Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αχω μια απορία σχετικά με τα CRC errors. Το ιδανικό θα ηταν να ειναι 0 στην γραμμή μας. ομως δεν ζουμε σε έναν ιδανικό κόσμο οποτε θα βλεπουμε τετοια λάθη.

Ποτε ομως αυτά τα λαθη θεωρουνται υπορβολικά πολλά??
τις τελευταίες μέρες στο ρουτερ μου ειδα για δυο ώρες που ήταν ανοιχτό, χωρις να γινεται χρηση ιντερνετ (λειπαμε απο το σπιτι 150000 CRC. και μου φανηκαν υπερβολικά πολλά.

Σημειωση οτι αν θυμαμαι καλα, παλαιοτερα ειχα κατεβασει το SNR στα 4  και ειχα λιγοτερα λαθη απο οτι θυμαμαι. Τις τελευταίες μέρες ειδα μια πτωση της ταχυτητας στο ιντερνετ (φορτωμα σελιδων, youtube κτλ) ενώ κλειδωνα ψηλά και επεστρεψα στα snr6 (default)

Τα υπολοιπα στοιχεία της γραμμής μου ειναι μια χαρά θα έλεγα. Ειναι πολλά τα λάθη τελικά που βλέπω ή οχι. Και γιατι ξαφνικά αυτή η πτωση σε ταχυτητα ενω κλειδωνω ψηλά..

παραθέτω και ένα screenshot απο τα στοιχεια της γραμμής

post-112646-0-91737300-1487690047_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά για ολα εφταιγε ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑΚΙ στο τηλεφωνο. Ολα τωρα μια χαρα και με SNR στο 3 :-)  .  

πως μπορω να σβησω ολο το ποστ???

post-112646-0-36752600-1487697229_thumb.png

Δημοσ.

το ποσα πολα crc ειναι προβλημα ειναι παντα λιγο σχετικο.αν βλεπεις μειωμενη ταχυτητα download με σχεση το συγχρονισμο ναι μπορει να φταινε τα crc.επισης αν τα βλεπεις να ανεβαινουν πολυ γρηγορα σε μικρο χρονικο διαστημα παλι ειναι θεμα.το ιδιο και με fec.εχω δει σε προβληματικη γραμμη να ανεβαινουν κατα χιλιαδες σε δευτερολεπτα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...