Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κάθε πράγμα θέλει μυαλό για να το χρησημοποιήσεις  !! Και με την dslr αν δεν ξέρεις , βγάζεις χειρότερες και από τηλέφωνο ... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς γουστάρεις όλα σε ένα και με ποιότητα της πλάκας σε όλα. Φωτογραφίες μόνο με την dslr μου, όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Μουσική μόνο στον στερεοφωνικό ενισχυτή μου και τα ανάλογα ηχεία. Όπως βλέπεις, άλλοι κόσμοι.

Eχουμε και εμείς dslr, δεν είπα οτι θα βγάλεις φωτογραφία με το κινητό. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Οσο για τον ενισχυτή, πιστευω θα γνωριζεις τις τάσεις με τα dac(fiio dac) και την συνδεση με το τηλεφωνο. Τεσπα, εσυ μιλάς για σταθερή κατάσταση εγώ μιλώ για portable και σε βοηθητικό επίπεδο. 

• Like 1
Δημοσ.

Eιδες  σε τι σχολιο εκανα  quote ετσι?

Απλα  το κομπλεξ που εχεις δεν σε αφηνει να σκεφτεις καθαρα,δεν ειναι τιποτα θα το ξεπερασεις καποια στιγμη .

Σε αυτο απαντησα ,βλεπεις ειστε πολλοι αυτοι που εχετε  αυτο  το προβλημα ...

Ναι ειδα ποιο σχολιο εκανες quote, τι σχεση εχει αυτο; Αλλος εχει το κομπλεξ εδω μεσα που νομιζει οτι το iphone του ειναι porsche και δεν αφηνει thread για thread για να μας πει ποσο χαλια ειναι τα κινητα >300Ε και το ποσο μονοδρομος ειναι το iphone, δεν πατας και σε αλλο thread, αυτα θελουν και καποιες τεχνολογικες γνωσεις βλεπεις. 

Δημοσ.

Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά που κερδίζει από τη δουλειά του όπως θέλει.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Και εγώ γελάω με τις φωτογραφίες των κινητών, που νομίζετε ότι είναι φωτογραφίες. Μόνο για χρήση στα social media είναι. Όσο για τον "ελιτισμό", αν η επιδίωξη της ποιότητας είναι ελιτισμός, μέσα.

Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά hobby και διαφορετικές απαιτήσεις (είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε όχι). Ο περισσότερος κόσμος που βγάζει φωτογραφίες από smartphones είναι για social media ή για απλή καθημερινή (και σίγουρα όχι επαγγελματική -ή ίσως και χομπίστικη- χρήση). Πιθανόν επίσης επειδή δεν του περισσεύουν χρήματα και για να αγοράσει κάτι καλύτερο. Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος, αλλά το τι συμβαίνει. Έχω πχ. κι εγώ μια dslr αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να την κουβάλω κάθε μέρα μαζί μου στη δουλειά ή οπουδήποτε για να βγάλω την τέλεια φωτογραφία. Τότε θα βγάλω με το smartphone. Όταν χρειαστεί θα κουβαλήσω την dslr. Και είναι αρκετοί που λειτουργούν έτσι. Εσύ καλά κάνεις αν θες να επιδιώκεις σε κάθε στιγμή την ποιότητα, μπορεί να είναι το επαγγελμά σου, μπορεί να είσαι τελειομανής, μπορεί να είναι το "κόλλημα" σου (hobby) και είναι σεβαστό. Μην απαξιώνουμε όμως τους υπόλοιπους.

• Like 1
Δημοσ.

1 στους 2 χρήστες είναι γυναίκα...

Έτσι εξηγείται...

Δεν το λέω ρατσιστικά, αλλά η σχέση της μέσης γυναίκας με τη τεχνολογία είναι... κάπως απόμακρη... :-D ;)

Δημοσ.

1 στους 2 χρήστες είναι γυναίκα...

Έτσι εξηγείται...

Δεν το λέω ρατσιστικά, αλλά η σχέση της μέσης γυναίκας με τη τεχνολογία είναι... κάπως απόμακρη...

Τα γεγονότα σε διαψεύδουν.

• Like 3
Δημοσ.

Το κινητο εχει αντικατααστησει τον υπολογιστη...

Mονο gamers και επαγγελματιες θα αγοραζουν pc απο δω και περα.

Δεν ειναια τυχαιο που οσο παει πεφτει η αγορα ...

Δημοσ.

Το κινητο εχει αντικατααστησει τον υπολογιστη...Mονο gamers και επαγγελματιες θα αγοραζουν pc απο δω και περα.Δεν ειναια τυχαιο που οσο παει πεφτει η αγορα ...

