Προς το περιεχόμενο

Predator (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Σκεψου καταντια.....

Αλλο ενα ωραιο παλιο πραγμα που βανδαλισαν στον βωμο του εκσυγχρονισμου και του κερδους...

Κι αποδεικνυεται περιτρανα για ακομη μια φορα οτι δεν κανουν τα εφε την ταινια....

Πραγματικα παντως ευτυχως που ερχονται αυτες οι πατατες για να μας θυμισουν-υπενθυμισουν το ποσο ταινιαρες ηταν οι παλιοτερες..

Και ανεβαινουν ακομα περισσοτερο σαν παλιες και ξεχασμενες...

Γιατι πολλοι νεοτεροι απο περιεργεια θα καθησουν να δουν τις παλιες και θα διακρινουν το τι ηταν και τι καταντησανε..

Μην πούνε οι νεότεροι "σιγά μην δω τα παλιά αν είναι να είναι σαν και αυτό και χωρίς εφέ της προκοπής", φοβάμαι. 😛

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 hours ago, ZELOMOTH said:

Αρα περιμενουμε για πιτσα μπυρα και σπιτι και τον θείο απ το Σικάγο?😋

Έχω την εντύπωση οτι ο θείος το έχει ήδη φέρει από το Σικάγο. Για τσέκαρε μία στα μπαγκάζια του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Τώρα αυτό που μένει είναι να είναι παρόμοια βλακεία και το "Terminator" (από τις αγαπημένες μου ταινίες). Πλήρης απογοήτευση.

Το εχουν ηδη ρημαξει και αυτο απο την προηγουμενη ταινια (και απο πιο πριν βασικα)

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έχω την εντύπωση οτι ο θείος το έχει ήδη φέρει από το Σικάγο. Για τσέκαρε μία στα μπαγκάζια του.

Οχι ρε σε κάμερες και τέτοια.. Θελει λιγο καιρο να βγει οπως πρεπει...

Τις ταινιαρες πρεπει να τις απολαμβάνουμε!😋

2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Τώρα αυτό που μένει είναι να είναι παρόμοια βλακεία και το "Terminator" (από τις αγαπημένες μου ταινίες). Πλήρης απογοήτευση.

Πότε θα βγει επόμενο terminator? Ψοφάω για εξολοθρευτη ρε..

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, ZELOMOTH said:

Εγώ που τσέκαρα τα μπαγκάζια WEB-DL βρήκα σε πολύ καλή ποιότητα. Προφανώς ΔΕΝ θα σου έλεγα κάμερες/κινέζικους υπότιτλους κτλ :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Εγώ που τσέκαρα τα μπαγκάζια WEB-DL βρήκα σε πολύ καλή ποιότητα. Προφανώς ΔΕΝ θα σου έλεγα κάμερες/κινέζικους υπότιτλους κτλ :P

pm please

Δημοσ.

False Alarm. Που να ξέρω εγώ οτι άλλο το Alien Predator, άλλο το The Predator (που στο IMDB το δείχνει να κυκλοφορουν ίδια περίοδο).My mistake και τσαμπα 6GB κατέβασμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

False Alarm. Που να ξέρω εγώ οτι άλλο το Alien Predator, άλλο το The Predator (που στο IMDB το δείχνει να κυκλοφορουν ίδια περίοδο).My mistake και τσαμπα 6GB κατέβασμα.

Ακριβως αυτο θα σου ελεγα.. Το ειδα κι εγω αυτο και με παραξενεψε το οτι λεγεται alien predator.. Αλλα τι αγχωνεσαι? Μαλ@κία το ενα , το ιδιο και το άλλο! Εγω θα τα δω και τα 2!😋

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Από εκείνη την εταιρεία που βγάζει σκόπιμα lower budget εκδόσεις από blockbusters; :P

Μάλλο κατι τετοιο... Οπως την αλλη φορα που εβλεπα το earthqake (νομιζω) και στα μισα της ταινιας καταλαβα οτι ηταν άλλη ιδια μαλ@κια..

Οπως και ο πόλεμος των κόσμων νομιζω με τον  Τομ Κρουζ κτλ..

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Web DL ή έστω HDRip HC λογικά προς Νοεμβρίου μέσα θα έχουμε. 

Καποιες φορες τα βγαζουν και μετα απο καναν μηνα.. Αλλες εχει τυχει και 3 μηνες.. Θα δειξει..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μάλλο κατι τετοιο... Οπως την αλλη φορα που εβλεπα το earthqake (νομιζω) και στα μισα της ταινιας καταλαβα οτι ηταν άλλη ιδια μαλ@κια..

Οπως και ο πόλεμος των κόσμων νομιζω με τον  Τομ Κρουζ κτλ..

Καποιες φορες τα βγαζουν και μετα απο καναν μηνα.. Αλλες εχει τυχει και 3 μηνες.. Θα δειξει..

Ναι καμιά φορά. Πχ η σαχλαμαριτσα το MEG βγήκε ήδη, όπως και το FIRST PURGE

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Βολεψου μέχρι να βγει 

summer_glau_12.jpg

76821135028245bbb3b4b178d9c6f98e.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Βολεψου μέχρι να βγει 

summer_glau_12.jpg

76821135028245bbb3b4b178d9c6f98e.jpg

Τη πρώτη κυρίως τη βόλευα άνετα! ;)

3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Ιούλιο του 2019 αν δεν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...