Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να το λειτουργησεις και με μια μνημη πανω εναλλαξ,ποτε δεν ξερεις.θα μπορουσε επισης να ειναι και καποιος οδηγος.δοκιμασε διαφορετικες εκδοσεις,μια αλλαγη τη φορα.

Δημοσ.

δοκιμασε το πσ σε αλλη πριζα, βαλε στην "προβληματικη πριζα"

κατι που να τραβαει πολλη ρευμα (αεροθερμο-καλοριφερ-πιστολακι για τα μαλλια)

και πεs μου τι κανει η ασφαλεια του ηλ.πίνακα.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε το πσ σε αλλη πριζα, βαλε στην "προβληματικη πριζα"

κατι που να τραβαει πολλη ρευμα (αεροθερμο-καλοριφερ-πιστολακι για τα μαλλια)

και πεs μου τι κανει η ασφαλεια του ηλ.πίνακα.

Το έχω ελεξει αυτό.. δεν υπάρχει θέμα μπρίζας. Τώρα που έχω αλλάξει τροφοδοτικό έχω δοκιμάσει  αν πεφτει η ασφάλεια αλλα δεν πέφτει. Οπότε αυτό το θέμα λύθηκε απο ότι φαίνεται.

Από θέμα βραχυκλώματος (στα δύο ποστ που μου δημοσίευσαν τα παιδιά πολυ πιο πριν) δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατι δεν μου έχει ξανακρασάρει απο τότε που έκανα update στα bios. 

Αμα ξαναεμφανιστεί, οι επόμενοι υποπτοι για εμένα είναι ο σκληρός και η ραμ (όπως ανέφερε ο φίλος μου παραπάνω) απλά πρέπει να κάνω μία μία της δοκιμές μέχρι να μου ξανα εμφανιστεί το πρόβλημα για να είμαι σίγουρος απο τι προέρχεται. Έχω κάνει τα απαραίτητα τεστ για σκληρό και ραμ αλλά είδα περιπτώσεις που παιρνούσαν τα τεστ αλλά είχαν θεμα παρολα αυτα.

Στην περίπτωση των bios είχα διαβάσει σε ένα ξένο φόρουμ ότι μπορει απο θέμα συμβατότητας να σου βγάζει θέμα. Δεν πιστεύω να δημιουργεί τέτοιο κρασάρισμα αλλα εγώ το έκανα update καλού κακού και φαίνεται ότι δουλέυει μέχρι στιγμής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...