Σε καμία περίπτωση το κινητό δεν έχει αντικαταστήσει τον υπολογιστη. Και δεν αναφέρομαι σε επαγγελματικό επίπεδο ή τους gamers. Βολεύει όταν είσαι έξω ή ακόμη και σπίτι χαλαρός σε πολύ βασικά και λίγα πραγματα. Προφανώς για τα υπόλοιπα χρειάζεσαι υπολογιστη. Όποιος θεωρεί πως στην παραπάνω περίπτωση δεν χρειάζεται υπολογιστή απλά τότε σημαίνει πως δεν κάνει τίποτα σημαντικό σε αυτόν. Οπότε ναι, ας παίξει με το tablet του ή το smartphone.

• Like 2
Δημοσ.

κι εγώ είμαι σε αυτούς τους χρήστες. Το smartphone το έχω μόνο για περίπτωση ανάγκης για χρήση δεδομένων,αλλιώς μόνο σε wifi. Δε μπορώ να καταλάβω τη νόρμα του να είναι συνεχώς κάποιος Online σε chat platforms ΕΚΤΟΣ κι αν βγάζει λεφτά από αυτό.

Δεν αναφέρεται κάπου σε χρήση δεδομένων (3G, 4G). Σε  παραδοσιακή ή όχι χρήση γενικά αναφέρεται (internet, καμερες, apps κτλ). Προφανώς και είναι περιττό να είσαι συνέχεια online (ακόμα...). Όταν βέβαια το mobile internet θα είναι σχεδόν τσάμπα, μια χαρά θα είμαστε όλοι ονλαιν συνέχεια.

Δημοσ.

Όταν αποκτάω ένα εργαλείο θέλω να καταννοώ βαθιά τη λειτουργία του και να αξιοποιώ στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που μου δίνει. Το smartphone (+ιντερνετ) είναι με διαφορά το πιο εξελιγμένο, πολύπλοκο, πανίσχυρο εργαλείο που έχει παραχθεί/εφευρεθεί και χρησιμοποιείται σε μαζική κλίμακα. Ενα μαχαίρι το παίρνει κάποιος και κόβει όλη τη μέρα πατάτες. Ενας άλλος το παίρνει και φτιάχνει ξυλόγλυπτα. Και ναι, για εμένα τα smartphones είναι οι "πνευματικοί" διάδοχοι των PCs (πόσο πιο personal computers; ;). Απλά είναι σε εφηβική ηλικία ακόμα, 10 χρονών περίπου.

Σύντομα, σχετικά, θα γίνει συνολική αντικατάσταση. Ενα δύο εμποδιάκια υπάρχουν ακόμα. Νομίζω, το μέγεθος του "παραθύρου" πρόσβασης σε ψηφιακό περιέχομενο (θα λυθεί με γυαλιά AR, VR), και η αντικατάσταση της πληκτρολόγησης ώς κύριο input χρήστη. Τρομερά αργό και περιοριστικό σε σχέση με την ταχύτητα σκέψης και το εύρος του δυναμικού έκφρασης του μέσου ανθρώπου. Και βέβαια, άβολο σε μικρές οθόνες για συγγραφή μεγάλων κειμένων. Οπότε visual/retina data input. Λέμε τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ειδα ποιο σχολιο εκανες quote, τι σχεση εχει αυτο; Αλλος εχει το κομπλεξ εδω μεσα που νομιζει οτι το iphone του ειναι porsche και δεν αφηνει thread για thread για να μας πει ποσο χαλια ειναι τα κινητα >300Ε και το ποσο μονοδρομος ειναι το iphone, δεν πατας και σε αλλο thread, αυτα θελουν και καποιες τεχνολογικες γνωσεις βλεπεις. 

Εχεις πολυ πλακα πραγματικα .

Πρεπει να δεις τον ορισμο του κομπλεξ σε κανενα  λεξικο  γιατι τα εχεις μπερδεψει.

Α επισης εχω και απο το αλλο που ειπες .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Τα γεγονότα σε διαψεύδουν.

Πήγα να το γυρίσω λίγο σε πλάκα... Δε γράφει τίποτα το άρθρο για το φύλο του δείγματος. Αυτό είναι λάθος. Είναι απαραίτητο στοιχείο που λείπει. Κάθε στατιστική έρευνα θα πρέπει να αναφέρει λεπτομερώς τα στοιχεία που μπορεί να επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Αυτό το άρθρο είναι σοβαρά ελλειπές. Το θέμα είναι ότι και η πηγή του είναι ελλειπής. Παρόλα αυτά η πηγή του άρθρου αναφέρει:

Στο μεταξύ, η έρευνα εντοπίζει ένα χάσμα μεταξύ των φύλων, όσον αφορά τη χρήση του mobile Internet. Στην Ινδία, για παράδειγμα, οι γυναίκες κάτοχοι κινητού τηλεφώνου έχουν 43% λιγότερες πιθανότητες να χρησιμοποιούν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στο Διαδίκτυο από τους άνδρες.

Αυτό είναι το μόνο που βρήκα και αφορά τα δύο φύλα. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Μήπως μπορείς να μου παραθέσεις τα δικά σου ευρήματα που δείχνουν αυτό που υποστηρίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...