AlexKane Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Ένας στους δύο χρησιμοποιεί το κινητό του μόνο για κλήσεις και αποστολή SMS Πάλι καλά. Τουλάχιστον οι μισοί χρήστες δεν αποβλακώνονται όλη την ημέρα μπροστά σε μια οθόνη. 4
tasanton Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λέγεται και χάσμα γενεών. Οι νεότεροι δεν μπορούν να φανταστούν ένα κόσμο χωρίς κινητά η internet και φαντάσου αυτή η εποχή δεν απέχει ούτε 22 χρόνια πίσω. Δεν πάθαμε και τίποτα χωρίς αυτά. Οπότε πολλοί τα αντιμετωπίζουν σαν αυτό που είναι: τηλέφωνα Έτσι απλά. 1
georgepppo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 στην δουλειά μου ένα σωρό τεχνικοί που είναι μεγάλοι το έχουν μόνο για τηλέφωνα,γενικά οι μεγάλοι τα έχουν για τηλέφωνα μόνο,με όχι και πολλές σχετικά εξαιρέσεις.
Haldol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Η χρήση σου μου φαίνεται απόλυτα λογική γι αυτό που θες. Μπορείς να μου πεις πόσο σου κοστίζει το κινητό κάθε μηνά μαζί με συνδρομές σε spotify, viber out κτλ? Συνολικό ποσό έτσι; σόρρυ αν σε βάζω σε κόπο. Κανένας κόπος. Δίνω 10€ στην Cosmote (καρτοκινητό), 7€ στο Spotify και 1€ στο iCloud (50 GB). Αυτά αρκούν για 1200' + 1200 SMS συν data που δε τελειώνουν ποτέ με τη χρήση που κάνω. Καλά, όχι ότι τα λεπτά ή τα μηνύματα τελειώνουν, τόσο που μιλάω στο κινητό... κυρίως για ίντερνετ είναι. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα καν πακέτο Spotify (χρησιμοποιούσα YouTube και για μουσική), οπότε ήμουν στα 11€ το μήνα - αλλά κάποια πράγματα με έκαναν να το γυρίσω στο Spotify. Δεν υπολογίζω κάποια εφαρμογή που μπορεί να αγοράσω γιατί αυτό δεν είναι σε στάνταρ διαστήματα, αν και τον προηγούμενο μήνα πήρα το GTA Vice City (5€).
Glarobats Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 κι εγώ είμαι σε αυτούς τους χρήστες. Το smartphone το έχω μόνο για περίπτωση ανάγκης για χρήση δεδομένων,αλλιώς μόνο σε wifi. Δε μπορώ να καταλάβω τη νόρμα του να είναι συνεχώς κάποιος Online σε chat platforms ΕΚΤΟΣ κι αν βγάζει λεφτά από αυτό. Εγώ έχω πρόγραμμα χωρίς sms οπότε όλα πάνε με Viber.
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Το άρθρο κάνει αναφορά σε αφρικανικές χώρες. Προφανώς ο όρος "κινητά" αφορά τα feature phones που κατέχουν οι χρήστες στις πτωχές χώρες του Τρίτου Κόσμου έως τις γιαγιάδες μας στο χωριό. Αυτοί προφανώς δεν έχουν smartphone!!
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Η υποτιθέμενη "έρευνα" (και ασχέτως του παρακάτω που γράφω) είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Επίσης, το ΣΕΠΕ πήρε μια έρευνα απ' έξω με πολύ διαφορετικά κριτήρια από αυτά που η ίδια παρουσιάζει, έκανε κοπτοραπτική και την έκοψε στα μέτρα των "καλοθελητών" αλλοιώνοντας το νόημα και εξυπηρετώντας αυτούς που "πρέπει". Ποιους εκπροσωπεί το ΣΕΠΕ;Τι "καίλα" έχουν αυτοί (κάποιοι από αυτούς) που εκπροσωπεί το ΣΕΠΕ και ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέποντας μειώσεις τζίρου από πατροπαράδοτες υπηρεσίες;Τι μας λέει τώρα το ΣΕΠΕ;Το καρτέλ πάει να μας ταίσει και μάλλον κάποιοι το καταπίνουν αμάσητο. Δυστυχώς.
