Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα το Apple TV θα κέρδιζε το στοίχημα αν ταυτοχρόνως λειτουργούσε και σαν gaming κονσόλα με έναν επεξαργαστή εφάμιλλο του Α10 τουλάχιστον. Υπάρχουν εξαιρετικοί τίτλοι για iOS και θα ήταν ωραίο να μπορούμε να τους απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη, αλλά που...

Για να δούμε...

Δημοσ.

Το πρόβλημα (έλλειψης) συμβατότητας των συσκευών δεν είναι η ανάλυση.

Εντοπίζεται κυρίως στην υποστήριξη του format. Στον ήχο έχουν υπάρξει αλλαγές - προσθήκες επεκτάσεων (Atmos, DTS-X), στην εικόνα έχει προκύψει το H.265, ενώ ενώ το δυναμικό εύρος έχει ένα σωρό υλοποιήσεις (Dolby Vision, HDR10, κλπ).

Τα περισσότερα format είναι proprietary και η ενσωμάτωσή τους στις συσκευές αυξάνει δραματικά το κόστος, με τη συμβατότητα να πρέπει να είναι end-to-end.

• Like 1
Δημοσ.

Το Xiaomi TV box είναι και 4κ ήδη και είναι και γύρω στο 80€ η τοπ έκδοση .. και με Android με ότι αυτό συνεπάγεται (δεν χρειάζεται σπασίματα jailbreak κλπ) οπότε ποιος ο λόγος να πάρεις το apple TV? Μόνο για το prestige του μήλου ? NOT....

Δημοσ.

Το Xiaomi TV box είναι και 4κ ήδη και είναι και γύρω στο 80€ η τοπ έκδοση .. και με Android με ότι αυτό συνεπάγεται (δεν χρειάζεται σπασίματα jailbreak κλπ) οπότε ποιος ο λόγος να πάρεις το apple TV? Μόνο για το prestige του μήλου ? NOT....

δεν υπαρχει λογος,εγω το εχω μονο και μονο για να προβαλλω απο το ipad  στην τιβι,thats all ,με το που φυγει το ipad (συντομα )φευγει και αυτο οσο για το prestige αφου δεν μπορεις να το αφησεις στο τραπεζι της καφετεριας και σε αυτο αχρηστο ειναι παντως οταν ειχε βγει τι airplay ηταν μια ωραια λυση για να προβαλλεις ταινειες,βιντεο κτλ σημερα ειναι πια απαρχαιομενη αυτη η δυνατοτητα μια και δεν χρειαζεται με τα android αλλο ενα μηχανημα στο σαλονι ,τσαμπα το ρευμα που καει

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην κρίνετε το Apple TV με τα δεδομένα στη χώρα μας. Δεν έχουμε διαθέσιμο εδώ ούτε το 1% του περιεχομένου που έχουν στην Αμερική για παράδειγμα. Οι πωλήσεις στην Ελλάδα αμφιβάλω αν εμφανίζονται καν στα στοιχεία της apple. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μην κρίνετε το Apple TV με τα δεδομένα στη χώρα μας. Δεν έχουμε διαθέσιμο εδώ ούτε το 1% του περιεχομένου που έχουν στην Αμερική για παράδειγμα. Οι πωλήσεις στην Ελλάδα αμφιβάλω αν εμφανίζονται καν στα στοιχεία της apple. :)

αυτο ειναι αληθεια

Δημοσ.

Παιδια αφου υπαρχει το Nvidia shield (ειμαι apple fanboy) γιατι συζηταμε για το apple TV!!!!To απολυτο streamer tank που συχρονιζει πλεον αυτοματα σε 24p περιεχομενο και παιζει dolby atmos και dts MA. 
Με μια εφαρμογη 5 ευρω λειτουργει και σαν Airplay Mirroring. 
Και το βασικο streamarei οτι εχεις στο pc και στο steam στον καναπε σου!!! Xpmc ftw παιδια!!! Καλη η apple στα κινητα(βασικα η καλυτερη για μενα) αλλα γυρευε τη δουλεια σου που λεμε , για streamer/gaming/benchmark.

Δημοσ.

Παιδια αφου υπαρχει το Nvidia shield (ειμαι apple fanboy) γιατι συζηταμε για το apple TV!!!!To απολυτο streamer tank που συχρονιζει πλεον αυτοματα σε 24p περιεχομενο και παιζει dolby atmos και dts MA. 

Με μια εφαρμογη 5 ευρω λειτουργει και σαν Airplay Mirroring. 

Και το βασικο streamarei οτι εχεις στο pc και στο steam στον καναπε σου!!! Xpmc ftw παιδια!!! Καλη η apple στα κινητα(βασικα η καλυτερη για μενα) αλλα γυρευε τη δουλεια σου που λεμε , για streamer/gaming/benchmark.

Διαφορετικές συσκευές για διαφορετικές χρήσεις, κάποιος που δουλεύει με το οικοσύστημα της Apple θα προτιμήσει Apple TV για τις υπηρεσίες και μόνο. Άμα θέλω παιχνίδια στον καναπέ μου ή θα συνδέσω το PC στην TV ή θα αγοράσω ένα Steam Link, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες που του καλύπτουν διαφορετικές συσκευές, δεν πάει να πει ότι το Shield είναι μονόδρομος ή το Apple TV. Το καθένα απευθύνετε σε διαφορετικούς πελάτες.

Δημοσ.

Πάμε ανάποδα πρώτα θα βάλεις VDSL

Πρώτα να δεις εάν υπάρχει vdsl στην περιοχή σου. Προς το παρόν ειναι διαθέσιμο μόνο σ'αυτους που κατοικούν μέσα σε dslam xD

Δημοσ.

Διαφορετικές συσκευές για διαφορετικές χρήσεις, κάποιος που δουλεύει με το οικοσύστημα της Apple θα προτιμήσει Apple TV για τις υπηρεσίες και μόνο. Άμα θέλω παιχνίδια στον καναπέ μου ή θα συνδέσω το PC στην TV ή θα αγοράσω ένα Steam Link, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες που του καλύπτουν διαφορετικές συσκευές, δεν πάει να πει ότι το Shield είναι μονόδρομος ή το Apple TV. Το καθένα απευθύνετε σε διαφορετικούς πελάτες.

Το steam link streamarei 1080p μονο που πλεον δεν ειναι αρκετο και παιζει μονο τα steam games. Το pc το εχω συνδεμενο με την TV απλα δεν βολευει πια , φερε keyboard ,mouse  , σου χαλαει την αναλυση στα εικονιδια λογο διαφορετικη αναλυσης των 2 οθονων κτλ.

Tωρα αν εχεις συδνρομη στο apple music και σε ενδιαφερει το Mirror σε ipad αλλο καπελο, τοτε πας σε apple tv ναι. 

Υπαρχει βεβαια και το spotify, που στην ελλαδα τουλαχιστον ειναι ανωτερο απο το apple music. 

Ok δεν ειναι μονοδρομος , ημουν υπερβολικος , για ενα gamer/cinefil ειναι ομως. Παντα οι αναγκες για καθε ανθρωπο διαφερουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...