Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, ADHD είπε Και μονο που ο σκηνοθέτης έπαιζε στο πρώτο predator και εχει τουλάχιστον ενα blockbuster στο ενεργητικό του οπως και αν ηταν αυτο τι στο καλο ποσο θάλασσα να τα κάνει?? Προφανώς οι καιροί αλλάζουν και δεν μπορεί να περιμένεις testosterone overdose και one liners αλλα οκ οπως ειπα ας βγει watchable και ολα καλα.. Το trailer δεν απλα δεν. Τωρα μακαρι να μας διαψευσει θελω πολυ να δω ενα σωστο predator με την αγωνια και τον φοβο που σου προσφερε το πρωτο.
Raptorex Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Yστερα από 5 ταινίες με predator το franchise δεν έχει πια για εμένα το ίδιο ενδιαφέρον.Μακάρι η ταινία να βλεπεται.
7nisiotis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Λίγο περισσότερο backstory στην ιστορία/πολιτισμό των Predators θα θελα να δω. 1
W0zzAp Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα η μονη ταινια που μου αρεσε απο αυτο το franchise ηταν η πρωτη(και λιγο το AvP) ολες οι αλλες μου φανηκαν μετριες και κακες.Για αυτην δεν θα κρινω απτο trailer θα περιμενω να το δω αλλα προφανως δεν περιμενω πολλα. Επισης απο ονομασιες το franchise σκιζει Predator-Predator 2-Predators-The Predator Μετα τι θα εχει The Predator 2 ή The Predators Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από W0zzAp
dekulinkgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μολις πηρα χαμπαρι οτι βγηκε teaser.Μακαρι να μην το εβλεπα..... Φαινεται αθλιο δυστηχως....
Shadows Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Ξυλικι no gravity αλα ντισνευ να μην ειναι και οτι θελει ας βγει.
_Theo_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στις 10/5/2018 στις 10:54 ΜΜ, W0zzAp είπε Εμενα η μονη ταινια που μου αρεσε απο αυτο το franchise ηταν η πρωτη(και λιγο το AvP) ολες οι αλλες μου φανηκαν μετριες και κακες.Για αυτην δεν θα κρινω απτο trailer θα περιμενω να το δω αλλα προφανως δεν περιμενω πολλα. Επισης απο ονομασιες το franchise σκιζει Predator-Predator 2-Predators-The Predator Μετα τι θα εχει The Predator 2 ή The Predators Απο τους τίτλους των τελευταίων ταινιών φαίνεται ότι κανένας σκηνοθέτης δεν θέλει να πάρει την ευθύνη ενός σίκουελ. Απο εκεί να καταλάβεις πόση εμπιστοσύνη είχαν στο δημιούργημα τους. Για μένα αρκεί η νέα ταινία να είναι καλύτερη απο το "Predators" του 2010, το οποίο ήταν άθλιο, έχω χαμηλές προσδοκίες.
d3monhunter Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Γενικότερα νομίζω ότι το franschise είναι στο μεταίχμιο του να γίνει ένα διαμάντι ή να γίνει άλλο ένα σκουπίδι sci-fi. Θα συμφωνήσω ότι το trailer ήταν μια απογοήτευση.
KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 το παιδακι θα τα βαλει με το Predator? Spoiler You saying that Blain and Hawkins were killed by a fucking lizard? That's a bullshit psyche job. There's two to three men and a kid out there at the most. Fucking lizard.
Raptorex Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μπορεί ο predator να αποδειχθεί ο καλός της ταινίας και να υιοθετήσει το παιδάκι
Raptorex Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πίστευα ότι θα μπορούσε ο predator να έχει ρόλο anti-hero στη ταινία.Σώζει το παιδάκι που βρήκε τη πανοπλία του από τους κακούς στρατιωτικούς/επιχειρηματίες που θέλουν να το σκοτώσουν για να αποκτήσουν την εξωγήινη τεχνολογία.Ύστερα από το predators με τα παλτά για ήρωες πίστευα ότι εφόσον δεν υπάρχει πρωταγωνιστής ικανός να πείσει το κοινό ότι μπορεί να νικήσει τον predator το να κάνουν το predator anti-hero θα ήταν ένα ενδιαφέρον twist.Predator saves the day. Mπήκα στο νετ διάβασα λεπτομέρειες για τη πλοκή οπότε άκυρη η θεωρία μου. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Raptorex
KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 κατι τετοιο εχει συμβει στα Dark Horse comics, οπου σε αρκετες ιστοριες τον ειχαν ως αντι-ηρωα.
-WISE- Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το καλοσκεφτείτε οι Yautja δεν είναι κακοί με την έννοια των κακών που βλέπουμε στις ταινίες. Είναι ένα πιο εξελιγμένο είδος που κυνηγάει για σπορ. Σκεφτείτε δηλαδή τους ανθρώπους να πηγαίνουν για κυνήγι ελαφιών. Δεν σημαίνει ότι τα ελάφια είναι αντίπαλοι των ανθρώπων. Μέσα στις ταινίες, άλλωστε, έχει δείξει στιγμές που παρατάει το θύμα του αν δεν έχει να του προσφέρει κάποιο "τρόπαιο" της προκοπής ενώ στο AvP συμφιλιώνεται με τους ανθρώπους. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από -WISE-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα