Προς το περιεχόμενο

Predator (2018)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι fan αλλα πραγματικά ειχε μονο μερικά "καλα" σημεια, αφου τελειωσε δεν μου ειχε μείνει τίποτα εκτος απο μια επιθυμία να δω το original (για 999999999 φορα :P ). Καλύτερα να αφησουν το franchise στην ησυχια του γιατί προφανώς δεν τραβάει ούτε σαν guilty pleasure πλέον.

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα , χωρίς να έχω δει την ταινία, το λάθος στο σενάριο ήταν που έβαλαν να πολεμάνε Predators με άλλους Predators (όπως στο προηγούμενο) έστω και αν αυτός είναι "enhanced". Μεγάλο foul αυτό. Αλλά είπαν να πρωτοτυπίσουν τρομάρα τους...

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 10:05 ΠΜ, Undertaker25 είπε

Το ότι επέκτεινε την μυθολογία του Predator είναι ένας από τους λόγους που το θεωρώ σχεδόν ισάξιο με το πρώτο και μακράν το δεύτερο καλύτερο Predator. Πολύ σκοτεινό και βίαιο και με φοβερό soundtrack. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πολλοί το μίσησαν τόσο. Και παρότι άλλαξε πρωταγωνιστή, ο Ντάνι Γκλόβερ στάθηκε εκπληκτικά στις απαιτήσεις του ρόλου.

επειδη δεν ειχε τον Αρνολντ, αλλα τον μαυρο "παππου" απο το Lethal Weapon. εμενα μου αρεσε ο Ντανι, ηταν buffed και badass. Και ειπε μια απο τα καλυτερες ατακες της σειρας.

το καλο ειναι οτι η ταινια εχει επανεκτιμηθει απο τους φανς, ειδικα μετα τις υπολοιπες βλακειες που βγαλανε.

5 ώρες πριν, tritonas00 είπε

και στο rt πατωσε

ειναι που θα ανασταινε το franchise o Shane. 😁

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Για μένα , χωρίς να έχω δει την ταινία, το λάθος στο σενάριο ήταν που έβαλαν να πολεμάνε Predators με άλλους Predators (όπως στο προηγούμενο) έστω και αν αυτός είναι "enhanced". Μεγάλο foul αυτό. Αλλά είπαν να πρωτοτυπίσουν τρομάρα τους...

Ναι αλλα αν ειναι να επεκτεινεις τη μυθολογια οπως λεει και ο Killik πρεπει να σκεφτεις και κατι διαφορετικο, το mano a mano το εκανε τελεια ο Arnold δεν τραβαει δευτερη φορα το ιδιο concept και οποιος και να το κανει θα ειναι χειροτερο. Χωρις να λεω οτι ηταν καλη ιδεα ο "enhanced predator" 

Καλα η σκηνη στο τελος και η ατακα ηταν για γελια εντελώς..

Επισης ο πρωταγωνιστης το πάλεψε να φανει badass δεν μπορω να πω αλλα δεν του βγήκε imo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@KilliK

Αν μπορούσα θα έβαζα 100 like σε αυτή τη σκηνή. Απίστευτη μουσική και το πως εμφανίζονται οι Predators είναι απλά ανατριχιαστικό. Και κερασάκι στη τούρτα, το πιστόλι του πειρατή Raphael Adolini, που το δώρισε στον Κυνηγό όταν πολέμησαν μαζί εναντίον της συμμορίας του που τον πρόδωσε για να του κλέψουν το θησαυρό.

Γι' αυτό έχω πει ότι το "Κυνηγός 2" είναι ένα ακατέργαστο και υποτιμημένο διαμάντι.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις γύρισα από το σινεμά.

Πολύ μέτρια ταινία και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στον μύθο που έχει δημιουργήσει όλη η σειρά με τους κυνηγούς.

Μόνο εγώ ήμουν 99% σίγουρος στο τέλος ότι θα εμφανιζόταν

από την κάψουλα ένα alien

αλλά την πάτησα;

6/10 από εμένα στην ταινία.

12 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Εγώ ρε μάγκες δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα πάω να τη δω. Είμαι φανατικός του Predator αλλά στο IMDB λένε ότι είναι παπαριά ολκής. Σκέφτομαι να πάω με ένα φίλο την ημέρα που θα έχει τη προσφορά η Cosmote (2 εισιτήρια στη τιμή του ενός)...

Αυστηρά με προσφορά να πας μόνο.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αρα περιμενουμε για πιτσα μπυρα και σπιτι και τον θείο απ το Σικάγο?😋

Εγώ θα το δώ μάλλον δεν κρατιέμαι. Αλλά αν κάνεις υπομονή σε κάνα 2 μήνες από τώρα θα στο φέρει ο θείος και σε 1080p rip κιόλας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο θείος ειναι ο καλυτερος! Δεν μας απογοητευσε ποτε!☺️

Πάντα ερχεται με τα χέρια γεμάτα!😋

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.

οταν ξεκινανε οι κριτικες με το "it's fun", καταλαβαινει κανεις αμεσως τι μεγαλη πατατα πρεπει ναναι. 😁

παντως στην αμερικη πατωσε.

• Like 4
Δημοσ.

Σκεψου καταντια.....

Αλλο ενα ωραιο παλιο πραγμα που βανδαλισαν στον βωμο του εκσυγχρονισμου και του κερδους...

Κι αποδεικνυεται περιτρανα για ακομη μια φορα οτι δεν κανουν τα εφε την ταινια....

Πραγματικα παντως ευτυχως που ερχονται αυτες οι πατατες για να μας θυμισουν-υπενθυμισουν το ποσο ταινιαρες ηταν οι παλιοτερες..

Και ανεβαινουν ακομα περισσοτερο σαν παλιες και ξεχασμενες...

Γιατι πολλοι νεοτεροι απο περιεργεια θα καθησουν να δουν τις παλιες και θα διακρινουν το τι ηταν και τι καταντησανε..

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα αυτό που μένει είναι να είναι παρόμοια βλακεία και το "Terminator" (από τις αγαπημένες μου ταινίες). Πλήρης απογοήτευση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Τώρα αυτό που μένει είναι να είναι παρόμοια βλακεία και το "Terminator" (από τις αγαπημένες μου ταινίες). Πλήρης απογοήτευση.

Σιγουρακι.

SJW, feminist στοιχεία πού εχει δείξει ως τώρα αποτελούν ήδη το C4 στα θεμέλια του franchise, όπως έχουμε ξαναπεί και στην ίδια τη κοινωνία.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...