kostaszabos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορεί να εντοπίσει κάποιος την ΙΡ μας άν κάνουμε full screen τον browser? Μπήκα προχτές σε ένα Tor browser απο το Kali linux σε ένα VMWare και μου έβγαλε μιά προειδοποίηση.. και ψιλοχάθηκα..
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό στο λέει επειδή θα ξεχωρίζει το μέγεθος του παραθυρου σου απο αυτό των περισσοτερων επισκεπτων. Αν πχ μεγιστοποιησεις το παραθυρο και μπεις σε 4-5 site, θα μπορούν να καταλάβουν ευκολότερα οτι εισαι ο ιδιος γιατι εχεις το ίδιο διαφορετικό μεγεθος στο παράθυρο απο τους περισσότερους επισκέπτες. Ακόμα χειρότερα είναι αν αντί για μεγιστοποίηση αλλάξεις χειροκίνητα το μέγεθος του παραθυρου αφού εκεί το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο μοναδικό.
kostaszabos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 θα ποστάρω κι αλλες ενδιαφέρουσες απορίες εν καιρώ... ευχαριστώ για την απάντηση
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ίσως να είναι λιγότερες απ' όσες υπολογίζεις... 1
kostaszabos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 πόσο βαθιά χρειάζεται να μπεί ένας προγραμματιστής σε Δίκτυα για να δουλέψει απαιτητικά πρότζεκτς? CCNA αρκεί για το TCP/IP ή πρέπει να μπεί και σε advanced routing/switching πρωτόκολλα?
GeorgeGK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό στο λέει επειδή θα ξεχωρίζει το μέγεθος του παραθυρου σου απο αυτό των περισσοτερων επισκεπτων. Αν πχ μεγιστοποιησεις το παραθυρο και μπεις σε 4-5 site, θα μπορούν να καταλάβουν ευκολότερα οτι εισαι ο ιδιος γιατι εχεις το ίδιο διαφορετικό μεγεθος στο παράθυρο απο τους περισσότερους επισκέπτες. Ακόμα χειρότερα είναι αν αντί για μεγιστοποίηση αλλάξεις χειροκίνητα το μέγεθος του παραθυρου αφού εκεί το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο μοναδικό. Καποιο λινκ για να διαβάσω σχετικά με αυτά που λες μιας και μου φαινονται ενδιαφερον? Δεν εχω καμια ιδεα σχετικά με τορ κλπ βεβαια.
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Έστω ότι έχω ένα Collection με αντικείμενα και κάποια από τα αντικείμενα αλληλοεξουδετερώνονται με κάποια σχέση μεταξύ τους.. ένα παράδειγμα είναι το Maps reduction για να βρείς το πιό σύντομο δρόμο.. Παίρνω εγώ τώρα στην αρχή ένα τυχαίο σύνολο και το βάζω στο collection μου και θέλω να να φτιάξω μιά συνάρτηση που να μου δίνει το πιό απλό αποτέλεσμα.. Τί κατηγορία αλγόριθμος είναι ο καλύτερος για τέτοια δουλειά?
najinblue3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δεν καταλαβα ακριβως, γινε πιο αναλυτικος, τι εννοεις απλο αποτελεσμα, συνολο απο τι δεδομενα ?
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν επανέρχομαι.. Εχω ένα collection με στριγκάκια που θέλω να τους βάλω μιά σχέση ώστε να αλληλοακυρώνονται ανά ζεύγη πχ ασπρο-μαύρο (αντίθετα χρώματα) και να μου μένουν τα υπολοιπα που περισεύουν... Τα ArrayList και bubble sorting αλγόριθμο είναι η καλύτερη επιλογή? πώς θα φτιάξω "τακτοποιημένα" τις σχέσεις των αντιθέτων για να τρέχει το λουπάκι για το κάθε στρινγάκι ξεχωριστά? Δέν ψάχνω μιά οποιαδήποτε λύση.. ψάχνω την καλύτερη!!! Λοιπόν το έχω φτιάξει και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ απλά σας ρωτάω μήπως μου πείτε καμιά ιδέα με καλούδια απο Java 8 για να το κάνω μοντέρνο..
Predatorkill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν το έχω φτιάξει και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.. Σε ποσο δηλαδη; εγω ειμαι αργος στο copy paste, θελω να δω πως τα καταφερνουν οι αλλοι.
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποσο δηλαδη; εγω ειμαι αργος στο copy paste, θελω να δω πως τα καταφερνουν οι αλλοι. Ωραία πές μας πώς θα φύγουν μέσα απο το if loop μου οι συνθήκες [ (A&&Β) || (B&&A) || (C&&D) || (D&&C) ] ... Εχει ξαναρωτηθεί η ίδια απορία..
Predatorkill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 If (copypasta) { } Οριστε, φυγανε. απο το if loop μου οι συνθήκες... Πες μας λιγα λογια παραπανω για την if loop. Ανακαλυψες νεα γλωσσα;
kostaszabos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δεν σε νοιάζουν οι συνθήκες... έχεις σε ένα if loop AND (&&) statements που χωρίζονται απο OR (||) statements.. Αυτό πρέπει να το κάνω με regular expressions οπωσδήποτε γιατί θα μου την πούν.. δέν φαίνεται ωραίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα