pseira Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Ante re kaizer kai se perasa gia tsatso! Pantws perimena to DVD na einai se pio...prosegmeni 8iki..H klassiki plastikoura den nomizw oti einai oti kalytero gia mia tetoia paragwgi...Meiwnei bebaia to kostos (se alles xwres, oxi stin Ellada ) alla den einai kai oti kalytero...Xa8ike na baloun mia xartini opws p.x. tou DareDevil i tou 007 Die Another Day?
StRatiGos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 gia toy logoy to alithes, proxthes i aderfi mou agorase to en logo dvd apo ton marinopoulo me 28 europoula...
LL_NEO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Pseira ανεξάρτητα με αυτό που λέει ο Keyser να σε πληροφορήσω κάτι που μάλλον θα σε σοκάρει. Διαφορετική τιμολογιακή πολιτική ακολουθεί το Royal Mail για περιστασιακούς πελάτες και διαφορετική για επιχειρήσεις σαν το play απο το οποίο φεύγουν καθημερινά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες πακέτα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Κυκλοφορεί και ένα 'συλλεκτικό' (???) πακέτο του συγκεκριμένου DVD με χάρτινη συσκευασία στο εξώφυλλο - το απέκτησα σήμερα μέσω γνωστού και μάλιστα στην προνομιακή τιμή των €24. Η εικόνα είναι εκπληκτική και ο ήχος Dolby Digital 6.1 είναι γεμάτος και συναρπαστικός. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα - άσε που γουστάρω τρελλά το 'τρελλό' βλέμμα, βήμα και ύφος του Johnny Depp (ωχ, σαν κοπελίτσα νιώθω :oops: ).
cronos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 6.1? Νομίζω 5.1 έχει. Θα το ελένξω καλύτερα από το σπίτι. Πάντως το θετικό είναι ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους και για τους σχολιασμούς των συντελεστών. Τελος και εγώ 24 το πήρα από το Μετρόπολις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 6.1? Νομίζω 5.1 έχει. [...] Τι να σου πω; Κι εγώ για 5.1 είχα ακούσει αλλά ο ενισχυτής μου έδειξε 6.1... :?
cronos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 To DVD πάντως 5.1 λέει. Θα το δώ αργότερα στο σπίτι για σιγουριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.