strawman Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 1) Καθολου αυθαιρετο δεν ειναι, γιατι για να αποκτησεις το οποιοδηποτε εμπορικο αγαθο πρεπει να το πληρωσεις. Αν δε θα πληρωνες για ενα αυτοκινητο, δε θα το επαιρνες. Αν το αποκτησεις χωρις να το πληρωσεις, στοιχιζεις λεφτα στον πωλητη. Το ιδιο ισχυει και για μια ταινια πχ. Το οτι το ψηφιακο περιεχομενο αναπαραγεται χωρις κοστος υλικων και αρα χωρις να στερεις πορους απο την εταιρια που το δημιουργησε, δεν σημαινει οτι δεν της στοιχιζεις λεφτα. Ζημιωνεις την πνευματικη ιδιοκτησια καποιου, οχι την αποθηκη του. Πραγματικα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. 2) Δε θα σε πειραζε δηλαδη να εχω εγω οφελος (οικονομικο ή οχι) απο τη δικη σου δουλεια, που εχεις αφιερωσει χρονο, κοπο και χρηματα; Χωρις να καταβαλλω σε σενα καποιο αντιτιμο για αυτο; Αν οχι, ξεκινα να στελνεις υλικο 1) Μα πως γινεται να της στοιχιζω λεφτα ρε παιδι μου? Ποσα λεφτα της στοιχιζω? Απο που τα χανει αυτα τα λεφτα? Απτον τραπεζικο λογαριασμο? Απτο ταμειο? Απτην τσεπη? Απο που φευγουν? 2) Αμα δεν μου κοστισεις εμενα γιατι να με πειραζε? Σου πα και πριν, αμα ψηνεσαι για πτυχιακη, στειλε pm να κανονισουμε κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα