Codebot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γειά σας insomniacs! Είμαι από Θεσσαλονίκη και χρειάζομε έναν έμπυρο android developer για συνεργασία στην δημιουργεία του ακόλουθου project: Το app πρέπει να έχει live chat και video conference. Και ουσιαστικά θα λειτουργεί ως forum για απορίες που μπορεί να λύσει κάποιος σχετικά με τα τεχνητά μέλη που έχουν αγοράσει ή θέλουν να αγοράσουν. Το web κομάτι θα γίνει απο εμένα. 500-1000€. Τιμή σιζυτίσιμη δέν γνωρίζω και πολλά ακόμα πρέπει να γίνει συνάντιση με τον εργοδότη.
flienky Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 500 - 1000 ευρω δεν πας πουθενα ειναι υπερβολικά λιγα. Θες φορυμ, live chat και video conference (!) με 500-1000, δεν γινεται.
tsofras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Υπολόγισε και ένα άτομο για ορθογραφικό έλεγχο 7
ZAKKWYLDE Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Με 500 ευρώ ούτε start to PC δεν γίνεται.
Codebot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 500 - 1000 ευρω δεν πας πουθενα ειναι υπερβολικά λιγα. Θες φορυμ, live chat και video conference (!) με 500-1000, δεν γινεται. Για συζητηση θα παμε πρώτα. Η τιμή αλλάζει. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Ενδιαφέρεσε? Με 500 ευρώ ούτε start to PC δεν γίνεται. Τιμή συζιτίσιμη. Δεν τα κανονίζω εγώ αυτα πρέπει να μιλήσουμε με τον εργοδότη.
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για τι συζήτηση μιλάς; Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα μπλέξει σε μία δουλειά που α)Ο εργοδότης δεν δίνει ακριβή περιγραφή του τι θέλει β)Ο απεσταλμένος του δεν ξέρει να γράφει ελληνικά σαν άνθρωπος γ)Tο budget είναι τόσο χαμηλό που ακόμα και με συζήτηση να ανέβει, πάλι χαμηλό θα είναι. Anyway, υπάρχουν αγγελίες και job boards για αυτό που ζητάς... Μάθε τι θες και γράψε κάπου αλλού. 2
Codebot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για τι συζήτηση μιλάς; Ποιός σοβαρός άνθρωπος θα μπλέξει σε μία δουλειά που α)Ο εργοδότης δεν δίνει ακριβή περιγραφή του τι θέλει β)Ο απεσταλμένος του δεν ξέρει να γράφει ελληνικά σαν άνθρωπος γ)Tο budget είναι τόσο χαμηλό που ακόμα και με συζήτηση να ανέβει, πάλι χαμηλό θα είναι. Anyway, υπάρχουν αγγελίες και job boards για αυτό που ζητάς... Μάθε τι θες και γράψε κάπου αλλού. Α) Με τον εργοδότη θα γίνει συνάντηση αύριο. Απλά πρέπει να έχω έναν android developer πρώτα. Β) Στη θέση σου θα με ενδιέφεραν οι γνώσοις και η ομαδικότητα του απεσταλμένου και όχι τα ελλινικά του. Γ) Δεν το ξέρεις αυτό
Predatorkill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κανε code ενα bot να γραφει για σενα πρωτα και βλεπουμε.
Codebot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κανε code ενα bot να γραφει για σενα πρωτα και βλεπουμε. Θες να περνάει και το captcha?
Προτεινόμενες αναρτήσεις