_Gikoskos_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μιλάς πολύ αφηρημένα και χωρίς κώδικα είναι πολύ δύσκολο να βγάλω νόημα από αυτά που λες. Ωστόσο κάποια πράματα. Αρχικά, το bubblesort δεν είναι καθόλου καλή επιλογή σαν αλγόριθμος για να το χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε. Η μόνη του χρήση είναι στα σχολεία ώστε να καταλαβαίνουν τα παιδιά το πρόβλημα της ταξινόμησης, και στην αλγοριθμική ανάλυση ως παράδειγμα χείριστης περίπτωσης αλγορίθμου ταξινόμησης (μην πει κανείς για bogosort). Αν θες να κάνεις sort λίστα με strings, κατά την γνώμη μου ένας πολύ δυνατός αλγόριθμος είναι το radix sort καθώς έχει σχεδιαστεί για να κάνει sorting ακριβώς τέτοιου τύπου δεδομένα (έχει δύο εκδοχές, την LSD και MSD, αλλά και οι δύο παράγουν το ίδιο αποτέλεσμα στο τέλος). Επίσης εδώ Ωραία πές μας πώς θα φύγουν μέσα απο το if loop μου οι συνθήκες [ (A&&Β) || (B&&A) || (C&&D) || (D&&C) ] ... Εχει ξαναρωτηθεί η ίδια απορία.. ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί το A&&B με το B&&A (και το C&&D με το D&&C) είναι το ίδιο πράμα. 1
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ΟΚ θα το ψάξω.. Ψευδοκώδικα έγραψα.. δέν είναι ίδιο όπως το έχω στο πρόγραμμά μου.. δηλαδή έχεις το Γιάννη και το Γιαννάκη που είναι το ίδιο πράγμα αλλά πρέπει να τους τσεκάρεις ξεχωριστά στο loop.. Δέν βρίσκω regular expression που να μου τσεκάρει κάθε String ξεχωριστά όπως τρέχει ο counter άν είναι πχ o Γιαννης.. Δηλαδή άμα κάτσω και κάνω Pattern και Matcher για το κάθε String που ψάχνω ξεχωριστά δέν κερδίζω κάτι... την τρέλα μου μέσα..
Predatorkill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μας απαντησες, πες μας δυο λογια για τις if loops. Τι ειναι ακριβως; παρεθεσε μας μια.
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μας απαντησες, πες μας δυο λογια για τις if loops. Τι ειναι ακριβως; παρεθεσε μας μια. Εχεις ένα ArrayList από χρώματα και πρέπει να σβήσεις τα αντίθετα άσπρο-μαύρο, μαύρο-ασπρο, κόκκινο-μπλε κ.ο.κ και να πάρεις ένα ArrayList με τα υπόλοιπα που σου περισεύουν για να ζωγραφίσεις.. κατι τέτοιο προσπαθώ να κάνω αλλά με έξυπνο κώδικα.. όχι φλαγκάκια, if loop με λογικούς τελεστές και έτσι.. κάτι με functional programming για να είναι όμορφο.. με JavaScrict γίνεται στο πίτσ φιτίλι βέβαια αλλά εγώ το θέλω σε Java
flienky Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ειναι φουλ τρολλ ή το παιδι εχει μειον άπειρο μεταδοτικότητα
kostaszabos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ποιές είναι οι πιό συνηθισμένες ασκησούλες (γράψιμο κώδικα) που βάζουν οι εταιρίες σε junior προγραμματιστές? πχ σου λένε φτιάξε μου ένα απλό SPA με οποια τεχνολογία JavaScript θές που να συνδέεται με ένα API και να σου φέρνει κάτι.. και σύ πρέπει να κάνεις στα γρήγορα κάτι σάν και αυτό ή αυτό ή σου λένε φτιάξε μου ψευδο-κώδικα για ένα αλγόριθμο που να κάνει κάτι συγκεκριμένο.. Δηλαδή να μπορούν να γίνουν σχετικά γρήγορα αλλά να μήν είναι της πλάκας..
kostaszabos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα εδω ένα που θέλει να κάνεις ένα κλώνο του twitter.. κλασική ερώτηση για συνέντευξη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα