_Theo_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Η μελαχρινή γκόμενα πάντως είναι κορυφή...😉 1
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Η μελαχρινή γκόμενα πάντως είναι κορυφή...😉 γκουγκλαρε olivia munn princess leia και θα δεις το φως το αληθινο 😎 2
coffeex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, KilliK είπε γκουγκλαρε olivia munn princess leia και θα δεις το φως το αληθινο 😎 MVP 😁 Έχει ταλέντο η Olivia
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Και μονο απο την μουσικη υποκρουση καταλαβαινεις οτι ακομα κι αυτο το καναμε μια ελαφρια χαζοαμερικανια για να δεις 2 ωρες ευχαριστα και την άλλη εβδομαδα να μην το θυμασαι καν... Κριμα γιατι εχουν ολα τα φωτα και τα εφε πλεον για να φτιαξουν κατι καλο αλλα δεν... Αντι να ακους την μουσικη και να σου φτιαχνει ατμοσφαιρα για να "χεστεις" πανω σου, αυτοι βαλανε μουσικη λες και θα δουμε το hangover... Σαν να βλεπω μπρος μου ηδη την εικονα.... Στο σινεμα ολοι να μασαμπουκιαζουν ποπ κορν και καθε λιγο να χαζογελανε ολοι μαζι... Και οι παλιοτεροι που ειχαν μια μικρη ελπιδα, να ξενερωνουν για ακομη μια φορα... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2018 στις 11:03 ΠΜ, dekulinkgr είπε Δυστηχως φαινεται τεραστια πατατα.Θα το σκεφτω αν θα παω σινεμα να την δω.Απο σοβαρη action ταινια,οπως ηταν η 1η και λιγοτερο η 2η την καταντησανε teen fun movie.Τι να πω.😒 Teen movie χωρίς teens aint a teen movie dude Μονο η μουσική δεν μου άρεσε στο trailer αλλα tbh την προτιμώ full action, έχω δει τόσες Predator ταινίες που είναι απίθανο να ξανά δημιουργήσουν το φόβο/suspense των πρώτων ταινιών so just give me mindless action thank you very much Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Nα πω την στραβή μου και εγώ, εγκάθετος είμαι ακόμα στο να μην ξαναβγεί ταινία Predator και ούτε η καινούρια δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο μύθο του 1ου, αλλά από την άλλη δείχνει και gory και αρκετά fun για παρασκευιάτικο κάψιμο στο σπίτι με μπύρες κτλ...όχι για σινεμά still αλλά αν πάρει και ευνοικά σχόλια, ίσως και γιατί όχι... τώρα δε ξέρω αν κάποιος περίμενε remake του πρώτου ή reimagine, ή κάποιος θέλει να προχωρήσει το lore της σειράς και χάρηκε που είδε 2-3 νεωτερισμούς σαν τα σκυλιά κτλ, εμένα δε με νοιάζει τίποτα από τα 2, το predator είναι 1 και είναι το πρώτο...αλλά αυτό δείχνει διασκεδαστικό sci-fi gore πιστολιδοπεριπέτεια so far 3
ADHD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μοιαζει με ταινια του Robert Rodriguez, χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από ADHD
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μολις ειδα μετα απο πολυ καιρο το πρωτο.. Ακους την μουσικη επενδυση και σε βαζει κατευθειαν σε μια αγωνια-φοβο... Θελανε να φτιαξουν τανια με αγωνία-φοβο-περιπέτεια κι αυτο κανανε... Εβλεπες τα εφε του "αόρατου" predator και το σεβόσουν... Ήταν του 87΄ .. Τωρα ενω βλεπεις τέλεια εφε, το αποτελεσμα ειναι απλα..χειροτερο... Γιατι πλεον δεν κανουν τις ταινιες με την βαρυτητα που τους αξιζουν αλλά πιο "αναλαφρες" για να περασει "ευχαριστα η ωρα".. Οταν εχει αγωνια και σε βαζει "μεσα" η ταινια, τρως αργα ποπ κορν ενω οταν ειναι αναλαφρη και με χαζογέλιο, τρως πιο γρηγορα και παιρνεις κι αλλο.. Μάλλον καπως ετσι εξηγειται...🙄 2
coffeex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Σαν κακή κωμωδία φαίνεται, ειδικά ο πρωταγωνιστής βαριέται να μιλήσει 🤬 κάκιστο το casting ... 1
Undertaker25 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω πως αυτή η εικόνα τα λέει όλα. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε... ΥΓ. Tο ότι το Hollywood έχει πλεον θέμα με αυτό που λέμε "toxic masculinity" δεν αποτελεί νέο για αρκετούς. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ακριβως... Ολα πλεον αναλαφρα σαν χαζοκωμωδιες... Αντι να φτιαξουν κατι που να απαγορευεται για καρδιακους, αυτοι πλεον φτιαχουν κατι που απαγορευεται για σοβαρους...(Καραγκιοζιλικια δηλαδη..) ΥΓ. Εκει ειδικα που ο χαζοσκυμμενος χαζογελαει με τον μικρο...Ειναι που ανατριχιαζεις εντελως... Πλεον πριν κοιμηθω θα κοιταζω κατω απο το κρεββατι μου...😂 Τους αλητες...Παλι καρδιακους θελουν να μας κανουν...😋 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 3
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Τι μαλακια θα δούμε πάλι ποιος ξέρει. Τα έχουν καταστρεψει όλα πια. 2
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ταινιες επρεπε να απαγορευτει δια νομου να βγουν σικουελ και ριμεικ κτλ. Και τα 2 θριλερ-περιπετειες φαντασιας. Το 1ο alien του 78 και το predator. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα