Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που ορισμενοι λέτε: Εγω χρησιμοποιω το κινητο για το σκοπο για τον οποίο υπάρχει... Με ξεπερνάει πραγματικά...

Πολλοί δεν έχουμε καλό σήμα στα σπίτια μας, οπότε χρησιμοποιούμε εφαρμογές τύπου viber.

Επισης γουστάρουμε μουσική, είμαστε η γενια του walkman και πολλοί ναι έχουμε και το spotify. Αλλοι κουβαλάνε και μια επιπλέον συσκευή για την μουσική τους.

Γουσταρουμε να έχουμε την φωτογραφική μας συλλογή στο κινητό μας, να το χρησιμοποιούμε σαν παιχνιδομηχανή, σαν scanner αναγκης, σαν notepad, ημερολογιο, να διαβασουμε κανα αρθρο.

Εκει που υπαρχουν δυνατοτητες δεν αυτοπεριορίζεσαι, εκει βλέπεις νεες ευκαιριες. Αυτα...

• Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλώς γουστάρεις όλα σε ένα και με ποιότητα της πλάκας σε όλα.

Φωτογραφίες μόνο με την dslr μου, όλα τα άλλα είναι σκουπίδια.

Μουσική μόνο στον στερεοφωνικό ενισχυτή μου και τα ανάλογα ηχεία.

Όπως βλέπεις, άλλοι κόσμοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς γουστάρεις όλα σε ένα και με ποιότητα της πλάκας σε όλα. Φωτογραφίες μόνο με την dslr μου, όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Μουσική μόνο στον στερεοφωνικό ενισχυτή μου και τα ανάλογα ηχεία. Όπως βλέπεις, άλλοι κόσμοι.

Μόνο που ο ένας κόσμος είναι portable και compact και ο άλλος όχι.

Έχεις δίκιο πάντως.. άλλοι κόσμοι.

Όσο για τα "σκουπίδια" και την "ποιότητα της πλάκας" με έκανες και γέλασα μα πάνω απ' όλα με τον παραπάνω ελιτισμό.

Και το επόμενο τηλέφωνό μου θα είναι των 100 ευρώ. Εσείς μπορείτε να δίνετε τα χιλιάρικά σας.

Strawman detected

• Like 1
Δημοσ.

περιστασιακη χρηση internet

ελαχιστα παιχνιδια

φωτογραφια

ημερολογιο

κ καποιες ελαχιστες εφαρμογες

μηνυματα δεν τα μπορω ,κυριως τηλεφωνο

δεν θα μπορουσα να εχω απλο τηλεφωνο αλλα μου λειπει η απλοτητα , αμεσοτητα τους κ εν τελει η ξεγνοιαστη εμπειρια των παλιων 

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς γουστάρεις όλα σε ένα και με ποιότητα της πλάκας σε όλα. Φωτογραφίες μόνο με την dslr μου, όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Μουσική μόνο στον στερεοφωνικό ενισχυτή μου και τα ανάλογα ηχεία. Όπως βλέπεις, άλλοι κόσμοι.

με τον φακό κιτ σου...να υποθέσω η ανάλυση των 2048px που κάνει compress το fb τις φωτογραφίες σου των 4000Χ6000px (αν έχεις κάμερα των 24mp) είναι σούπερ με κάποιον που ανεβάζει από κινητό φωτογραφίες. ΕΚτός και αν εκτυπώνεις μόνο ωσαν ελιτιστής και δεν ανεβάζεις στα social media Που είναι μπανάλ....Όταν περάσω από το μουσείο Μπενάκη θα αφήσω κριτική στην έκθεση σου.

Δημοσ.

Να τος ο γνωστης, πες τα φιλε αν το κινητο δεν κανει >1000 τι να το κανεις; Παμε δυνατα με αυτην την νοοτροπια και αν ειμαστε τυχεροι το επομενο iphone/ galaxy θα ξεπερασει το χιλιαρικο!

Eιδες  σε τι σχολιο εκανα  quote ετσι?

Απλα  το κομπλεξ που εχεις δεν σε αφηνει να σκεφτεις καθαρα,δεν ειναι τιποτα θα το ξεπερασεις καποια στιγμη .

Και αυτοί δίνουν 700+ απλά για να πουλάνε μούρη.

Σε αυτο απαντησα ,βλεπεις ειστε πολλοι αυτοι που εχετε  αυτο  το προβλημα ...

Δημοσ.
με τον φακό κιτ σου...να υποθέσω η ανάλυση των 2048px που κάνει compress το fb τις φωτογραφίες σου των 4000Χ6000px (αν έχεις κάμερα των 24mp) είναι σούπερ με κάποιον που ανεβάζει από κινητό φωτογραφίες. ΕΚτός και αν εκτυπώνεις μόνο ωσαν ελιτιστής και δεν ανεβάζεις στα social media Που είναι μπανάλ....Όταν περάσω από το μουσείο Μπενάκη θα αφήσω κριτική στην έκθεση σου.

Χα χα χα... Που ξέρεις ποιο εξοπλισμό και ποιους φακούς έχω... Ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι με το Fb. Καταλάβετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο κοινωνικά δίκτυα και οι μικρές οθόνες των κινητών.

Δημοσ.
Μόνο που ο ένας κόσμος είναι portable και compact και ο άλλος όχι.

Έχεις δίκιο πάντως.. άλλοι κόσμοι.

Όσο για τα "σκουπίδια" και την "ποιότητα της πλάκας" με έκανες και γέλασα μα πάνω απ' όλα με τον παραπάνω ελιτισμό.

Strawman detected

Και εγώ γελάω με τις φωτογραφίες των κινητών, που νομίζετε ότι είναι φωτογραφίες. Μόνο για χρήση στα social media είναι.

Όσο για τον "ελιτισμό", αν η επιδίωξη της ποιότητας είναι ελιτισμός, μέσα. Ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά που κερδίζει από τη δουλειά του όπως θέλει.

Δημοσ.

Η χρηση του καθενα ειναι δικη του υποθεση. Απλα να τονισω κατι.

- κινητο 800 ευρω για τηλεφωνα και sms

-αυτοκινητο 40 χιλιαρικα για μεχρι το περιπτερο

-μοτοσυκλετα 1200 κυβικα για την πολη

-λαπτοπ 2 χιλιαρικα για browsing

-tv 2 χιλιαρικα για ειδησεις με προιστορικο σημα

Ειναι πολλοι που ψωνιζουν με τη λογικη του καλυτερου και αποκτουν πραγματα που ουτε φανταζονται τι δυνατοτητες εχουν.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κάντε την έρευνα σε μια καφετέρια Μικέλ και θα πάρετε διαφορετικά αποτελέσματα....

Δεν πίνουμε καφέ στα Μικέλ. :P

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα λογικά μου φαίνονται τα ποσοστά, καθώς δεν έχει όλος ο πλανήτης πρόσβαση στο internet (μιλάμε για αρκετά δις κόσμου που δεν μπορούν να έχουν smartphone είτε λόγω κόστους συσκευής, είτε λόγω μη-ύπαρξης δικτύου δεδομένων).

Οι υπηρεσίες (τύπου spotify, netflix) που σε εμάς φαίνονται ανεκτές οικονομικά, για άλλες χώρες είναι ψίχουλα, ενώ για άλλες χώρες είναι μηνιάτικο (για να μην πω μισθός 2 μηνών), άρα η παγκόσμια υιοθέτησή τους δεν είναι καν στα πλάνα των δημιουργών τους.

όσο για το sms, για κάποιον λόγο δουλεύει ακόμα, θεωρώ πως έχει να κάνει με τη συνήθεια (υπάρχουν χρήστες που στέλνουν sms εδώ και 25-30 χρόνια περίπου) και την άισθηση του "επείγοντος". 

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι γεροι ή ασχετοι με την τεχνολογια ή αλλοι που εχουν κινητα αργα ή δυσχρηστα ή πολυεξοδα για να μπορουν να ακουνε ραδιοφωνο mp3 να στελνουν email ή να βαζουν παιχνιδια και εφαρμογες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...