christomnia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 4G οι κλήσεις και τα sms στέλνονται μέσω internet (VoLTE) οπότε σύντομα η έρευνα θα δείχνει ότι όλοι χρησιμοποιούν μόνο το internet
MechaCorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 μπα 150-200 δινουν και για αυτο δεν κανουν χρηση δεδομενων γιατι ειναι ταλαιπωρια με τετοιες συσκευες ... Να τος ο γνωστης, πες τα φιλε αν το κινητο δεν κανει >1000 τι να το κανεις; Παμε δυνατα με αυτην την νοοτροπια και αν ειμαστε τυχεροι το επομενο iphone/ galaxy θα ξεπερασει το χιλιαρικο! 6
fmarkos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μια ενδιαφέρουσα έρευνα του GSMA Intelligence, φωτίζει τον τρόπο χρήσης των smartphone στις μέρες μας από τους χρήστες και αποκαλύπτει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι το 47% των χρηστών, χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο μόνο για παραδοσιακές χρήσεις όπως την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και την αποστολή SMS. Τέλος περισσότερο από το 70% των χρηστών smartphone παγκοσμίως παρακολουθούν βίντεο από υπηρεσίες όπως το YouTube ενώ ένας στους δύο παρακολουθεί ζωντανά προγράμματα. Επιπλέον το ίδιο ποσοστό χρηστών κάνει έρευνα αγοράς για προϊόντα και υπηρεσίες όμως ένα στους δύο χρησιμοποιεί τελικώς το smartphone του για παραγγελίες online, Κάτι δεν καταλαβαίνω; Α παιδιά και κάτι άλλο, μην σχολιάζετε με βάση τον τίτλο, ρίξτε και καμιά ματιά στο άρθρο, δεν είναι fb εδώ μέσα. 1
MechaCorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι δεν καταλαβαίνω; Α παιδιά και κάτι άλλο, μην σχολιάζετε με βάση τον τίτλο, ρίξτε και καμιά ματιά στο άρθρο, δεν είναι fb εδώ μέσα. Νομιζω πως το 47% αναφερεται σε ολα τα κινητα, smartphones και μη ενω το 70% μονο στα smartphones 1
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Η βασικη χρηση του κινητου ηταν ειναι και θα ειναι τα τηλεφωνα και τα μηνυματα. Ασχετα οτι εχουν γινει portable gaming/social/multimedia devices. Δεν μου φαινεται καθολου παραξενο λοιπον που ισχυει το οτι ενας τους δυο το χρησιμοποιει οπως ειχε σχεδιαστει εξ'αρχης. Εχω ενα smartphone για τα παντα εγω με τον κυριο αριθμο μου, και εχω και αλλο ενα απλο νοκια με δυο νουμερα ακομα το οποιο το χρησιμοποιω για δουλειες και αλλες χρησεις γενικοτερα.
Regulus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μην μπερδεύεστε. Εσείς που το χρησιμοποιείτε για αποστολή μυνηματων η γενικά συνομιλία με άλλο τρόπο (viber, WhatsApp, Facebook κλπ) είστε σε αυτό το 50%.
RTW4ever Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ είμαι στο ποσοστό αυτό της έρευνας. Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω αν ο άλλος έχει viber κλπ για να του στείλω μήνυμα, και αν είναι online για να το παραλάβει άμεσα. SMS και τέλος. Για οτιδήποτε στο διαδίκτυο θέλω την οθονάρα μου και την πληκτρολογάρα μου. Ή έστω τον 15άρη φορητό μου ή το 11,5 netbook μου. Σιχαίνομαι τις μικρές οθόνες των κινητών και η χρήση τους στο δίκτυο είναι μόνο λύση έκτακτης ανάγκης. Και το επόμενο τηλέφωνό μου θα είναι των 100 ευρώ. Εσείς μπορείτε να δίνετε τα χιλιάρικά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα