BigRed Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ένα laptop με προεγκατεστημένα τα WIN 10 home edition κ' θέλω να του βάλω τα WIN 10 PRO edition. Το κλειδί της έκδοσης PRO είναι από αναβάθμιση του παλιού μου laptop από win 7 ultimate.Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση θα μπορέσω να ενεργοποιήσω τα PRO ή δεν θα τα καταφέρω?
stelios5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις το κλειδί από τα win 10 Pro... δεν νομίζω.... δεν είναι αυτό που βλέπεις εκεί που λέει ότι ενεργοποιήθηκαν τα windows. Την μητρική σου και την κάρτα δικτύου τσεκάρει με μοναδικά κλειδιά η Microsof. Αν γυρίσεις τα Home σε Pro δεν θα ενεργοποιηθούν εκτός αν βάλεις φρέσκο κλειδί. 1
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Το κλειδί της έκδοσης PRO είναι από αναβάθμιση του παλιού μου laptop από win 7 ultimate. Laptop με win 7 ultimate;;; Ας είναι καλά ο daz δηλαδή! Πάντως μπορείς να κάνεις upgrade απευθείας σε pro αν έχεις κλειδί. Θα το βρεις μα κανένα key finder π.χ. http://www.majorgeeks.com/files/details/produkey.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα