Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μου έχει δώσει η cyta to ZTE ZXHN H267N σε σχέση με το δικό μου (TP-LINK W8980)
χάνει 3-4mbps οπότε ζήτησα να κάνουν το ZTE bridge mode και εδώ άρχισε το πρόβλημα γιατί το δικό μου δεν βλέπει internet από το ZTE
η ερώτηση μου είναι πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις κι εγώ η το ZTE δεν στέλνει σήμα?
αν πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις  ξέρει κάποιος  να μου πει τι πρέπει να κάνω γιατί η τεχνική υποστήριξη μετά το δικό τους  router τους δεν ενδιαφέρονται

ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά

Δημοσ.

Θα πρέπει να δουλέψει ως ασύρματο router σύμφωνα με τον οδηγό.

Μετά θα συνδεθεί με καλώδιο δικτύου από την Νο4 LAN θύρα (που παίζει και ως WAN) σε οποιαδήποτε θύρα το modem της Cyta.

Δημοσ.

Φίλε μου έκανα ότι λέει στον οδηγό και τώρα έχουν όλοι οι υπολογιστές internet από το router μου

(τα ethernet είναι στο δικό μου)
το πρόβλημα είναι ότι έχουν όλοι χαμηλή ταχύτητα και το λαμπάκι του internet δεν ανάβει σε κανένα  modem-router
αναρωτιέμαι λοιπόν από που παίρνω internet από το δικό μου η της cyta και γιατί δεν ανάβει κάπου ένδειξη internet

πάντως έδωσες μια λύση που οι (τεχνικοί cyta) δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να βοηθάνε

ναι απίστευτο είναι δεν βοηθάνε και δεν πιστεύω οτι είναι καν τεχνικοί

όπως και νάχει σ'ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το λαμπάκι DSL ανάβει από την συσκευή που δουλεύει ως modem, κάνοντας συγχρονισμό.

Το λαμπάκι Internet ανάβει από την συσκευή που δουλεύει ως router, κάνοντας την κλήση ΡΡΡ.

Κανονικά σε σένα πρέπει να ανάβει το λαμπάκι DSL στο ZTE και το Internet στο TP-Link. Αν δεν ισχύει αυτό, κοιτάς τα εγχειρίδια των συσκευών να δεις τι αναφέρεται σε αυτά. Πάντως από την στιγμή που έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν αποτελεί ουσιαστικό θέμα το λαμπάκι.

Τι εννοείς ακριβώς λέγοντας ότι όλοι έχουν χαμηλή ταχύτητα. Μεταξύ τους ή στο διαδίκτυο, ενσύρματα ή ασύρματα;

Κανείς πάροχος στον κόσμο, δεν δίνει οδηγίες και υποστήριξη για συσκευές που δεν είναι δικές του. Βέβαια για οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια, σε αρκετούς υπάρχει δυνατότητα να έρθει τεχνικός στον χώρο σου επί πληρωμή, βάσει τιμοκαταλόγου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...