Προς το περιεχόμενο

Predator (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελές Σφαίρες με τα 1000 μιας και θα ευχαριστηθείς την ταινία και θα γελάσεις, με το Predator θα θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου.

• Like 1
  • Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ThReSh είπε

Το αστείο με την περιτομή σε άστεγο δεν ήταν άσχημο. 😛

Και εμένα από όλη την ταινία ήταν το μόνο που μου έμεινε.Ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ δυστυχώς (σε δύο δόσεις διότι το πρώτο βράδυ με πήρε ο ύπνος στα 50 λεπτά).

Το μόνο που μου ψιλοάρεσε ήταν η σκηνή

που ξυπνάει ο predator στο lab και τους ξεκάνει όλους συνοπτικά

και η ατάκα του Jane "fuck my face with an aardvark"

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2018 στις 6:48 ΜΜ, Wayward είπε

Το είδα και εγώ δυστυχώς (σε δύο δόσεις διότι το πρώτο βράδυ με πήρε ο ύπνος στα 50 λεπτά).

Το μόνο που μου ψιλοάρεσε ήταν η σκηνή

Απόκρυψη περιεχομένων

που ξυπνάει ο predator στο lab και τους ξεκάνει όλους συνοπτικά

και η ατάκα του Jane "fuck my face with an aardvark"

Αν όλη η ταινία ήταν γυρισμένη με αυτόν τον τρόπο, τότε θα μιλάγαμε για μία τελείως διαφορετική ταινία! Ήταν λες και πήραν άλλους συντελεστές για να γυρίσουν εκείνη την σκηνή και άλλους για όλη την υπόλοιπο έργο!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιό ανεγκέφαλο remake με τόσο προσβολή στην ταινία σταθμός δεν νομίζω να υπάρχει....δηλαδή ποιός παραγωγός πέταξε έτσι χαλαρά τα λεφτά του ...κυριολεκτικά αναρωτιέμαι...σενάριο του στυλ...μήπως με πήρε ο ύπνος κάποια στιγμή.....το κλασικό παιδάκι θαύμα....ο σουπερ ντουπερ ήρωας που επιβιώνει απο τα πάντα...το υβρίδιο Λάσι+Πλούτο (EDIT Μόλις βρήκα στο Imdb την σωστή αντιστοιχία....Predator Dog = ScoobyDoo ...νομίζω ότι και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της ταινίας κάπως μοιάζουν )σε έκδοση Predator....εκρήξεις απλώς για να υπάρχουν...τα πλέον χαζά κωμικά στοιχεία....τρελλοί που όποτε βολευε ήταν τρελοί όποτε βολευε σουπερ στρατιώτες ..και μέ εξτρα σάλτσα του τύπου μάντεψε τι κάνω τα βράδια....κακοί που έπρεπε να πεθάνουν απλώς γιατί είναι οι "κακοί" με την υποσημείωση ...για πιο ακριβώς λόγο ήταν τόσο κακοί και εντέλει πως τους βάφτισαν κακούς ...δεν γινόταν κατανοητό..μάλλον ο σεναριογράφος έπαθε 2 -3-4 εγκεφαλικά και το ξανάπιανε στο χαλαρό....ηθοποιοί που κάλιστα θα στεκόντουσαν σε μια ρομαντική κομεντί...και φυσικά άπειροι αθώοι/ηρωες/κακοί που απλώς πέθαιναν ...έτσι για να γεμίζει το πλάνο....και φυσικά το πλέον άστοχο Happy end με υποσχέσεις για νο2..3..4..5 αναλόγως πόσα κορόίδα παραγωγοί βρεθούν....

Στις 2/12/2018 στις 3:02 ΜΜ, Mesqal είπε

Στο τελος περιμενα να βγει ο κλωνος του Σβαρτσενεγκερ απ την καψουλα 😁

Μήπως έβαλες 1 "ν" παραπάνω απότι έπρεπε...:)...και το "λ" να πάει λίγο πιο πίσω....

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι πολλοι ειχαν εναποθεσει της ελπιδες τους στον Shane Black να αναβιωσει το franchise με μια καλη ταινια που θα ηταν κοντα στο πνευμα του πρωτοτυπου, επειδη υποτιθεται εγραψε το σεναριο της αυθεντικης. μονο που δεν το ειχε γραψει εκεινος, τον ειχαν φερει να φρεσκαρει λιγο τους χαρακτηρες, να βελτιωσει τους διαλογους και να βαλει λιγο χιουμορ μεσα. και μετα το φιασκο με το IM3, ηταν φανερο οτι ο τυπος μονο για καφρικες διακωμωδησεις του genre cinema ηταν ικανος.  εφερε και τον αλλο τον αποτυχημενο φιλο του που εφτιαξε το Night of the Creeps να τον βοηθησει στην παραγωγη , και εδεσε το γλυκο. κατι ηξερε ο Arnold και αρνηθηκε να συμμετασχει οταν του το ζητησαν. 

τωρα περιμενουμε για το επομενο reboot σε καμια δεκαετια. ισως το πετυχουν τοτε.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ!

Μόνο το πρώτο και μόνο Arnold!😎

51u4Bccu8wL._SX425_.jpg

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 5
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το είχε εχτές ο Σκάης. Για παιδικό, πολύ καλό.
Μάλιστα στη μετάφραση, εκεί που κοπιάρει την φράση, get the choppers, η μετάφραση λέει για ελικόπτερο και σκάνε μύτη οι μηχανές.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Το είχε εχτές ο Σκάης. Για παιδικό, πολύ καλό.
Μάλιστα στη μετάφραση, εκεί που κοπιάρει την φράση, get the choppers, η μετάφραση λέει για ελικόπτερο και σκάνε μύτη οι μηχανές.

Σκουπιδι απο τα λιγα ναι.Την ειχα δει και ξεχασα και να κανω κριτικη τοσο κακη ηταν. 3/10 και πολυ ηταν κριμα γιατι αυτη του 1987 παραμενει κλασικη και αυτη του 2010 δεν ηταν κακη.

• Like 2
Δημοσ.

Του 2010 που πολλοί είχαν βγει με τσουγκράνες κραξιματος φαντάζει ταινιαρα σε σχέση με αυτό το έκτρωμα του 2018.

Υ.Γ. του 2010 μαρεσε 

Του 1987 δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι MUST WATCH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...