Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με το κινητό κάνω τα πάντα πληρώνω λογαριασμούς ελέγχω τον υπολογιστή από απόσταση και κάνω όλες τις δουλειές από αυτό γλυτωνω κόπο και χρόνο

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξέρω.

επίσης, από το υπόλοιπο 50% οι μισοί το χρησιμοποιούν για παιχνίδια internet κλπ μια στο τόσο.

άντε γιατί πολύ μας έχουν ζαλίσει μερικοί από τον χώρο του μαρκετινγκ. Στραβάδια όλοι τους. Πτυχίο με 5 πήραν.

Που θα μας πουν το κινητό θα καταργήσει τους υπολογιστές. Ότι ο κόσμος θα δουλεύει Photoshop στο κινητό.

γελάνε και οι πέτρες.

• Like 7
Δημοσ.

Όπως λέει και το άρθρο, σε ώριμες αγορές, ο κόσμος δεν προτιμά εφαρμογές τύπου viber για μνματα. Όλοι SMS στέλνουν, ακόμα και για ομαδικές και για φωτογραφίες. Ποιος ο λόγος να μπλέκεις με εφαρμογές και αν την έχει ο άλλος, και αν δεν την έχει, από τη στιγμή που με 30$ το μήνα έχεις τα πάντα απεριόριστα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κλησεις και sms μονο με iphone μπορεις να κανεις καλα! χαχαχαχα

Δεν ακούς καλά με το android ε? Σε καταλαβαίνω! :P

• Like 4
Δημοσ.

δηλαδη μισο φωτο δε βγαζουν μουσικη δεν ακουνε? δεν ειναι μονο να σπας δικτυα η να απαντας στο μεσσεντζερ 

Έχω να ακούσω μουσική στο κινητό από την εποχή του HTC Magic, μου φαίνεται περίεργο να προχωράω στο δρόμο και να ακούω μουσική.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω να ακούσω μουσική στο κινητό από την εποχή του HTC Magic, μου φαίνεται περίεργο να προχωράω στο δρόμο και να ακούω μουσική.

Δεν υπάρχει μόνο αυτή η χρήση της μουσικής στο κινητό.

Π.χ. εγώ ακούω on-demand απ'το Spotify στο αυτοκίνητο. Το κινητό στέλνει στο στέρεο του αυτοκινήτου. Πως αλλιως θα ακούσω μεσ' το αμάξι μου αυτό που θέλω, αντί για κάποιο σταθμό;

Δημοσ.

Π.χ. εγώ ακούω on-demand απ'το Spotify στο αυτοκίνητο. Το κινητό στέλνει στο στέρεο του αυτοκινήτου. Πως αλλιως θα ακούσω μεσ' το αμάξι μου αυτό που θέλω, αντί για κάποιο σταθμό;

Η χρήση σου μου φαίνεται απόλυτα λογική γι αυτό που θες. Μπορείς να μου πεις πόσο σου κοστίζει το κινητό κάθε μηνά μαζί με συνδρομές σε spotify, viber out κτλ? Συνολικό ποσό έτσι; σόρρυ αν σε βάζω σε κόπο.

Δημοσ.

Εγώ λέω για όταν περπατάω, δεν μπορώ να έχω ακουστικά γιατί θέλω να έχω όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση με τόσα που γίνονται ειδικά με απρόσεκτους οδηγούς...

• Like 5
Δημοσ.

περιμένατε κάτι άλλο? Για τον πολύ ΄κόσμο το κινητό είναι πρώτα από όλα τηλέφωνο , άντε και κανένα μύνημα .Οκτώ στους δέκα , μου έλεγε ένας κοσμοτετζής ζητούν τα προγράμματα που προσφέρει η εταιρεία να έχει οπωσδήποτε και δωρεάν αριθμό sms .

Δημοσ.

Πέφτω απ'τα σύννεφα!

Δηλαδή μπορεί κανείς να κάνει κι άλλα πράγματα με το κινητό;

(Πάρτε το πρέφα, σαν τα πισχιά δεν έχει)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όλα είναι σχετικά και εξαρτάται από τη δουλειά που κάνει ο καθένας μας. Για μένα η περισσότερη κίνηση στο κινητό μου είναι τα emails και μετά ακολουθεί η ομιλία. Για κάποιον άλλο μπορεί να ισχύει το αντίθετο και πάει λέγοντας!

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί κανείς να κρίνει και να αποφασίσει για κάποιον άλλο ποια είναι η "σωστή" χρήση που θα πρέπει να κάνει στη συσκευή του... :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...