματων σε παιχνιδια αναφερεστε μικρο ή σχετικα μεγαλο? Κατι τελευταιο να φανταστω οτι για 27' 1440P παμε 350€+ και δεν θα αρκει η 480?
XMorsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κατι τελευταιο να φανταστω οτι για 27' 1440P παμε 350€+ και δεν θα αρκει η 480? Nαι, απο ελλαδα ειναι αυτη. https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-Prolite-XUB2792QSU-B1.html H rx480 δεν ειναι ανικανη να τρεξει με καλα γραφικα τα παιχνιδια σε αυτη την αναλυση, αλλα θα πρεπει να ριχνεις την ποιοτητα γραφικων.
alextg50 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να μαζεψεις και αλλα λεφτα και να παρεις μια ακομα καλυτερη οθονη απο αυτη που εχεις ... ημουν και εγω σε ενα παρομοιο διλλημα μιας και μου εδωσαν μια 290Χ hybrid και ηθελα οθονη και με freesync και να ειναι IPS .... τελικα μαζεψα λεφτα και αγορασα την LG 27UD68 ... Ειναι μια 27" οθονη 4Κ freesync σε IPS panel και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ... παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια σε 4Κ και πιστεψε με ειναι σκετη απολαυση. Εγω ημουν τυχερος και μπορεσα και την πειρα απο lambda-tek σε εταιρικο αφμ , δεν πληρωσα καθολου το ΦΠΑ και μου ηρθε γυρω στα 400-410 ευρο με μεταφορικα ... 1
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να μαζεψεις και αλλα λεφτα και να παρεις μια ακομα καλυτερη οθονη απο αυτη που εχεις ... ημουν και εγω σε ενα παρομοιο διλλημα μιας και μου εδωσαν μια 290Χ hybrid και ηθελα οθονη και με freesync και να ειναι IPS .... τελικα μαζεψα λεφτα και αγορασα την LG 27UD68 ... Ειναι μια 27" οθονη 4Κ freesync σε IPS panel και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ... παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια σε 4Κ και πιστεψε με ειναι σκετη απολαυση. Εγω ημουν τυχερος και μπορεσα και την πειρα απο lambda-tek σε εταιρικο αφμ , δεν πληρωσα καθολου το ΦΠΑ και μου ηρθε γυρω στα 400-410 ευρο με μεταφορικα ... Ποια παιχνιδια και με τι ρυθμισεις...; Με τι min-avg fps;
alextg50 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ποια παιχνιδια και με τι ρυθμισεις...; Με τι min-avg fps; cod modern warfare,forza horizon 3, battlefield 1, dishonored 2 τα επαιζα σε full και εβγαζα πανω απο 40fps σε 4Κ (εχω φυσικα εναν i7 4790k με 16gb 2400mhz ddr3 ram)... οταν με το καλο βγουν και οι vega απο την amd , εκει πιστευω θα ειμαι κομπλε ... γενικος πιστευω οτι η οθονη ειναι "επενδυση" ... πιο ευκολα θα αλλαξεις καρτα γραφικων,cpu παρα οθονη ... και εγω αλλαξα γιατι καηκε το προηγουμενο και ηθελα κατι που θα μου κρατησει για τα επομενα 4-5+ χρονια
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να μαζεψεις και αλλα λεφτα και να παρεις μια ακομα καλυτερη οθονη απο αυτη που εχεις ... ημουν και εγω σε ενα παρομοιο διλλημα μιας και μου εδωσαν μια 290Χ hybrid και ηθελα οθονη και με freesync και να ειναι IPS .... τελικα μαζεψα λεφτα και αγορασα την LG 27UD68 ... Ειναι μια 27" οθονη 4Κ freesync σε IPS panel και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ... παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια σε 4Κ και πιστεψε με ειναι σκετη απολαυση. Εγω ημουν τυχερος και μπορεσα και την πειρα απο lambda-tek σε εταιρικο αφμ , δεν πληρωσα καθολου το ΦΠΑ και μου ηρθε γυρω στα 400-410 ευρο με μεταφορικα ... Τι σχεση εχει αυτο με το θεμα μας? Οχι μονο του προτεινεις ενα monitor που κοστιζει τα διπλασια χρηματα,αλλα δεν σηκωνει αυτη την αναλυση και η καρτα που εχει ο ενδιαφερομενος.
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 cod modern warfare,forza horizon 3, battlefield 1, dishonored 2 τα επαιζα σε full και εβγαζα πανω απο 40fps σε 4Κ (εχω φυσικα εναν i7 4790k με 16gb 2400mhz ddr3 ram)... οταν με το καλο βγουν και οι vega απο την amd , εκει πιστευω θα ειμαι κομπλε ... γενικος πιστευω οτι η οθονη ειναι "επενδυση" ... πιο ευκολα θα αλλαξεις καρτα γραφικων,cpu παρα οθονη ... και εγω αλλαξα γιατι καηκε το προηγουμενο και ηθελα κατι που θα μου κρατησει για τα επομενα 4-5+ χρονια Dishonored 2; Σε τι ρυθμισεις...Γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο; Ισως και να μου διαφευγει κατι Συμφωνω στο θεμα της "επενδυσης". Τελος παντων ειμαστε και off-topic..αν εισαι εσυ ευχαριστημενος..τα υπολοιπα εχουν λιγη σημασια.
alextg50 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι σχεση εχει αυτο με το θεμα μας? Οχι μονο του προτεινεις ενα monitor που κοστιζει τα διπλασια χρηματα,αλλα δεν σηκωνει αυτη την αναλυση και η καρτα που εχει ο ενδιαφερομενος. Ο ενδιαφερομενος γραφει στην αρχη οτι ψαχνει για οθονη και κοιταει και για μια rx470 ή rx480... απο οτι ξερω αυτες οι καρτες υποστηριζουν την αναλυση
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ο ενδιαφερομενος γραφει στην αρχη οτι ψαχνει για οθονη και κοιταει και για μια rx470 ή rx480... απο οτι ξερω αυτες οι καρτες υποστηριζουν την αναλυση Άλλο υποστήριξη άλλο αν η κάρτα είναι ικανή να παίξει με αξιόλογες ρυθμίσεις σε αυτές τις αναλύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα