Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ελπιζω να ειμαι οκ στο θεμα που το γραφω. Εχω τα Behringer B2031A Truth, τα οποια ειναι active (αλλα ΔΕΝ εχουν καποια ρυθμιση εντασης ηχου), και θα ηθελα να κανω μια συλλογη απο δισκους βινυλιου. για αυτο το λογο ψαχνω για ενα πικαπ αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. δεν ξερω πως θα μπορεσω να συνδεσω τα ηχεια μου με τον οικονομικοτερο-αποδοτικοτερο τροπο, εκμεταλλευοντας το γεγονος οτι ειναι αυτοενισχυομενα. χρειαζομαι προενισχυτη; ενισχυτη; τι; ενα παιδι μου ειπε πως θα μπορουσα να παρω μια κονσολα για προενισχυση λυνοντας ετσι αυτοματως και το προβλημα της εντασης του ηχου αφου ρυθμιζεται ευκολα απο εκει. στους περισσοτερους προενισχυτες δεν βλεπω ρυθμιση εντασης και αφου ενισχυτη δεν χρειαζομαι, κοιταω την εναλλακτικη της κονσολας. γινεται; ενδεικτικα το μπατζετ ειναι περιπου 300 ευρω (το οποιο θα μου αρεσε να μεινει οσο πιο χαμηλα γινεται ) για πικαπ και οτι αλλο χρειαστω, συνολικα. οποιαδηποτε προταση/ιδεα, θα με βοηθουσε, απλα δεν θελω σε καμια περιπτωση να χρειαστω αλλα ηχεια. οι απαιτησεις μου αλλωστε δεν ειναι και πολυ υψηλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα