redxaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 re paidia xserei kaneis kanena programa na stelnw fax apo to pc?kai episis an xserei kanena programataki kaneis sas gia na pernw til apo to pc....aa exw mia isdn 64..opios mporei as voithisei re paidia...efxaristw prokatavolika :?:
redxaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 vasika psaxnw kapio free programa(min plirwsw oso kanei ena fax) exete kati sto mialo sas????????????? episis:kamia protasi gia call from pc?
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αν έχεις XP αυτά έχουν δικό τους πρόγραμμα και δουλεύει μια χαρά. Αλλά για να ρωτάς ίσως να μην έχεις XP.
redxaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 xp exw alla den xserw pio einai..tha to psaxsw twra amesws
redxaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 xp exw alla den xserw pio einai..pws legete ??kai ti prepei na kanw?
wert Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Πήγαινε πίνακα ελέγχου :arrow: προσθαφαίρεση προγραμμάτων :arrow: προσθαφαίρεση στοιχείων των windows. Θα το δείς εκεί στο τέλος. Επέλεξέ το και κάντο εγκατάσταση. Φυσικά θα σου ζητήσει το cd άρα έχετο δίπλα σου. :wink:
jeankoyg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Για κλήσεις από το PC στη εκτέλεση δώσε dialer είναι το πρόγραμμα για κλήσεις που εχουν τα WinXP (εγώ έχω XP Pro Eng.) Πρόσεξε μην τρέξει κανένα άλλο πονηρό dialer που μπορεί να βρεθεί στο δίσκο σου. Το Phone Dialer των XP βρίσκεται στο φάκελο C:\Program Files\Windows NT\
ekkli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Για κλήσεις από το PC στη εκτέλεση δώσε dialerείναι το πρόγραμμα για κλήσεις που εχουν τα WinXP (εγώ έχω XP Pro Eng.) Πρόσεξε μην τρέξει κανένα άλλο πονηρό dialer που μπορεί να βρεθεί στο δίσκο σου. Το Phone Dialer των XP βρίσκεται στο φάκελο C:\Program Files\Windows NT\ έχω μικρόφωνο, συνεργάζεται με το dialer των win κ μπορώ να κάνω κανονικές κλήσεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.