driver4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κατόπιν παραγγελίας,στα 60€ το βλέπω στο public, δεν βρίσκω πληροφορίες, αν κάποιος το έχει ας μας πει αν αξίζει, η σύνδεση στην TV γίνεται με οπτική ίνα. Το control δουλεύει με LG τηλεοράσεις για τον χειρισμό της TV. Απο το newsletter του e-shop http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-170217_42716.html?&utm_campaign=newsletter170217&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other Το προιόν : http://www.e-shop.gr/lg-swh1-subwoofer-black-p-PER.707587?utm_campaign=newsletter170217&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-ixeia+home+audio&utm_content=2.7-lg+swh1+subwoofer+black SWH1.DEUSLLK_GREEK_MFL69530303_1.pdf
default Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κανενα review για το προιον. Υποτιθεται συνδεεται με οπτικη και πρεπει να υποστηριζεται παραλληλη μεταδοση ηχου απο την τηλεοραση και δεν ξερω αν η δικια μου τηλεοραση η γενικα ποια μοντελα το υποστηριζουν αυτο. Και αυτο ειναι και αποτρεπτικος παραγοντας για τη αγορα του προς το παρον. 1
driver4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Όπως τα λες, δεν υπάρχουν πληροφορίες, η δική μου LG έχει οπτική ίνα αλλά περί ταυτόχρονης μετάδοσης δεν νομίζω. Άσε που είναι εξαετίας. Ωραία θα ήταν για καμιά μπαλίτσα. Το θέμα είναι, να κάνω το πειραματόζωο...θα το σκεφτώ.
default Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν κανει μονο για LG, δυστυχως δεν μπορω να βρω την λιστα με τα συμβατα μοντελα. 1
driver4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτές είναι οι μάλλον οι συμβατές, θα δουλεύει με τις υπόλοιπες που έχουν οπτική ίνα;Δεν έχω ιδέα...
Avatar_GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το έχουν και τα public. Έχει γράψει και αξιολόγηση κάποιος: "Επιβεβαιωμένος αγοραστής Θετικά σημεία+ Γεμιζει ένα μικρο δωμάτιο με μπασο Αρνητικά σημεία− Δυστυχώς χρειάζεται συνέχεια ρύθμιση για να έχεις σωστό ηχο" Πιστεύω καλύτερα να ψάξετε για μια φτηνή soundbar η φτηνά ηχεία, θα βγάζουν πολύ καλύτερο ήχο...βέβαια στα 32 ευρώ δεν βρίσκετε τίποτα....
default Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον, εχω μια Samsung UE48H5000 (κυκλοφοριας 2014, αρα οχι τοσο παλια) και συμφωνα με την Samsung δεν υποστηριζει ταυτοχρονη μεταδοση ηχου. Δυστυχως ζουμε σε "πτωχους" καιρους και οσο κι αν θα ηθελα να πειραματιστω με κατι τετοιο ακομα και τα 32 ευρω δεν θα ηθελα να τα δω να μαζευουν σκονη στην αποθηκη λογο ασυμβατοτητας με την τηλεοραση (και δεν εχω ιδεα τι αλλο διαολο χρησιμοτητα θα ειχε το προιον περα απο αυτη).
dimyok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον, εχω μια Samsung UE48H5000 (κυκλοφοριας 2014, αρα οχι τοσο παλια) και συμφωνα με την Samsung δεν υποστηριζει ταυτοχρονη μεταδοση ηχου. Δυστυχως ζουμε σε "πτωχους" καιρους και οσο κι αν θα ηθελα να πειραματιστω με κατι τετοιο ακομα και τα 32 ευρω δεν θα ηθελα να τα δω να μαζευουν σκονη στην αποθηκη λογο ασυμβατοτητας με την τηλεοραση (και δεν εχω ιδεα τι αλλο διαολο χρησιμοτητα θα ειχε το προιον περα απο αυτη). Samsung UE49KU6100 και πάσο - δεν πρέπει να παίζει και δεν το ρισκάρω .
driver4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 40w σορυ αλλα παω πασο Με ένα τριαντάρι - αν παίζει στις τηλεοράσεις που ανέβασα - τι ήθελες, να βγάζει 1000w;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα